Препоръчайте ми упражнения за страничната част на корема

21.08.12
14:06

Здравейте, някой може ли да ми каже ефектини упражнения за тази част на корема?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.08.12 14:09.

21.08.12
14:33

Здрасти, ей тая програма е открих случайно преди месец и съм супер доволен, защото се прави за не повече от десетина минути, а в нея са включени някои много добри упражнения за страничната част на корема. Наскоро открих, че някакви пичове са я разяснили и на български език.

Има едно упражнение само за тази част и то се нарича “бягане” - това е.

21.08.12
18:05

казано от Божидар Ягодин на 21.08.12, 17:23:

1/10 troll,not even mad
http://xoti.net/716.html

сега сериозно - тва му викат адонис белт,формата му е генетична като цяло.просто ти трябва обем в коремния мускул да го изкараш.
въпреки,че моя си е там без дори да тренирам директно корема..

DE

21.08.12
18:36

Всички тежки упражнения,прилична маса и нисък процент подкожни мазнини :)

п.с. Даже не е нужно да правиш коремни преси за да имаш преса :) Но не всичко опира до това да имаш преса,а да е здрав като цяло корема,понеже участва във всяко едно упражнение.Надявам се си наясно с това.

казано от Vintage на 21.08.12, 18:05:

казано от Божидар Ягодин на 21.08.12, 17:23:

1/10 troll,not even mad
http://xoti.net/716.html

сега сериозно - тва му викат адонис белт,формата му е генетична като цяло.просто ти трябва обем в коремния мускул да го изкараш.
въпреки,че моя си е там без дори да тренирам директно корема..

Ама и без “диета” викаш се изкарва.. ;)

21.08.12
20:03

Пича пита с какви упражнения да развие тази част,каква диета те гони?!

21.08.12
21:19

казано от Vasil Prodanov на 21.08.12, 14:06:

Здравейте, някой може ли да ми каже ефектини упражнения за тази част на корема?

Както и за “другата” част на корема и изобщо за ядрото - клек, тяга, военна преса прав...още?

Странични преси, преси с малка пудовка да увеличиш натоварването.

02.09.12
07:20

слагаш си един лост на врата отзад се едно за клекове, опъваш ръцете максимално да го хванеш и се въртиш от кръста нагоре - наляво, надясно, наляво, надясно

А може и с инверсни обувки, ефектът е невероятен!!! :) но не знам в България дали ги продават някъде...на мен ми ги донесоха от Чехия.

24.09.12
23:32

Едностранен сталкер :)

24.09.12
23:33

казано от gotcha на 24.09.12, 23:32:

Едностранен сталкер :)

Да, така е много лесно като знаеш за какво иде реч... (swear)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1