Маструбацията ?

FI

19.08.05
16:49

абе хора може да ме мислите за луд ама искам да разбера щото ми е адски интересно: маструбацията помага ли на правенето на мускули айде пишете да видя какво ще отговорите

В този форум се пише само и единствено на кирилица.Намери две минути време за да прочетеш правилата на форума.Считай се за официално предупреден.Благодаря за вниманието.ivan.shishmanov

19.08.05
17:06

:(

Не не помага, но сексът(истинският такъв надуваема жена не се брои) помага.И недей така с тия въпроси виж красивите млади дами във форума изпаднаха в недоумение. :oops:

19.08.05
17:31

Абе fitnes_boy експерементирай върху себе си и после ела тук, сподели кво се получава и тогава търси мнения :wink:

19.08.05
17:37

За това ли се кръсти Фитнес-бой бе пич? Ако искаш съвет свързан със сериозния фитнес питай.Това е за други сайтове

Бе, едва ли помага за “правенето” на мускули. По-скоро помага за горенето на мастните депа...  :?

19.08.05
19:06

Такива теми имаше много преди време във форума изказаха се много противоречиви мнения така че точен отговор няма да получиш

PR

19.08.05
19:47

JOKE
Помага за образуване на гинекомастия !
Щом сам се - таковаш ,поне да има какво да галиш със свободната ръка :)

Що се излагате бе - още е лято има много готини жени навън.
Излизайте и действайте стига с тея снимки .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1