Mr. Olympia 2012

Прескочи до:

19.09.12
18:40

казано от James Hinks на 18.09.12, 11:24:

казано от Teen Power на 17.09.12, 19:05:

Ми наще заминават като дойде охраната на тия големците :)) :D

Намери въпросната охрана и сложи 10 000 $ ;) аз слагам х2м, навит ?

На много здрав се правиш ми се струва :))

edit: не се изразих много правилно,по-скоро се мислиш за безсмъртен.. :)

Мнението беше редактирано от Teen Power на 19.09.12 18:42.

19.09.12
18:41

Хахаха,на някой му се ядат шамари май.

20.09.12
09:20

10тина дни останаха, Еван качи снимки във фб.

20.09.12
12:45

казано от Teen Power на 19.09.12, 18:40:

Може да пробваш - офертата е по-назад (devil)
За тебе ще направя изключение и ще ти покажа безплатно ;)

20.09.12
12:46

Извинявам се, че се намесвам в толкова мъжка тема, в която не съм особено компетентна, но ми е интересен този спорт и с любопитство прочетох коментарите тук.:)

казано от Riko на 13.08.12, 20:05:

Джей го отпишете... на едно място казва, че ще ходи, на друго казва, че няма да ходи. Дори и да се появи, той е в трагично състояние в момента, много е далеч от формата му, няма да влезне и в топ 5..

Защо да го отписват? Не мисля, че е в трагично състояние.Та той е един от най-добрите, доказал е какво може.Нормално е след травмата да не е в същата форма, в която е бил, но и контузията си е била доста сериозна.:)

казано от Teen Power на 23.08.12, 19:53:

Да бе и вика,че другата година ще мине да вземе Олимпията точно както стана 2008ма с Декстър Джаксън,ама това е Фил Хит ,а не Декстър ,там е проблемът :D

Защо пък да не я вземе? Каза и го направи-през 2009 си върна титлата.Да, Фил няма спор, че е доста добър в момента, но пък изненади винаги има.:) А Центопани може да се окаже далеч по-напред в класирането от вашите прогнози за 6-тото място.То и преди време се залагаха големи надежди на Кай както и сега, а той остана извън класациите ! :P

Мнението беше редактирано от Нати на 20.09.12 12:53.

20.09.12
14:05

казано от James Hinks на 20.09.12, 12:45:

Ааа ясно ,ти си мислиш,че на мен ще показваш ,така ли ? :D Попрочети пак.. Казвам ти 1в10 lol

ПС Фил и Грийн са хванали ебахти формата..

20.09.12
14:09

казано от Teen Power на 20.09.12, 14:05:

казано от James Hinks на 20.09.12, 12:45:

Ааа ясно ,ти си мислиш,че на мен ще показваш ,така ли ? :D Попрочети пак.. Казвам ти 1в10 lol

Ти си неграмотен мой ;)
Или малоумен ;)
Сложи 10 000 $, намери си някой от тия “охрани” и имаш шанса да спечелиш 20 000$...минималния шанс :)
И както ти се струва, че ти се правя на здрав, така ще си занимат твоите парички :P Но понеже сега виждам че казваш 1 към 10 - ОК, не си наясно, че повече от двама души срещу един си пречат якоооо ;)

20.09.12
14:18

После говори възпитано, бъди толерантен и разбиращ...е как бе:))))

Пет на едно А ... и кво кат тренираш А :D

20.09.12
14:43

Ех форуми .. :)

20.09.12
19:14

казано от Наталка на 20.09.12, 12:46:

Извинявам се, че се намесвам в толкова мъжка тема, в която не съм особено компетентна, но ми е интересен този спорт и с любопитство прочетох коментарите тук.:)

казано от Riko на 13.08.12, 20:05:

Джей го отпишете... на едно място казва, че ще ходи, на друго казва, че няма да ходи. Дори и да се появи, той е в трагично състояние в момента, много е далеч от формата му, няма да влезне и в топ 5..

Защо да го отписват? Не мисля, че е в трагично състояние.Та той е един от най-добрите, доказал е какво може.Нормално е след травмата да не е в същата форма, в която е бил, но и контузията си е била доста сериозна.:)

казано от Teen Power на 23.08.12, 19:53:

Да бе и вика,че другата година ще мине да вземе Олимпията точно както стана 2008ма с Декстър Джаксън,ама това е Фил Хит ,а не Декстър ,там е проблемът :D

Защо пък да не я вземе? Каза и го направи-през 2009 си върна титлата.Да, Фил няма спор, че е доста добър в момента, но пък изненади винаги има.:) А Центопани може да се окаже далеч по-напред в класирането от вашите прогнози за 6-тото място.То и преди време се залагаха големи надежди на Кай както и сега, а той остана извън класациите ! :P

Кай ще е 1ви или 2ри тази година, естествено, че ще е един от фаворитите. Джей никога повече няма да спечели. Много му ги дадоха пак, подариха му 2 титли най-малко..особено 2007, чист грабеж срещу Виктор.

20.09.12
19:35

казано от Riko на 20.09.12, 09:20:

10тина дни останаха, Еван качи снимки във фб.

Я дай линк към снимките :) И ако някои друг пак е пуснал скорошни снимки, споделете линк :)

20.09.12
19:41

Голяма разлика в гърдите на Еван от Арнолд Класик

21.09.12
00:46

Кай ще е 1ви или 2ри тази година, естествено, че ще е един от фаворитите. Джей никога повече няма да спечели. Много му ги дадоха пак, подариха му 2 титли най-малко..особено 2007, чист грабеж срещу Виктор.
Ей, Рико защо е този негативизъм към Джей ? :) Не съм много запозната, но мисля, че това не е България, за да ти подаряват титлите.Харесвам много Виктор и му желая много успехи, на чак пък да е бил ощетен заради Джей.:) но все пак ти си по-вещ в тази област.:P И все пак мисля, че Центопани ще е в челната тройка.И бих се обзаложила с теб, че другата година ще е годината на Кътлър.Не казвай, че никога повече няма да спечели, не говориш за аматьор, а за признат културист.Интересно ми е защо толкова не го харесваш ?:)

Мнението беше редактирано от Нати на 21.09.12 00:49.

21.09.12
00:48

http://www.musculardevelopment.com/contests/2012-mr-olympia/4768-evan-centopani-sneak-peek-12-days-out.html
ето снимки
изверггггггг

Всички станаха биячи... Най-яките охрани са некакви по 1.70 къде ще те разфасоват (буквално) с голи ръце за 10 секунди и са там по Северна Корея и Близкия Изток...

21.09.12
08:16

Или от Дагестен и Чечня:)
И както казват баш биячите, “брадата мускули няма”:)))

А тоя Еван има адските ръце!!!

21.09.12
16:26

казано от Наталка на 21.09.12, 00:46:

Ей, Рико защо е този негативизъм към Джей ? :) Не съм много запозната, но мисля, че това не е България, за да ти подаряват титлите.Харесвам много Виктор и му желая много успехи, на чак пък да е бил ощетен заради Джей.:) но все пак ти си по-вещ в тази област.:P И все пак мисля, че Центопани ще е в челната тройка.И бих се обзаложила с теб, че другата година ще е годината на Кътлър.Не казвай, че никога повече няма да спечели, не говориш за аматьор, а за признат културист.Интересно ми е защо толкова не го харесваш ?:)

Знам какво говоря, защото следа спорта, няма негативизъм, говора чистата истина. 2007 беше един от най-големите грабежи в историята на културизма, Виктор беше почти перфектен, Джей беше за извън 3ката. Дори да не разбираш от културизъм, като видиш снимки и видиш, че Джей излезе на сцена - оф сийзън. Не мисля, че примера с България е уместен, по цял свят всичко и всеки спорт има толкова много корупция и уредени работи, жалка история. Джей е на години. Вече залезе. Кай и Фил ще го смачкат, това е истината. Тази година му подариха 2рите места на олимпия и шеру класика. Сентопани ще е най-вероятно след Уолф и Бранч а именно 5 или 6, зависи как излезе Роден.

Абе як е Еван ама то... не си ли черен.. не си яко як... :D :D :D

21.09.12
21:35

казано от Riko на 21.09.12, 16:26:

Знам какво говоря, защото следа спорта, няма негативизъм, говора чистата истина. 2007 беше един от най-големите грабежи в историята на културизма, Виктор беше почти перфектен, Джей беше за извън 3ката. Дори да не разбираш от културизъм, като видиш снимки и видиш, че Джей излезе на сцена - оф сийзън. Не мисля, че примера с България е уместен, по цял свят всичко и всеки спорт има толкова много корупция и уредени работи, жалка история. Джей е на години. Вече залезе. Кай и Фил ще го смачкат, това е истината. Тази година му подариха 2рите места на олимпия и шеру класика. Сентопани ще е най-вероятно след Уолф и Бранч а именно 5 или 6, зависи как излезе Роден.

Рико, личи си, че изобщо не го харесваш.Не е на 50 години, за да го отписваш.По тази логика и Рони Колман не трябва да намира място на състезанията, а все още не е изязъл в пенсия.Да Фил и много добър в момента, Виктор също.Но чак да твърдиш за Джей, че е залязъл не съм съгласна с теб.Може и да не разбирам и на половина колкото теб и да ми е интересно и твоето мнение, но ти твърдиш, че 2007 Виктор е бил “почти перфектен” е явно , за да станеш Мистър Олимпия “почти”  не е достатъчно.:)
http://www.youtube.com/watch?v=qMWWErWnf_c ясна се вижда, че са с различни физики.Не искам да споря с теб.Има си съдии в тези състезания и титли ни си подаряват току-така.А за Центопани- то той в момента е нечовешки.Дано до си говорим и след Олимпиата да видим не е ли в челната тройка.:) И жалко, че и Виктор няма да участва също ми е голям фаворит.:)

21.09.12
21:41

не вярвам еван да е в топ3..Фил Кай Бранч и Денисчо ще са преди него ,почти съм сигурен.. Бранч го гледах 1 месец аут и беше много зле,все едно се отказал да участва.

21.09.12
21:43

казано от Teen Power на 21.09.12, 21:41:

не вярвам еван да е в топ3..Фил Кай Бранч и Денисчо ще са преди него ,почти съм сигурен.. Бранч го гледах 1 месец аут и беше много зле,все едно се отказал да участва.

Ех, че стеееее ! :D А ако е в 3-ката какво получавам ? :)

21.09.12
21:47

едва ли би получила нещо,освен ‘права беше’ или причината защо е станало.. На Олимпията печелят момчетата на MUSCLETECH винаги.. А Бранч винаги го класират преди Еван,Денис има страшно съотношение талия-гръб . Еван си личи,че е подобрил гърдите си,но с/у кай и фил шансът е близък до нула.Срещу другите се съмнявам да мине Денис и Бранч ако се представят както се предполага. Много искам Джей да се върне да ги мачка,но не знам.. Баят е широк и няма да е лесно .

21.09.12
21:53

казано от Teen Power на 21.09.12, 21:47:

едва ли би получила нещо,освен ‘права беше’ или причината защо е станало.. На Олимпията печелят момчетата на MUSCLETECH винаги.. А Бранч винаги го класират преди Еван,Денис има страшно съотношение талия-гръб . Еван си личи,че е подобрил гърдите си,но с/у кай и фил шансът е близък до нула.Срещу другите се съмнявам да мине Денис и Бранч ако се представят както се предполага. Много искам Джей да се върне да ги мачка,но не знам.. Баят е широк и няма да е лесно .

И на “права беше” ще съм повече от доволна.Е, че Animal малка фирма ли е, че да не му ударят 1-2-3 рамена.А с изречението ти за Джей ме спечели.Догодина ще ги смачка надявам се.:)

21.09.12
23:25

Рони не се е състезавал от 2007 и никога няма повече.Много хора желаеха той и Кевин да се появят на мастерс. олимпия, уви няма да стане ;/ Вече е на 48. Мистър. Олимпия 2007 не мисля, че има какво да коментирам, то си се знае, ако се поразровиш ще видиш за какво говоря, все пак не са празни думи. 2009 Джей беше уникален, сега ако излезне такъв 2013 (което, е общо взето почти невъзможно) ще стане много, ама много интересно. Не хейтвам Джей, нито който и да е от момчетата на голямата сцена. Говора с факти, и с мнение. Сентопани е много  добър,определено за топ 6 на Олимпия, но е далеч от класата на Фил и Кай в момента :-)

Мнението беше редактирано от Riko на 21.09.12 23:27.

21.09.12
23:41

Ех не е невъзможно- формата на Джей никак не е лоша.:) За Фил -две мнения няма едвали за този момент има по-добър от него.А Кай-този човек ме плаши.И един малко неадекватен въпрос може би, но ще предават ли някъде Олимпията ?:)

21.09.12
23:45

има директни стреамове и можеш да я гледаш на момента

22.09.12
08:50

Анимал не е малка фирма,но винаги печелят хората на muscletech.. :)  Като казвам,че Джей е широк имам предвид в талията,което е огромен минус.

22.09.12
10:34

Линкове ще има да, предполагам в бодибилдинг.ком. Но ще е през нощта, затова ще си гледам клипчета на сутринта :D

22.09.12
12:00

Може да станете в 5 сутринта и да гледате .. :D

Миналата година не беше ли към 3-4 през ноща?Според мен Фил пак ще я вземе..

Неделя 30-ти 5 часа сутринта започват финалите.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 22.09.12 20:57.

казано от Teen Power на 22.09.12, 08:50:

Анимал не е малка фирма,но винаги печелят хората на muscletech.. :)  Като казвам,че Джей е широк имам предвид в талията,което е огромен минус.

па той и у рамената не е тесен ... даже ИЧ не е ;)

22.09.12
21:28

Рони отдавна е пенсиониран и трябваше да спре навреме, особено на последната му поява на Олимпия през 2007…....

Джей отдавна не е фактор, сега е времето на - Фил, Кай, Еван, Тони, Шон и другите. Декстър, Бранч, Денис попълват местата от 3 до 8 и им се чудя защо още не са се отказали.

Залагам 100лв под формата на кеш, хранителни добавки или алкохол, че Джей няма да има повече титли Мр О, съвсем сериозно !

Корупцията я има навсякъде, особено тук където играят МИЛИЯРДИ $$$ (да много е, но е така - телевизия, списания, добавки, аксесоари, фитнес зали и оборудване и тн. и тн.)

Отностно по-горните коментари хайде да си коментираме само Олимпията.

22.09.12
21:51

Къде сложи тоя пенсионер Тони в топ 6 :D Денис е по-добър в момента от Сентопани според мен, и ще е по-напред от него на Олимпията. Да видим мъсъл тек къде ще сложат тяхното момче Бранч.

22.09.12
21:55

Сигурно ще го сложат 3ти и ще е ужас..

22.09.12
22:26

казано от Георги Гайдов на 22.09.12, 20:44:

На 30 ли ще е ? Нали казахте, че ще е на 28-ми (петък) или аз съм се объркал нещо, хаха. :D
И аз мисля, че сега е времето на Фил,Кай,Еван,Лесуков,Шон и още някои .. :D

Мнението беше редактирано от tomboxer на 22.09.12 22:28.

22.09.12
22:29

казано от AgBOKATA на 22.09.12, 21:28:

Рони отдавна е пенсиониран и трябваше да спре навреме, особено на последната му поява на Олимпия през 2007…....

Джей отдавна не е фактор, сега е времето на - Фил, Кай, Еван, Тони, Шон и другите. Декстър, Бранч, Денис попълват местата от 3 до 8 и им се чудя защо още не са се отказали.

Залагам 100лв под формата на кеш, хранителни добавки или алкохол, че Джей няма да има повече титли Мр О, съвсем сериозно !

Корупцията я има навсякъде, особено тук където играят МИЛИЯРДИ $$$ (да много е, но е така - телевизия, списания, добавки, аксесоари, фитнес зали и оборудване и тн. и тн.)

Отностно по-горните коментари хайде да си коментираме само Олимпията.

Какво ще кажеш тези 100 лв да ги обърнем в женски глезотиики например, защото хранителни добавки не употребявам и да се обзаложим с теб, че Джей ще има поне още една титла Мистър Олимпия ;).Да видим дали не е фактор.Времето па Фил определено е дошло, но това не означава, че Джей ще се откаже.Сам си каза, че ще се подготви за другата Олимпия, защото за тази не се  чувства подготвен и евала за професионализма му.А и съм останала с впечатлението, че с Фил са доста добри приятели и искрено се радва за успехите му, което също показва, че е състезател на ниво.А Еван- дано това да е неговото състезание.:)

казано от tomboxer на 22.09.12, 22:26:

казано от Георги Гайдов на 22.09.12, 20:44:

На 30 ли ще е ? Нали казахте, че ще е на 28-ми (петък) или аз съм се объркал нещо, хаха. :D
И аз мисля, че сега е времето на Фил,Кай,Еван,Лесуков,Шон и още някои .. :D

http://www.mrolympia.com/event-schedule.html

Финалите са тогава. Иначе цялото чудо е 4 дни почти.

22.09.12
22:56

казано от kristiancho на 22.09.12, 20:49:

казано от Teen Power на 22.09.12, 08:50:

па той и у рамената не е тесен ... даже ИЧ не е ;)

Въпросът е там,че на Олимпия не се гледа какво имаш,а какво немаш ;) А в случая иронията е,че той има в повече нещо,което не трябва да има.. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1