Упражнения за отслабване на корема

13.09.12
20:17

Здравейте,не знам това ли е точния раздел, но имам проблем...
Имам проблем с отслабването в корема и гърдите, ръцете и краката ми са супер, но корема...
Значи, 1.79см съм и тежа 64кг, правя упражнения за корем, но те са по-скоро за мускули.
Сега от седмица-две съм си казал, че ще отслабна като килограми, но ми трябват и упражнения, които да правя.

Ако някой е имал такъв проблем, ще съм благодарен да помогне.Това е едно упражнение, което видях днес, не знам до колко е ефективно в моя случай.

13.09.12
20:30

Не ми е познат метод с който да се отслабва само в проблемна зона. Орежи въглехидратите и мазнините ще се стопят. :)

13.09.12
21:12

Това не е свързано с отслабване, но може ли да ми кажете някакви упражнения за дишане, имам проблем с тичането на дълги разстояния, бързо се изморявам.Имам усещането, че не дишам правилно, но не знам как да го оправя.

13.09.12
21:17

Качи 10-15 килограма.

13.09.12
23:28

спри цигарите

Noctis Caelum

14.09.12
00:06

Адски неправилно хранене.Ако наистина си 180,тежиш 64 кила и въпреки т’ва си мазен нямам представа с какво си се хранил.ОПРАВИ СИ ХРАНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ!!! Упражнение за отслабване ти е кардио тренировката.Друг е въпроса,че идеалното ти тегло е сигурно с 20 кила отгоре.Не очаквай да отслабнеш само там където ти искаш.

Поздрави.

Аз съм съгласен с Никола Фингаров.Има едно упражнение,което се практикува в кухнята и се нарича “хранене” .

Човече ... аз съм 180см. и съм 85кг....... не мога да си представя 64кг. Както много от колегите казват (а вече и аз съм се убедил) , не можеш да сваляш само там , където искаш . Ако имаш мазнини по корема , то ти трябва цялостно кардио (поне при мен дава зверски резултат до момента). А и един колега каза , че трябва да качиш малко , защото си много слаб за ръста си ... Аз от 2 седмици хапвам оБ(в)есени ядки с кисело мляко , канела и мед , и бих казал , че не ми се подува корема , както беше преди . Слушай колегите , те разбират повече от мен !

Поздрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1