Видео филми!

Темата е заключена.
Прескочи до:

Привет,

моля всеки, който има информация за видео филми (за фитнес, бодибилдинг и спорт като цяло) в родното интернет пространство да ми пише на пощата dimitar.michailov@bb-team.org заглавието, линк и ако може снимка от обложката или от самия филм. Ще направя огромна колекция от филми за вас, но ще ми е нужна и вашата помощ.

Не поствайте тук линковете, а ми ги пратете директно на пощата.
Предварително благодаря!

LE

08.05.04
21:23

Sax за колко време ориентировъчно смяташ да качиш филмите които младежите ти предоставят!Питам защото аз филми не мога да тегля но  много ми трябват.И ако за един месец се прехвърля на неограничен трафик за да тегля филми ще ми излезе много по евтино отколкото да си ги купя!Затова питам дали ще стане до към средата на юни за да знам да се прехвърлям ли на неограничен!Също се надявам да има и повече филми защото ако са 3-4 то няма смисъл!

Аз филмите няма да ги качвам при мен, ще ги слагам на друго място или директно от чуждия ресурс (от нашия сървър не е достатъчно бързо все още). Колекцията постоянно ще се развива, тъй че не мога да ти кажа кога ще има голямо количество филми, че да смениш трафика.

Но за тези с ограничен трафик ще измисля още варианти, за да могат да се сдобият с филмите.

09.05.04
10:15

Sax-o-matic брато, нямаш си на представа колко много съм търсил из нашия нет - НЯМА! Аз съм се наел да свалям филмите с еМуле, но става много бавно - един филм за около месец, защото файловете са много редки. Качвам всичко на моя измислен сайт, и обновявам инфото на всеки 4-5 дена за сега (толкова ми трябват за да ъплоудна филмите в дата-та - ъплоуда е много скапан). Провери и вземи линковете щото нещо ми се е прецакала пощата!

Добре, много благодаря.

EL

09.05.04
13:36

maxx_muscular имам една идея. Започнах да тегля и аз от еМуле филма за Рони Колман - The Unbelievable и ми хрумна идеята. Аз и ти почваме да сваляме различни филми. Аз качвам филма който съм свалил кадето кажеш и ти давам URL адреса и ти го слагаш в товя сайт. Междодругото аз съм горе-долу начинаещ web designer и ще ми е интересно ако имаш и други сайтове , твои да ги разгледам.
Какво ще кажеш за идеята ?

11.05.04
01:53

Мом4ета до Месец ще ми пратят от USA Прочутата тренировка на Майк Менцер. HEVY DUTY.  Както и много други тренировки на Билдери.
Всичко на DVD.  Скъпо ше ми дойдат но се каня от година да си ги имам. Някъде към 25-30 $ е Диска. С квото мога ше помогна

15.05.04
18:11

electric брато земи линк за рони колман аз съм го качил вече:
http://raytitusjames.data.bg/Ronnie%20Coleman%20-%20The%20Unbelievable.avi
Як е! Идеята ти е лоша защото съм изтеглил почти всички филми които ги има в мулето! Скоро ще ги кача!  8)

20.05.04
22:02

sax ,  както вече говорихме ще е хубаво да има и мирорс от различни места ....
та ето няколко неща които ги има при maxx_muscular в дата-та

http://rack6.free.evro.net/FnTsY/Video/BodyBuilding/

22.05.04
15:45

da zashev e prav

28.05.04
16:23

Не знам дали сте гледали филма “Pumping Iron” но каквито и филми други да гледате няма да важат пред тоя :!: филмът е старичък - 1977 е но е с участието на най великите за мен-Арнолд,Франко Коломбу,Майк Кетс,по едно фреме се появява и Франк Зейн.Нещо уникално е ако не сте го качили още ще го потърся ако трябва ще го кача аз на датата. :wink:
http://www.bk-sportsmag.se/nyheter/bilder/pumping_iron_25_cover.jpg

31.05.04
12:35

аз се опитах да го намеря но безуспешно ...

ако го качиш ще е много доволно  :D

06.06.04
12:45

Kajete nqkoi 4yjd site ako moga i az da zvalq nqkoi film makar 4e sam na MB ,no 6te se jertvam za 1 film:)

Като никога намерих време да гледам филма за Рони от Олимпия 2000 и филма за Дориан Йейтц. Какво Ви впечатляват толкова не знам. Абсолютно нищо полезно, само първични звуци и железа - това го има и в моята зала. За Шон Рей филмите са що годе сносни, там той поне обяснява това онова, докато при другите нищо - само Good Old Chickens! Yeah baby!

08.06.04
20:55

Ха! Вярно е че нищо не казват! Но и да кажат няма ли да е под влияние на техните спонсори?

На мен лично ми прави удоволствие да гледам как се напомпват и колко са големи. Изроди са, и само като гледаш някакво клипче или филм можеш да ги видиш нещо близо до живия образ!

Скоро ще кача оше няколко филма!

П.П. Имам и филма на Арнолд - Pumping Iron! Ако има желаещи мога да кача и него!

MA

09.06.04
15:34

A shte pomislite li i za horata, koito ne sa v bulgaria (;

09.06.04
19:48

maxx,качваш най-различни изродии като Рони и Дориан а класиката си я подминал :x Качи Pumping Iron да видят хората от къде е тръгнал истинският културизъм.

09.06.04
19:53

[quote author=“BlackWhiteChamp”]maxx,качваш най-различни изродии като Рони и Дориан а класиката си я подминал :x Качи Pumping Iron да видят хората от къде е тръгнал истинският културизъм.

Уффффф  все си мълча кат го хвалят тоз Арнолд, ама ми писна вече! Истински кутуризъм - друг път! Всяка новооткрита химия е изпробвана върху Арнолд, а да не говорим, че титлите му (е не всички може би) са спечелени щото е момчето на Джо Уидър! Арнолд е истински колкото и сегашните изроди - демек николко!

09.06.04
20:13

Мисля че сгреших само в едно-от ерата на Арнолд е започнал и с него е залязъл!Когато още не знаех какво означава думата културизъм всички ми разправяха че най-големия,най-мускулестия е Арнолд.Сега след 7-8 години разбрах:още на 20 години става Мистър Юнивърс;става Mr.World,Mr.Internetional,Mr.Europe,да не говорим за 6 пъти мистър Олимпия.Страхотни пропорции,страхотен релеф,страхотен културист.Взе че стана и голям актьор,взе че стана и губернатор на най-големия щат в САЩ...Аз му се прекланям.Вземи и ти го направи вместо да сипеш небивалици :x

RE

10.06.04
19:57

Арнолд е спечелил Олимпията 7 пъти :D .

10.06.04
22:08

Ли Хейни я е печелил повече - и я е заслужавал, за разлика от Арнолд :D !

LE

10.06.04
22:25

Абе вие маи от фенските си глупости ще се изпокарате!
Още не е роден идеалният културист...................А тои определено не е Арнолд!За времето си тои е бил уникален,както сега за своето време е Рони Колман,да не забравяме че сега конкуренцията е 100 пъти по голяма и няма как Колман да направи толкова много лесни титли(Между другото както знаете тои вече ще се състезава единствено на Олимпия)!Това че е губернатор или пък актъор няма общо с качествата му като културист.
Пс Джиниъс надявам се няма да се опитваш и ти да го направиш:)
Наи вече защото надали си заслужава :wink: !

10.06.04
23:37

Еее човече ти вече затапи аудиторията :shock: Като харесвате Ронито толква му основете един фенклуб,ама тва дето го говориш не е много правилно.Всеки си има идеали-щом ва кефи браво.Ама аз гледам на културизма не като дял от химията,а като спорт.Начи хванали маймуната от гората и хоп напраили ми го шампионче.Ама то грозен бе хора ваш Рони.Няма ли малко естетика при вас...Има толкова страхотни културисти днес-Джей Кътлър,Гюнтер,Декстър Джаксън,Кевин Леврон...Ама явно него повече харесват съдиите...Тя майка му сигурно не го харесва ама...Айде да не говоря повече простотии,както казах всеки си има гледни точки.Но когато някои неща си личат по-добре да не ги коментираме.

LE

10.06.04
23:49

Хаха защо ли си останал с впечатление че харесвам Колман,напротив за мен да си професионален културист малко или много е психическо заболяване!!!Сравних тях двамата защото може би повечето сега слагат него за идол.........на мене ако ми харесва някои то е Флекс Уилър(мисля личи от всички досегашни аватари :wink: )!
Това за дела от химията се обади да го кажеш на бате Арни,защото тои сам си признава че е употребявал стероиди.От тези които изброяваш ми харесват само Кевин и Декстър,първият заради раменете,вторият заради перфектната симетрия и V форма!
Но няма как да ги направят Олимпия при положение че Рони е наи тежък,наи чист,а и е симетричен(не колкото тях но не и толкова далече че да го пренебрегнат за да дадат титлата на друг)!

11.06.04
00:13

Извинявам се :D ! Ще кажа само, че нямаш и на идея за какво говориш! Няма смисъл да спорим - като (ако) прочетеш повече по въпроса, сам ще разбереш нещата, които аз няма да ти кажа сега :D !

LE

11.06.04
00:29

Ха леко обърнахме темата и сега ще ни се сърдят :cry: !
Даите да се преместиме в темата Франк Зеин или Рони Колман..............доколкото виждам Blackwhitechamp е следващият които ще си иска обратният отговор така че направо там да го постне ние с Pc_Genius го чакаме там :mrgreen: !

ВН

11.06.04
02:42

Арнолд е расист... Има много сведения за това. Още ли му се прекланяте? И нали няма идеалисти смятащи, че Арнолд е естествен? Дианабол - това го е направило легенда... Но всеки с идолите си, пък аз ще чакам да се събудите и да осъзнаете, че няма по-по-най! Да се прекланяш значи сам да се сваляш в прахта. Имай малко себеуважение, той не би те уважил!

11.06.04
20:42

Та естествен кулурист има ли..??А за това прекланяне и идеализма-като културист наистина идол и идеал ми е Арнолд за това което е постигнал като физика във този спорт.А и това което е направил в живота.Защото второто идва от първото.Може и културизма да му е дал сили да стане такава личност(който смята че не е,тва е друга тема,аз не разбирам,щото не съм дорасъл още :P ) :wink: .Арнолд е един голям връх в кулуризма,голяма фигура в този спорт(може би и рекламно лице на културизма) и поне малко уважение към него като не можете друго :wink:

IR

02.07.04
19:37

OTKADE DA SI DRAPNA TOZI FILM Pumping Iron…

05.07.04
18:48

Много е тъп и затова се отказах да го кача! Там работата е много нагласена. Това си е точно игрален филм - та нали от там тръва кариерата на Арнолд като филмова звезда! Много е тъп и не си заслужава! Сега тегля един друг който е правен по случай 25 годишнината на Пъмпинг Айрън. Ще го видя как е и ако става ще го кача някъде!

MA

06.07.04
18:03

Аз имам следните филми:

Kevin Levrone - M3
Shawn Ray - Inside And Out
Dorian Yates - Blood And Guts
Ronnie Coleman - The Cost Of Redemption
Pumping Iron - 25th Anniversary Edition

RE

07.07.04
11:53

Kachi nqkude Ronnie Coleman - The Cost Of Redemption.

10.07.04
15:01

nachi moje li nqkoi da mi nameri novia film na markus ruhl??? nqkade iz free-tata ako go ima…

RE

10.07.04
21:45

IMTH vij tuk: Made in Germany

SI

07.09.04
12:25

Sax-o-matic
айде направи ли я колекцията
кажи от къде да дърпаме

25.09.04
22:19

abe daite rabotesht link kym markus ruhl(made in germany) i filma na koleman ..tia v data.bg ne tabotat

29.09.04
19:39

Ronnie Coleman - Cost of Redemption RQ ae плс да го намерите това

03.10.04
08:33

абе ready…идиот!!!! повече не давай адреси които лично не си ги пробвал!!! свалих ги тя 800мб за 5 дена и кво? излгейда некои е решил да се бъзика като се повтаря 1 и същи кадър на всеки 5мин

евала на такива кретени !!!

SI

03.10.04
10:44

може да нямаш някой кодек и за това да ти прави номера филма
не мога да тегля от дата.бг иначе щях да проверя каква е ситуацията

04.10.04
09:27

хайдееее  изроди да погледнем изрода в очите

http://info.datacom.bg/ronnie_cd1/Ronnie%20Coleman%20-%20The%20Cost%20Of%20Redemption%20cover.jpg

http://info.datacom.bg/ronnie_cd2/Ronnie%20Coleman%20-%20The%20Cost%20Of%20Redemption%20cd2.avi

http://info.datacom.bg/ronnie_cd1/Ronnie%20Coleman%20-%20The%20Cost%20Of%20Redemption%20cd1.avi

26.12.04
06:59

Можете ли да намерите Pumping Iron, филма е много готин (5мин гледах само от него - на арабски :lol: ) Тука има само реклама, а филма никъде не може да се дръпне :(

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1