Двуразова тренеровка

XA

16.08.05
08:27

абре хора мисля да пробвам такъв тип тренеровка.Смятам сутрин към 11 ч да тренирам след това 5 след обяд да направя по малка комплексна тренеровка.Дали ще има ефект?? :?:  :?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 18:57.

16.08.05
08:34

А, мислил ли си как ще възстановяваш?

16.08.05
11:21

а и откога тренираш :?:
да не се готвиш за някое състезание?

16.08.05
15:58

Аз съм правил подобно нещо (казва се двуразова тренировка) и имаше добър ефект но , трябва да имаш много време ,да не правиш нищодруго освен тренировките, да имаш добро въстановяване , и да подредиш тренировката по определен начин за да действа

XA

18.08.05
11:14

тренирам от 7 месеца вече почвам 8-мия.но след тренеровката след 5-6 часа усещам че мога да дигам още сигурно е заради хранителните добавки

18.08.05
19:44

[quote author=“XaMcTeP”]тренирам от 7 месеца вече почвам 8-мия.но след тренеровката след 5-6 часа усещам че мога да дигам още сигурно е заради хранителните добавки

Според мен малко избързваш с това изчакай още година знам че искаш по бързо да просперираш но полека го карай

18.08.05
23:08

[quote author=“XaMcTeP”]тренирам от 7 месеца вече почвам 8-мия.но след тренеровката след 5-6 часа усещам че мога да дигам още сигурно е заради хранителните добавки

Може да не тренираш достатъчно интензивно или тежко! Малко ти е стажа, така че по-добре недей!

19.08.05
12:10

Като стана дума за тренировки и аз имам въпросче.
Да кажем,че въстановяването ти е на много добро ниво.Имаш и време.
Как е по-добре да се тренира:
1) Всеки ден по една мускулна група
2) 3 пъти седмично по 2 мускулни групи на тренировка(стандартна програма)
3) Двуразово

Аз тренирам по вариант 1 и затова питам.Знам,че бате Арни е тренирал всеки мускул по 2-3 пъти седмично,но при него и зоба е бил на ниво...

19.08.05
16:25

Индивидуално е може по вариант 1 да си добре може по някой друг може по най ексцентричния да вървиш това трябва сам да откриеш приятелю за колко дена се въстановява мускулната група + фазата на свръхкомпенсация

RO

19.08.05
21:58

Трябва и да почиваш през някой ден, все пак ;)

21.08.05
15:09

Мда.Аз си почивам събота и неделя :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1