Какво искате да ви даде Воdybuilding-а

Прескочи до:
PR

19.08.05
22:10

Какво искате да ви даде Воdybuilding-а ?

PR

19.08.05
22:11

Да стана животно - нечовешки голям и силен !
е моя отговор ;)

Улииииии, PROMPT, за първи път да ми зададат въпроса Какво искаш да постигнеш с bodybuilding-a и аз да се чудя между два отговора ?!
Бах мааа :)

Чудя се между:
Да стана животно - нечовешки голям и силен
Да направя конкурентно за състезания тяло

Ся от състезателите да си нечовешки по-голям тряа си ебати звяра .. но пък и зависи в ква категория си!

Гласувах за “Да направя конкурентно за състезания тяло” все пак.
Според мен състезателите са си достатъчно “животни”  :shock:
P.S. мноо яка анкета  :wink:

19.08.05
22:24

Ха, като гледам отговорите няма и аз по-назад да остана я. :lol:  :wink:

19.08.05
22:25

Ами аз сякаш не искам повече от плажно тяло  8)

_M

19.08.05
22:36

о,да определено отговора е “Да стана животно - нечовешки голям и силен”

19.08.05
23:02

Животното разбира се :)
Иначе и здравето е много важно!

Е хубаво де дайте ми пример за животно .. име, линк?
Не ми казвайте Колман! Той си е състезател! Лошо са написани първите два отговора ... къде е разликата между животното и състезателя ... този състезател в коя категория е ?!  :evil:  :evil:

PR

19.08.05
23:20

Айде бе - все лошо съм ви пишел отговорите  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :)

Да обобщя

Животни са офсешън някои от състезателите !

Имам предвид - че животното не гони 3-4% BF , а може да си седи на 12-20 и да изглежда нечовешки голям !

За силата - няма какво да обяснявам

19.08.05
23:28

Ами мисля че тука 90 % искаме да станем голями като животно аз лично без състезателни изяви

Ееее нема се сърдиш копеуе  :wink:
... начи искам да съм животно по тая логика ... на 3% BF с изпъкнали вени и да не мога да си лапна 2 вафлички .. тц - това не е живот  :twisted:

PR

19.08.05
23:30

djgorgio-ASTOR - не те ли е срам тебе бре :) ?
ти трябваше да отговориш - Да поддържам сегашното си ниво

19.08.05
23:32

[quote author=“PROMPT”]djgorgio-ASTOR - не те ли е срам тебе бре :) ?
ти трябваше да отговориш - Да поддържам сегашното си ниво

:) има още много боб да изям да стана това дето искам  :)

PR

19.08.05
23:32

Срам нямате  :!:

19.08.05
23:36

Аз лично искам здраво и симетрично тяло, т.е. красиво от гледна точка на по-голямата маса от хора.

19.08.05
23:40

Нечовешко животно със състезателни амбиции!!!  :lol:

19.08.05
23:48

Ами аз тренирам за здраве и дълголетие, но ме влече и първият отговор ;) Те двете всъщност не си противоречат :)

19.08.05
23:56

ЖИВОТНО!!!

19.08.05
23:59

Нищо повече не искам да ми даде, дал ми е достатъчно. Тренирам защото така се чувсвам добре и това е част от моя живот. А иначе едва ли ще се състезавам повече, но това не ми пречи да ставам все по-добър и да следвам амбицийте си.

PR

20.08.05
00:01

Да считам ли че отговорът ти е Да поддържам сегашното си ниво
Битни го поне ;)

20.08.05
00:03

[quote author=“PROMPT”]Да считам ли че отговорът ти е Да поддържам сегашното си ниво
Битни го поне ;)

Не :lol: . Винаги ще искам повече. Не гласувах просто, защото нито един от отговорите не ми допадна и обясних в предния пост.

20.08.05
00:05

Нечовешки голям и силен състезател, надявам се!

PR

20.08.05
00:06

Ясно - никой не иска до бие бате Слай ,като малък ми беше идол и много исках да го стигна :)
Още го гоня де !

BTW - Чукундур трябва да се състезаваш пи4 - Фокса е лесен !
не се отказвай от състезателна кариера .

EDIT: Пречуствах че няма да угодя на всички с отговорите но .... how ever !

20.08.05
00:10

Аз ще го бия бате слай ако изчистя професионално ще съм доста по добре от него

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз ще го чия бате слай ако изчистя професионално ще съм доста по добре от него

Ти ако изчистиш професионално ще станеш идол на 40% от хората във форума! Аз лично ти се възхищавам за толкова години труд и пълното отрицание на АС! Евала!

П.П. however е 1 дума  :wink:

20.08.05
00:14

[quote author=“PROMPT”]Ясно - никой не иска до бие бате Слай ,като малък ми беше идол и много исках да го стигна :)
Още го гоня де !

BTW - Чукундур трябва да се състезаваш пи4 - Фокса е лесен !
не се отказвай от състезателна кариера .

EDIT: Пречуствах че няма да угодя на всички с отговорите но .... how ever !

ОФФ
Фокси не ме притеснява. Просто състезателната кариера е нещо различно. Наистина пожелавам на всеки който иска, да почувства тръпката. Някой ден може пак да опитам, но засега ще карам на чисто.

PR

20.08.05
00:15

П.П. however е 1 дума - nocomment ,ooops no comment
бъркам много днес :)

Джорджио така си е - мега голям си човече !

20.08.05
00:16

[quote author=”Чукундур”]
Фокси не ме притеснява. Просто състезателната кариера е нещо различно. Наистина пожелавам на всеки който иска, да почувства тръпката. Някой ден може пак да опитам, но засега ще карам на чисто.

Как е тръпката не е ли за цял живот всички тука ти пожелаваме бъдещш успехи и успешно завръщане на състезателния подиум

PR

20.08.05
00:18

Чукундур - просто е глупаво да си губиш времето и потенциала - но ти си знаеш !

EDIT: Според мен е време и тук да има състезания, за натурално трениращи ,за да могат повече хора да усетят тръпката!

LA

20.08.05
00:19

Ми животинка неква ше ставам и аз!

20.08.05
00:22

[quote author=“PROMPT”]Чукундур - просто е глупаво да си губиш времето и потенциала - но ти си знаеш !

Абе, Промпт то си е и до пари! Питай Чукундур колко му излиза едно състезание! Заеби възвръщаемостта, то разходите са немай си колко!!! Незнам Чукундур как е с финансите, но моите мераци за състезания ми теглят поне по 250-300 лв месечно, включвам всичко (храна, добавки, такса, неделните срещи с бб-теам  :lol: )! За състезания при младежите ти трябват 500 месечно минимум, при мъжете не ми се мисли! Защо толкова много състезатели от нашите с огромен потенциал се отказаха - Киборга, Миро Дърваров и т.н. - причината - $$$$$  :oops:  :cry:  :evil: !!!

PR

20.08.05
00:25

YODA - така е ,но има момчета които се готвят с огромно желание ,труд и мотивация !
могат разумно да се калкулират финансите !
Отделно мисля ,че Милев спонсорираше някякви !
Карабибера също

20.08.05
00:26

Там са дебели игри и да се вмъкнеш там не е лесно пък и на 100 % дали някой ще се навие да те финансира

20.08.05
00:32

[quote author=“PROMPT”]YODA - така е ,но има момчета които се готвят с огромно желание ,труд и мотивация !
могат разумно да се калкулират финансите !
Отделно мисля ,че Милев спонсорираше някякви !
Карабибера също

E, точно това е причината - Състезателите на Момчил и Карабиберов обраха най-високите места при младежите заради финансовата подкрепа! Само в тежката беше по-трудно на Тишо, понеже имаше и други момчета със спонсори! Погледни Светомир за 3 г какво постигна откакто има спонсор - не казвам че е вложил малко труд - напротив обратното, но изглеждаха еднакво при юношите със Валери Ангелов преди 3 г! После Патрик го хвана и сега е с класи над Валери, на който разходите са колкото моите горе долу! Да не споменаваме и хората от Враца на Цветко (Слави Горанчевски и Вальо Игнатов) това момче на Нутрим (Петър Борисов - стана и балкански шампион и 5ти на европейско)! Като се загледаш в първите в категориите няма случайни хора!!!!!!

PR

20.08.05
00:35

YODA - поотклонихме се от темата и пак ,ще ни се карат :)
,но за съжаление си прав !

20.08.05
07:49

Някой от форума го беше казал: “Спорта крепи волята, а тя - нас”.
Тренирам защото ми харесва, пък ако порасна още малко  :D

JI

20.08.05
10:54

аз съм твърдо за първия отговор релефа не е за мене предпочитам масата ... така и човек изглежда по естествено .

PO

20.08.05
11:53

и аз искам гадинка да стана :)

Аз пък противно на повечето искам не много масивно тяло но с дълбок  и силно подчертан релеф и невероятна сепарация на мускулите сякаш дялани с длето  :lol:

20.08.05
13:11

кой е гласувал за последния отговор бе ?
иначе и аз съм за говедо и 1/2 :)

20.08.05
14:05

[quote author=“6efa”]кой е гласувал за последния отговор бе ?
иначе и аз съм за говедо и 1/2 :)

Хора всякакви интереси различни

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1