Нова тренировъчна програма

22.09.12
21:48

Здравейте на всички, пише ви накратко 1 спортен тип, казвам се Борислав. В момента тренирам фитнес основно(от 1г и 7 месеца редовно), а през останалото време футбол и волейбол.
Малко за мен :  Възраст декември правя 18 Ръст 172-3см тегло 68-70кг варира.Целта ми е ММ, сила, издражливост. Храната не е много добра, но се опитвам по някакъв начин да я докарвам. Добавки не съм употребявал никакви.
Понеделник
Клек - Въртя ги 1 тренировка 6 серии по 8-12 (като последните 2 серии правя веднага след клека пак клек с друга щанга по-лека 12-15повт.), другата 5х3-4 тежък клек
Бедрено сгъване 4-5 серии (първите 6-10повт. последните 1-2 10-15-до отказ)
Бедрено разгъване 2 тежки 1 лека
Прасец малко с щанга и след това със собствено тегло около 100 повт.
Сряда
Набиране с тежест широко 3 серии 6-8 повт
Тяга 5-6 серии 6-8 повт (последната 1-2 серии 10-12-15повт като на лега)
Мечка 4-5 серии 8повт
Френско 8повт в суперсерия с лег от тесен хват(с леки кгми) 8повт - 3 серии
Трицепсово разгъване на скрипец 2серии с тежко 6-8повт и 1 серия 10-15повт.
Трапец с щанга
Петък
Гърди
Лег 5-6 серии 6-8 повт  (последната 1-2 серии 10-12-15 повт. с по-малка тежест)
Г.лег 3 серии 6-8 повт.
Флайс 3 серии 8-10 повт
Кофички с тежест 3 серии 6-10 повт.
Събота/Неделя зависи кога е мача, тренировката е другия ден
Раменна преса седнал с щанга 4 тежки 4-8 повт + 1 лека накрая пак 10-15 повт
За рамо едно друго нз как се казва
Повдигане на щанга напред в супер серия с раменна преса отпред по 2-3 серии
Малко изхвърляния/обръщания с леки кг
Бицепсово с щанга 3 тежки 1 лека
Концентрично редуване 1 тежък 1 лек дъмбел 1 след друг 3 серии

Почивките между серии и упражнения са в диапазон от 30 секунди до 1:30 според зависи какво правя.

Ако ви интересува някаква информация питайте.
Приемам всякакви съвети и критики.
Благодаря на отзовалите се. Поздрави

22.09.12
22:34

Програмата си си я направил доста напрегната. Като я гледам става доста добре за сила и издръжливост. Масата ще стане, ако храната е прилична, че при тия тренировки ще ти е необходима. И един въпрос - на кое упражнение казваш “мечка”, че не се сещам/или не го знам?

22.09.12
22:37

Гребане с т-щанга

22.09.12
22:43

Благодаря за бързия отговор :) И все пак не знаех, че на гребането с т-щанга казват “мечка”

23.09.12
10:47

казано от gazena gadinka на 22.09.12, 22:34:

Програмата си си я направил доста напрегната. Като я гледам става доста добре за сила и издръжливост. Масата ще стане, ако храната е прилична, че при тия тренировки ще ти е необходима. И един въпрос - на кое упражнение казваш “мечка”, че не се сещам/или не го знам?

Не е толкоз напрегната ;). Ще видим след 3-4 месеца, ако някои не ми даде някои препоръки, които да ме заинтересуват и да я променя в дадена област.
А за “мечката” другия ти го е казал.

NA

25.09.12
10:52

с такива тренировки още една година и половина ще стоиш на 70 кг :Д

25.09.12
20:17

казано от NAZI_BG на 25.09.12, 10:52:

с такива тренировки още една година и половина ще стоиш на 70 кг :Д

Ми я дай твоето предложение да видим :). До 75 да стигна за сега стига, защото не се спирам нон стоп трениране, футбол, волейбол... няма как..

25.09.12
22:44

Като искаш да качиш яж повече-главно белтъчини от месо и подобни. А според мен махни тая тренировка в деня след мача, защото ти се събират петък фитнес, събота и неделя спорт и в понеделник пак тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1