14.09.12
21:36
Въпроса ми е коя лежанка бихте избрали, коя ви изглежда по стабилна
или тази- Първата мога да я купя за 170лв, а втората за 220лв, парите не са проблем де но искам нещо наистина стабилно
Мнението беше редактирано от Влади . на 14.09.12 21:41.
14.09.12
21:41
На мен 2рата ;д ама избора е доста труден , не съм сигурен в отговора си :D
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 14.09.12 21:42.
По-добра инвестиция би направил в олимпийски лост + тежести. Лежанка/ стойки за клек може да си сковеш на 2 на 3 . По темата- втората ми се струва по-добра.
14.09.12
22:09
Защото първата включва още няколко уреда а както знаем такива сбирщайн уреди не издържат дълго... даже не мисля, че е възможно да се тренира сериозно на такъв уред :D
14.09.12
22:39
казано от Владислав Р на 14.09.12, 21:56:
По какво преценявате че втората е по добра като профилите са едни и същи?
Е не са баш едни и същи, особено хоризонталния надлъжен профил под облегалките, на който пада голяма част от тежестта. Като гледам на първата какво му е сечението и като се има предвид, че е тънкостеннен профил....аз не бих легнал за тежък лег на нея. Не че втората е много читава, ама е по-малкото зло.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 14.09.12 22:45.
15.09.12
01:14
Имам първата от около година . Тренирам сериозно и не съм лек бях 105 кг сега съм 90 и съм слагал до 110 кг на нея . Общо тегло около 200-210кг и нямам проблеми . Гадното е ,че като правиш за горна част може да вдигнеш само на най-ниското ниво защото няма да можеш да се завреш ако вдигнеш на средното . Препоръчвам ти 2рата :)
И аз така мисля да взема 2-рата ама без тапицерията за 140лв. пък едни хора ще ми я тапицират без пари- ще спестя 80лв.
Ако втората е на flexcom, вземи втората.Човекът, който ги прави си разбира от работата.
и двете не струват ако търсиш стабилност - 1вата над 100кг и се криви тръбата под облегалката и после не можеш я извадиш отделно почва да се клати и скърца злокобно - 2рата подава пантата под седалката и периодично трябва да я изправяш иначе седалката и облегалката се накланят на някъде и става кофти. Някъде в продава има лежанка на боди спорт която е доста по здрава(call)