Дневникът на Галена

Темата е заключена.
Прескочи до:

Защо да е срам.. повечето хора от форума което отделят по специално внимание на храната си носят да ядът на даскало/работа :) Този отговор исках да чуя.... :) Че някой предложения от сорта ‘’може ли да изям един банан вместо 150гр. месо? ‘’ стават досадни :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.09.12 20:45.

16.09.12
20:48

Може да си носиш газов котлон и да си вариш боб до голямото междучасие. На раницата може да увисиш и 2-3 суджука към боба то си върви. Земи си и половинка типов с едно бурканче лютеница ако се забави боба :D :D

GR

16.09.12
20:51

благодаря за съвета но не ми създава проблеми и да си нося в кутийка :)

GR

16.09.12
20:53

Към вечерята ми за тази вечер добавям и малко салата (домати,краставици,магданоз и маслини) и 50 гр. обезмаслено кисело мляко (0,1%) с канела :)

аз като си искарам пиленцето на чина и почна да нагъвам, повечето ми съученици ги хваща яд, че дават сума пари за боклуци, а не си носят като мен :)

GR

16.09.12
21:07

казано от kristiancho на 16.09.12, 20:42:

Защо да е срам.. повечето хора от форума което отделят по специално внимание на храната си носят да ядът на даскало/работа :) Този отговор исках да чуя.... :) Че някой предложения от сорта ‘’може ли да изям един банан вместо 150гр. месо? ‘’ стават досадни :D

със сигурност бих си носила месце вместо банан,така де и него не бих върнала,но все пак месото си е месо (inlove) :D

GR

16.09.12
21:09

казано от Wolfy на 16.09.12, 20:48:

Може да си носиш газов котлон и да си вариш боб до голямото междучасие. На раницата може да увисиш и 2-3 суджука към боба то си върви. Земи си и половинка типов с едно бурканче лютеница ако се забави боба :D :D

малко ще ми е трудно да внеса газовия котлон :Д а за другите неща може и да не остане за мен предвид съучениците ми :D

GR

16.09.12
21:10

казано от Пламен Петров на 16.09.12, 21:04:

аз като си искарам пиленцето на чина и почна да нагъвам, повечето ми съученици ги хваща яд, че дават сума пари за боклуци, а не си носят като мен :)

много си прав,и при мен се е случвало така

Махай всички обезмаслени продукти от менюто ти. ;)

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 16.09.12 21:21.

GR

16.09.12
21:24

казано от Димитър Иванов на 16.09.12, 21:21:

Махай всички обезмаслени продукти от менюто ти. ;)

Защо така?

Защото нищо млечно не е останало в тях, имат по-лош вкус. Друг е въпроса защо избягваш мазнините...

Аз ще бъда по-умерен в изказването си... Като една активно тренираща фитнес дама се нуждаеш от достатъчно калории за да можеш да направиш адекватно добра тренировка и адекватно добре да се възстановиш ( е 1гр.мазнина има 9калории което не е малко ). Мазнините от млечните продукти са от ‘’добрите’’ така, че не бива да прекъсваш приема им. Такива мазнини има месото, млечните продукти и яйцата. Продава се и като медикамент като рибено масло и други вероятно има. Ползите от мазнините са доста широко известни и аз както и други съфорумци можем да говорим много но. Дори има високомазнинни диети и прочие. Без тези мазнини ще живееш и ще имаш деца но с тях е по-готино :)

Айде и аз спирам със спама :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.09.12 22:20.

16.09.12
22:22

Впрочем, ако не ти се носи храна на училище, просто не го прави. : )

GR

17.09.12
15:09

казано от Voyager на 16.09.12, 22:22:

Впрочем, ако не ти се носи храна на училище, просто не го прави. : )

Ооо,напротив дори имам голямо желание,пък и то няма нищо свястно за ядене в училищните лавки... нямаше да е зле във всяко училище да има стол където да има нормална храна но са рядкост за съжаление :(

щом обичаш спорта отивай в спортното, там има стол :)

GR

17.09.12
15:17

Здравейтеее :) Днес нямах много време заради всичките приготовления и лудница покрай първия учебен ден :/ и затова не ядох особено като хората на все пак ще споделя с вас :)
7.20- пробвах тези вакуумки в изправено положение на гладно , направих 4 повторения като задържам за 6 сек. (нямам никаква представа дали точно така се прави :D)
7.30- 50гр. фини овесени ядки + мед + 1 ябълка
ии чак сега ядох поради гореспоменатите причини 14.40- варено телешко месо + салата от краставици,домати и маслини и малко зеленчуци на пара без подправки и сол
По-късно мисля да направя и една тренировка за горна част във фитнеса :)

GR

17.09.12
15:19

казано от Пламен Петров на 17.09.12, 15:16:

щом обичаш спорта отивай в спортното, там има стол :)

хаха мерси за препоръката но макар и без стол си предпочитам сегашното училище :D

абе ква му е лудницата на първия учебен ден, аз си видях грозните съученици и красивата учителка и си тръгнах след 10 мин :D
ти да не носиш знамето :D

17.09.12
15:29

Искам само да се вмъкна дискретно с препоръката да си хапваш, каквото ти се яде. Или с други думи, ако не обичаш тлъсто месо, не яж. Животинските мазнини най-добре си набявай от масло и яйца.

GR

17.09.12
15:31

казано от Пламен Петров на 17.09.12, 15:28:

абе ква му е лудницата на първия учебен ден, аз си видях грозните съученици и красивата учителка и си тръгнах след 10 мин :D
ти да не носиш знамето :D

не успях да го нося аз знамето,но всичките малки:D истерични деца ме съсипват

GR

19.09.12
23:56

Здравейте! Не съм писала от няколко дена за което се извинявам но съм доста заета за съжаление :(
Днес сутринта реших да посетя залата за една цялостна тренировка и искам да споделя че останах с добри впечатления от нея след ремонта (силно казано ремонт,по-скоро освежаване и малко разместване на уредите) който са направили, та мисля след някоя друга седмица да направя една карта  :)

GR

20.09.12
21:02

Вечерята за днес :)
2 пилешки филета на скара
1 домат
2 сварени яйчени белтъка
10гр. домашно сирене

23.09.12
14:39

Носи си храна на училище ако желаеш и хич да не ти пука от заядливите погледи и намеци! :) И мен ме беше срам ама бях първият, който си носеше и сега приятелите и те си носят сандвичи,отиват до магазина за пържоли, от другата седмца и аз съм с тях до магазина за пържолчици. Рядко се вижда, момиче и то красиво, което да си носи храна на училище, браво на теб! :) Извинявай за спама. :)

Мнението беше редактирано от tomboxer на 23.09.12 14:40.

GR

27.09.12
18:40

Много ти благодаря :)  никак не се притеснявам и дори всеки ден си нося и събирам последователи :D днес бях на пържолки със салата :)

27.09.12
20:30

Е то какво по-хубаво от пържолки със салатка :)

Ей манячке пиши тренировките де... :P

GR

27.09.12
20:57

казано от kristiancho на 27.09.12, 20:31:

Ей манячке пиши тренировките де... :P

Оох аз ще пиша тренировките но искам да се оплача :( преди малко ми стана нещо и започнах да ям сладко,сякаш изпитвам голяяма нужда, изядох половин шоколад,1 вафла и 3 бисквити милка,чувствам се ужасно в момента..

GR

27.09.12
20:59

Досега не ми се е случвало подобно нещо... и искам да кажа че не съм яла такива сладки неща от месеци (освен мед),не знам дали е нормално но усещам че много труд отиде на вятъра с тия шоколади  :(

GR

27.09.12
21:11

Също така искам да попитам дали можете да ми препоръчате някаква кардио тренировка подходяща за домашни условия,защото сега съм доста ангажирана покрай училището и не ми остава време за бягане на открито,правя само упражнения вкъщи и през почивните дни посещавам фитнеса. До месец ще направя и една карта за редовни тренировки в залата.

давай ги на добри хора... като мен например :)

GR

27.09.12
21:15

казано от Пламен Петров на 27.09.12, 21:13:

давай ги на добри хора... като мен например :)

С най-голямо удоволствие бих ти ги дала :) повече няма да повтарям тази грешка да ям толкова много,може би това се дължи на ниска кръвна захар..

27.09.12
21:25

Ти пък да не си повярва, че няма да ядеш шоколад доживот? :D

GR

27.09.12
21:32

казано от HarleyQuinn на 27.09.12, 21:25:

Ти пък да не си повярва, че няма да ядеш шоколад доживот? :D

Не в никакъв случай просто не в толкова големи количества наведнъж не знам какво ми стана..

казано от Galena Ruseva на 27.09.12, 20:57:

...преди малко ми стана нещо и започнах да ям сладко,сякаш изпитвам голяяма нужда, изядох половин шоколад,1 вафла и 3 бисквити милка,чувствам се ужасно в момента...

ОК, значи правиш един прост тест - след 20 минути прилежно проверяваш дали шоколадът, вафлата и бисквитите са се залепили на дупето ти. Ако са там - значи наистина си съсипала много усилия и време. Ако ги няма - спираш да се притесняваш. :D Това пък за количествата е меко казано забавно. :)

Прекрати тези филми, ако искаш да направиш нещо добро за себе си.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.09.12 21:36.

GR

27.09.12
21:39

Ами да найстина трябва да се взема в ръце и  да спра да се самообвинявам за тези сладки неща и от тях имам нужда понякога

27.09.12
21:42

Аз обичам да прилагам следния метод - когато някой почне да се самообвинява (всъщност някоЯ), споделям как обичам преди лягане да поглъщам по 200г мед с хляб и тахан. Другият път като се почувстваш виновна, да знаеш. Джънк вариантът ми е цял млечен шоколад + 2 кутии бисквити.

27.09.12
21:53

5 топки сладолед или половин бурканче домашно сладко от диви ягоди за мен, моля :P

Я се стЕгни ;) Айде спазвай нещата на 75%, останалото не го мисли ;)

27.09.12
21:54

Здравейте! Аз по-добре да не споделям моя джънк вариант какъв е, че ще уплаша момичето :Х Преди малко изядох 4 палачинки със сладко от ягоди, в едната имаше и сирене, последвани от сурови бадеми и слънчогледово семе, а преди това диня.... Сега верно ми е гузно и аз не съм добре психически на тази тема, но който, както си го направи... Галена, съветвам те да си позволяваш от всичко. Когато ти се хапва, хапвай си, защото ако продължаваш с многото лишения ще те чакат още доста такива преяждания, които определено не са по-добре от това да си позволиш, но с мярка :) Успех с целите ти (F)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 27.09.12 21:55.

GR

27.09.12
21:55

Много Ви благодаря момичета сега ми е по-добре хехе :D :)

27.09.12
21:58

вторник изядох 10 waffles намазани с течен шоколад супер мн после 1 чипс и ми беше ехтра хехе:Д

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1