13.07.12
21:04
Здравейте искам да ви попитам
Ръст 1.68
Години 16
Кила 58
Бих искал да попитам можете ли да ме посъветвате какво бих могъл да направя за да успея да кача мускулна маса.
Искам да постигна нещо в тази посока тренирах бокс преди 2 месеца лостове тичане и упражнения със собствена тежест след което ме оперираха от апендицит и сега съм в застой искам да разбера как да се храня по правилно за да получавам нужните белтъчини и въглехидрати каква програма би ми помогнала да кача мускулна маса също мисля да си продължа с бокса това проблем ли ще е за фитнеса.Химия не искам да взимам тъй като не искам да си съсипвам здравето все пак спорта е здраве и не мисля да го променям.Казаха ми че е хубаво да взимам мулти витамини, а след като започна да тренирам и мине време да взема протеин ако може да ми кажете какъв да е той мисля че дойде времето да се поставя ново начало надявам се да ме разберете.
Темата беше редактирана от Dimitar Bratanov на 13.07.12 21:13.
22.09.12
16:33
мерси обаче моята насока се промени не започнах фитнес а стреет фитнес и сега се чуствам перфектно вече минаха 5 месеца от операцията и съм в разцвета на моите сили на лостовете съм вече 1 месец забелязва се повече сила вместо мускулна маса реших имам релеф искам сила тогава лоста е моя приятел това се превърна в моя начин на живот октомври пак започвам бокс започнах това което исках с малко промени и все пак мерси темите който изчетох ми бяха полезни и от там намерих и други за лостовете където успях да сглобя начина на трениране на стреет фитнес все още ми е малко трудно с програма но започвам да се справям тренирам през ден а в тренировачен ден започвам 3 серии лост по 6 набирания мешани хвати,3 серии кофички,2 серии корем,и 3 серии лицеви различни видове.