17.09.12
14:51
Първият учебен ден ... за последно :|
17.09.12
17:19
Абе тука из форума има ли Брокер на недвижими имоти... всички мнения из форуми и въобще всяка информация за тая длъжност която намирам в интернет е адски остаряла.. на няколко години. Някаква актуална информация ( най-добре форум ) има ли някъде из нета ? :)
17.09.12
18:40
казано от kristiancho на 17.09.12, 17:19:
Абе тука из форума има ли Брокер на недвижими имоти... всички мнения из форуми и въобще всяка информация за тая длъжност която намирам в интернет е адски остаряла.. на няколко години. Някаква актуална информация ( най-добре форум ) има ли някъде из нета ? :)
Не съм брокер,но за какво ти трябва ? По принцип като разцъкаш в гугъл излизат достатъчно сайтове на тази тема.
17.09.12
20:47
:]
17.09.12
21:57
Някой гледа ли Вальо Игнатов по ТВ7 ? Мен ми хареса повече отколкото Добри при Слави... :)
казано от Rasengan94 на 17.09.12, 21:57:
Някой гледа ли Вальо Игнатов по ТВ7 ? Мен ми хареса повече отколкото Добри при Слави... :)
Пропуснах го. Каза ли нещо интересно? Ще се пуска ли на Арнолд Класик в Испания? Във ФБ пусна някви реклами на състезанието.
17.09.12
22:42
Каза , че ще се пуска ! Т’ва и из ФБ бях мернал да го казва ... Иначе нищо , което да не сме чували , но поне беше по-добре от тъпите въпроси на Слави :) За няколко минути освен общи приказки няма , какво друго да каже човека де ^^
18.09.12
00:41
казано от Rasengan94 на 15.09.12, 15:04:
казано от kristiancho на 15.09.12, 14:50:
Лазарчо как са го подредили... ;д
Гледах го без звук и беше доволно интересно ! :D
За мен е отвратително и без звук
18.09.12
14:26
Някой знае ли евтина зала в района жк. Изгрев или близо до някоя от метростанциите - от Сердика до Цариградско ?
18.09.12
17:12
Някой гледа ли как се изложи бате Ники “Булгара” Кънчев снощи с Памела? Ни английски знае, нито му идва да прави импровизации и да задава въпроси като хората.
Търся в интернет калкулатор на храните - вкарваш храна и количество и ти излизат въглехидрати, калории, белтък и т.н. и така си сумираш диетата. Има ли представа някой къде да търся или са само програми, които се купуват (теглят)?
18.09.12
18:19
казано от Камен Илиев на 18.09.12, 17:12:
Търся в интернет калкулатор на храните - вкарваш храна и количество и ти излизат въглехидрати, калории, белтък и т.н. и така си сумираш диетата. Има ли представа някой къде да търся или са само програми, които се купуват (теглят)?
Fitday.com
Създаваш набързо акаунт и действаш.
В моя дневник има screenshots от този сайт.
казано от Камен Илиев на 18.09.12, 17:12:
Някой гледа ли как се изложи бате Ники “Булгара” Кънчев снощи с Памела? Ни английски знае, нито му идва да прави импровизации и да задава въпроси като хората.
How are you?
Fine :)
ЪъъъЪЪъъъ... Тя е добреееееееееееее!
Добре или супер беше ще ви излъжа, голям го вадеше, а като застана пред нея се изложи бастуна! А и всички “звезди” в къщата като влезе Памела стояха като истукани. Смях!
Къцито е най-големия! Всички му се подиграват на гребенче свирел, на шише духал ма човека си е много свестен и нищо чудно да спечели! Както и да е стига толкова внимание сме отделяли на това малоумно шоу!
Мнението беше редактирано от VEGATA на 18.09.12 19:16.
18.09.12
22:03
Не знам обаче днеска цял ден ми е зле от както си направих от моите салати - понеже не обичам да мия съдове и си спестявам когато мога - салата от зеле : режа зеле,посолявам,нагъвам,и пия олио от бутилката,и смесвам дъвчейки ..обаче понякога му губя мярката,май доста олио изпих.После през деня свинско,после май преядох с ядки ... голям гювеч днеска,не знам как не съм повърнал до сега.
казано от Denny Crane на 18.09.12, 22:03:
Не знам обаче днеска цял ден ми е зле от както си направих от моите салати - понеже не обичам да мия съдове и си спестявам когато мога - салата от зеле : режа зеле,посолявам,нагъвам,и пия олио от бутилката,и смесвам дъвчейки ..обаче понякога му губя мярката,май доста олио изпих.
След това подскачаш ли за да я разбъркаш? :D
18.09.12
23:37
:D
По-добре без,че ще взема да я сервирам наново :D
Мнението беше редактирано от donsir на 18.09.12 23:39.
19.09.12
00:12
Един странен съвет на Алберт Айнщайн как да качите сериозна маса: Движете се много бързо. Колкото по - бързо се движите, толкова повече нараства масата ви, според специалната теория на относителността :)
По дневниците се вихрят едни драми като в турски сериал с латино актьори и Стивън Спилбърг за продуцент, а тук се мълчи вече половин денонощие. Ясно е, че тая енергия няма как да се пренасочи в нещо градивно (като тренировки например), но поне можеше да е на по-безопасно място (разбирайте тук). :)
Онзи ден си мисех да отворя една тема “Пясъчник” - където да си играят хората. Ама май ще трябва да е “Шублера” понеже се започна едно мерене на пишки. Кой какъв бил, колко знаел и ако си бил негов фен - да си ходел еди-къде-си.
Нищо лошо против споровете, но нека се водят аргументирано, а не с аргументи ad hominem.
Особено това обособяване на групички за взаймна подкрепа ми е много странно. Големи хора се държат сякаш са намерили гуруто или кръвния враг.
Повече набирания на лоста и по-малко на клавиатурата.
19.09.12
14:03
Твърде много хора не разбират, че дневниците не са място за публично запълване на свободно време и мерене на определени телесни части. Същите не разбират също (а и не им пука), че губят времето на някой... а нямат никакво право на това. Има потребители, които ползват дневниците си ефективно.
Който иска - да се припознава. Само да не си заговаряме за толерантност после...
Аз за това дневници не чета, също отбягвам теми в стил месо vs чия, където в рамките на 7-8 страници си мерят нещата и в крайна сметка всеки е загубил времето, както своето така и на колегата си без да го осъзнае. Лошото е, че в последно време няма какво друго да се чете...
19.09.12
15:50
казано от Lachezar Tomov на 19.09.12, 00:12:
Един странен съвет на Алберт Айнщайн как да качите сериозна маса: Движете се много бързо. Колкото по - бързо се движите, толкова повече нараства масата ви, според специалната теория на относителността :)
Вероятно става дума за ударната сила на тялото ( изчислена в килограми ) ... демек засилено тяло с маса 5кг удря с тегло 15кг благодарение на ускоренето ?!
19.09.12
17:09
:D
19.09.12
17:32
казано от kristiancho на 19.09.12, 15:50:
казано от Lachezar Tomov на 19.09.12, 00:12:
Вероятно става дума за ударната сила на тялото ( изчислена в килограми ) ... демек засилено тяло с маса 5кг удря с тегло 15кг благодарение на ускоренето ?!
Става дума точно за масата като мярка за инертност:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lorentz_transformation
It is not good to introduce the concept of the mass M = m/\sqrt{1 - v^2/c^2} of a moving body for which no clear definition can be given. It is better to introduce no other mass concept than the ’rest mass’ m. Instead of introducing M it is better to mention the expression for the momentum and energy of a body in motion.
Учените не искат да използват тази маса, защото се губи от релефа на теорията, т.е. става малко странно тълкуванието, но за фитнес цели можем да използваме това уравнение M = m/\sqrt{1 - v^2/c^2} в което “М” е масата, “m” е масата в покой, “v” е скоростта на бодибилдъра към/от фитнеса, а “c” е скоростта на светлината при снимане на бицепсите с телефона.Както се вижда, ако бодибилдърът се придвижва със скорост, близка до тази на светлината от светкавицата на фотото, масата му расте до безкрайност и то без добавки!
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 19.09.12 17:34.
19.09.12
17:46
Абе хора тука програмата ми ( учебната ) я умам на php файл в интернет и мога само да я разпечтам.. има ли вариант да си я копирам и да си я имам като картинка... ?!
казано от Denny Crane на 18.09.12, 22:03:
Не знам обаче днеска цял ден ми е зле от както си направих от моите салати - понеже не обичам да мия съдове и си спестявам когато мога - салата от зеле : режа зеле,посолявам,нагъвам,и пия олио от бутилката,и смесвам дъвчейки ..обаче понякога му губя мярката,май доста олио изпих.После през деня свинско,после май преядох с ядки ... голям гювеч днеска,не знам как не съм повърнал до сега.
Що не спестиш по-добре за миялна машина :D ? Гарантирано по-вкусно ще ти е!
казано от kristiancho на 19.09.12, 17:46:
Абе хора тука програмата ми ( учебната ) я умам на php файл в интернет и мога само да я разпечтам.. има ли вариант да си я копирам и да си я имам като картинка... ?!
Има - бутончето Print Screen (на някои клавиатури prt sc) на клавиатурата и после пейст в кой да е редактор на изображения. :)
казано от Boby_ на 19.09.12, 19:24:
и после пейст в кой да е редактор на изображения. :)
Сега ще е необходимо да му обясниш, що е туй графичен редактор и защо скицника не върши работа за целта. :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 19.09.12 21:08.
Можеш и да я изпринтираш от браузера си.
С pdf creator, image writer или друг плъгин/драйвер и т.н., който ти принтира в картинка(jpg, bmp, tiff)
Мнението беше редактирано от 6th на 19.09.12 22:57.
има ли вариант да си я копирам и да си я имам като картинка... ?!
Лист паус, малко цветни моливи, екрана на по-висока яркост и си готов...:D :D
19.09.12
23:25
аз го напрвих с пейнта и стана... мерси Боби... :P
казано от kristiancho на 19.09.12, 23:25:
аз го напрвих с пейнта и стана... мерси Боби... :P
Да ти се ненадява човек. :D
20.09.12
14:10
Ех Валдис аз те предложих за новия Хед и ти веднага почна да си вършиш професионално задълженията :D
Eй, човек веднъж да те похвали и ти пак недоволен.
ПП Хеда е незаменим, аз не разполагам с тези нерви и сладкодумие. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 20.09.12 15:09.
20.09.12
16:00
Баси потния ми к*р.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.09.12 16:10.