Препоръки за тренировъчната ми програма?

NA

13.09.12
18:24

Имам стаж над 2 години (естествено с прекъсвания) и сега пак съм се хванал. Известно време правих кръгове и сега тренирам по следния начин:

понеделник- гръб ,трицепс
вторник- крака
почивка
четв- гърди,бицепс
петък- рамо

моля ви, не искам мнения от сорта на “ако не ядеш каквото трябва дъра бъра” това си го знам интересува ме програмата подходяща ли е за покачване на мм (смятам цяла зима да трупам :)) И ДРУГОТО ПО ВАЖНО КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА Е ТОВА ,ЧЕ ПРЕДИ ТРЕНИРАХ ГЪРДИТЕ В ПОНЕДЕЛНИК А ГЪРБА В ЧЕТВЪРТЪК И СЕ ПИТАМ ДАЛИ ПРИ ТРЕНИРОВКАТА НА ГЪРДИ СЕ НАТОВАРВА ДОСТА И РАМОТО. ЗАЩОТО НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ПРАВЯ РАМО, НЯМА ЛИ ДА МУ ДОЙДЕ ПОВЕЧЕ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.09.12 23:12.

14.09.12
10:31

казано от NAZI_BG на 13.09.12, 18:24:

Имам стаж над 2 години (естествено с прекъсвания) и сега пак съм се хванал. Известно време правих кръгове и сега тренирам по следния начин:

понеделник- гръб ,трицепс
вторник- крака
почивка
четв- гърди,бицепс
петък- рамо

моля ви, не искам мнения от сорта на “ако не ядеш каквото трябва дъра бъра” това си го знам интересува ме програмата подходяща ли е за покачване на мм (смятам цяла зима да трупам :)) И ДРУГОТО ПО ВАЖНО КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА Е ТОВА ,ЧЕ ПРЕДИ ТРЕНИРАХ ГЪРДИТЕ В ПОНЕДЕЛНИК А ГЪРБА В ЧЕТВЪРТЪК И СЕ ПИТАМ ДАЛИ ПРИ ТРЕНИРОВКАТА НА ГЪРДИ СЕ НАТОВАРВА ДОСТА И РАМОТО. ЗАЩОТО НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ПРАВЯ РАМО, НЯМА ЛИ ДА МУ ДОЙДЕ ПОВЕЧЕ?

А на теб харесва ли ти тази програма ?? Успява ли тя да те натовари по най-добрият начин ? Работата не е да копираме от някой дадена програма и да караме по нея ,защото на него му е действала добре,а да намерим най-правилният индивидуален начин за трениране.Ако на мен една програма ми дава големи резолтати  то не значи ,че и при теб ще е така !Програмите се изграждат по индивидуален стандарт а не по каталог. Направи 3-4 месеца с нея ,виж как ти действа има ли резултати и т.н след това си прецени дали да останеш на нея или да я смениш.
Да при когато тренираш гърди ти натоварваш и част от раменете ,но ако успяваш да се въстановяваш по най-добрият начин няма да имаш проблем .

NA

14.09.12
15:15

Ами виж сега конкретно тази по тази програма съм тренирал преди доста време и тогава постигнах осезаеми резултати,но тогава помагаха няколко препарата и може би ефекта се дължи на тях. Сега съм чист, с няколко години и килограми по-голям затова питах.

Мнението беше редактирано от NAZI_BG на 14.09.12 15:17.

14.09.12
15:45

Ако се храниш добре и без тези  ” няколко препарата ” резолтати ще има! За какви точно “препарати” става въпрос ?

Напомням, че вероятно въпросните препарати са извън идеологията на BB-Team. Нека не отклоняваме темата в посока архивиране. Кольо

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.09.12 15:49.

14.09.12
19:24

Привет.Добра е програмата.
А това за яденето бьра-бьра-как да качиш ,ако не ядеш правилно.То от програмата не мисля ,че много зависи-доказвал сьм го на явеи ‘на сьн’)))
Имаш ли приоритети,коя група ти вьрви най-много-например ако рамото ти е супер-не е проблем да ти е след едни яки гьрди предния ден,но ако не ти вьрви -как ще стане не знам.
Програмите се сьобразяват и с това кой мускул на кьде е и какво ти е най важно.Да речем ако имам проблем с краката ,и други части от тялото-но краката са ми най-зле-се хващам яко с тях -смао с тях-2-3-6 месеца докато се появи ефекта-после ги поддьржам и минавам на другото слабо -и така-много малко хора се развиват пропорционално по дадена програма.А?
))))))))))

NA

17.09.12
17:49

Точно по тази причина изместих гърба в началото на седмицата а не защото съм видял ,че някой тренира по този начин. Рамото върви добре и нямам проблем с възстановяването така,че за сега остава този вариант.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1