Такам, реших да повторя рецептата “пица с блат от кайма” но този път с малко повече умисъл. Каймата е само свинка от плешка. Та 1.5кг от нея, 3 глави лук на мн ситно с чопъра, буркан с печени чушки, домати и сини домати, доста кимион, черен пипер и чубрица, сол на вкус. Отгоре няразах червена чушка и кисели краставички, накрая чукнах 4 яйца и нарязох един пресен домат поръсен с още чубрица. Този път не сложих кашкавал, защото ми става тежка с него. Стана перфе и върви мн с червено винце ;)
Мнението беше редактирано от gotcha на 24.09.12 21:36.
Май към килце опуках (blush)... за лека нощ бял и черен с портокал линдор, блек буш и цигарка пуебло, бон нюи ме з‘aми :)
Новият ми пвцролър - хоум мейд мадафака. Фи 110 на 60см тапициран с гумена постелка за баня, цвета е такъв, че беше последно парче и беше намалено :D Лепнах го с момента и го поръбих да изглежда по-завършено. Якото, че е гумено и грипа е мн корав няма да ти се хлъзга, както като пробвах само с тръбата, а е и по-мекичко. Са ще го тествам...
По последни изчисления вчера съм думнал към 1.2кг свинска плешка... дали съм го усвоил, а? (wasntme)
казано от gotcha на 23.09.12, 17:23:
Преден клек : 3х70кг
Мъртва тяга : 3х120кг (исках широка, ама без магнезий не държах нещо)
Обр.тласкане : 3х60кг
Тласкане : 3х60кг
Борцов скок : 6
Прескок пейка : 6 (3 на страна)
Американски подскок : 6
Скок височина : 6@65см
Стягай се, момче, че тази кондиция при мен изглежда така
2 кръга
Преден клек 3х70
Мъртва тяга 3х105 ( и то щото преди тва съм дърпала щангистка ;) )
Обр/тласкане 3х45
Пуш преса 3х40
Борцови отскоци 12
Скок височина - 10х75см
Чак ме амбицира следващия път клека да е 3х75 МУХАХАХА (devil)
казано от gotcha на 25.09.12, 15:01:
Ти май не четеш Еси, кръговете са + 15кг жилетка...
Е, хайде сега. Какво са 15 кила между приятели?
Да си я сложи и да изкара същите кръгове нейните, ама 3 като е толкова ербап :P
Ние имаме само една, затова Тодорка прави с нея... I am sorry :( (devil)
казано от Puppy на 25.09.12, 15:04:
Тоди е с добро сърце и благ характер, и няма да има нищо против да ти отстъпи жилетка при следващата Щангистка кондиция ;)
казано от Ilstrong на 25.09.12, 15:08:
казано от Puppy на 25.09.12, 15:04:
Тоди е с добро сърце и благ характер, и няма да има нищо против да ти отстъпи жилетка при следващата Щангистка кондиция ;)
Ще го направя, ама пред теб и те искам гол до кръст по клин, за да ми дигнеш тестостерона и да го изкарам докрай 8-)
Мнението беше редактирано от Блажка на 25.09.12 15:19.
25.09.12
15:15
Чак на мен ми стана гадно като го прочетох това :D
казано от Десо на 25.09.12, 15:15:
Чак на мен ми стана гадно като го прочетох това :D
Трол такъв, стига си се хващал за всяка дума, НЯМАМ копие в гащите, спокойно... пък и да имах, не си мой тип :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 25.09.12 15:21.
Бегови Енимъл - 24:20
1600 - 7:20
400 - 1:46
400 - 1:46
400 - 1:44
400 - 1:44
100 - 22
100 - 20
100 - 19
100 - 19
Общ
1A Обр.тласкане (силово обръщане) - 12х1@72.5
1B Преден клек - 12х1@91.5
2A Повдигане от лег - 10х1@89
2B Широка тяга - 10х1@130
3A Набиране - 8х1@30
3B Кофички - 8х1@30
Сефтето на Енимъла ме хвана доста неподготвен :) чуствах се като 100кг шопар, краката ми бяха като някакви диреци, тия 2-3кг отгоре и нередовното тичане си казват думата. Страното беше, че сравнително имам въздух, може да се дължи на бета аланина. Две минути надолу засега са мираж, но ако сваля някое кило и влезна вчас с беговите може и да успея...
М/у беговата и силовата се прибрах до вкъщи да си забъркам анаболен шейк и да се подсиля с малко медец, че бях все умрял...
Обръщането този път силово, че ако беше с разножка, както ми бяха станали краката на кайма от тичането нямаше да го избутам, клека ми беше тежичък последното бая криво :(
Лежанката лека, всяка серия хващах по-тясно и събирах лактите. Тягата само изпусках мазах магнезий като луд, хванах отстрани на пръстените и все зор, иначе не ми тежи, накрая последната серия хванах хук грип и се оказа, че съм се преебал :D Можех да си ги изкарам на кука... ама...
Кофите тоя път сложих преди набиранията, почвах ги стабилизиран от горна позиция и пусках без да се клатя, нямах проблем така, набиранията не ги усещам.
Като цяло ми се еба майката сигурно 3-4 часа тренировка направих. Беговата ми стопи имунната пак...
Мнението беше редактирано от gotcha на 25.09.12 18:11.
Храната днес, алкохола нощес...! след 18ч. пост:
Яйца с масло и кашкавал, половин купа с ядки и соленки, 2 водни чаши вино за оправяне на нервната система. За вечерта имам мръсната идея да ям шкембе :)
Днес тренировката бе - разходка с двупудовката до стадиона и обратно... с отиването реших да тествам хоризонталната стълба на лостовете (върлина), нямам идея как се казва и като увиснах на дясната си ръка ме сряза зловещо залавното место на бицепса :(
Мина ми мерак за всичко, дано мине бързо...
Ще пийна едно винце за успокоение :D
Мнението беше редактирано от gotcha на 27.09.12 13:59.
Парче от саундтрака на любимият ми филм евър, форевър, енд евър.
Мнението беше редактирано от gotcha на 27.09.12 17:51.
27.09.12
21:17
” This is Bob. Bob had bitch tits. ” :D
След пропадналата ми тренировка “борчески кръгове” на стадиона, удавих мъката си в... храна и пиене.
300г. ловджийски деликатес (викаме му “пишки” :D) и 2 водни чаши вино. По-късно 2 бири със солети и соленки. Вечерта салата, 2 пълнени тиквички с яйце и сирене с 4-5 шота ракия, после пак вино, уиски и незнайно количество вафли “Боровец” примерно 10.
Ръката намазах с диклак и пих 2 диклофен дуо, 3 капсули глюкозамин с хондроитин и мсм. Дано помогне, че утре имам чуството, че няма да мога да я мърдам. Точно почнах да влизам в ритъм с програмата и... земи тоя кокал.
Спомени...
Мнението беше редактирано от gotcha на 28.09.12 00:21.
Искам да задам един въпрос как си смятате времето на беговия енимъл? Аз лично си пуснах джимбоса да ми засича цялото време, а отделните времена си ги замервах с хронометъра на часовника. Сега реших да събера отделните времена и включих 8мин. почивки и ми излиза - 23:40 мин. ако изобщо смятам правилно, щото съм скаран малко със сметките :) Та излиза, че 40сек. сами ми изгърмяли в някво моткане, удължаване на почивките докато занулявам и тн...
Нямам по-сложна апаратура за измерване, която да ми измерва отделните обиколки и цялото време.
Мнението беше редактирано от gotcha на 28.09.12 12:48.
казано от gotcha на 28.09.12, 12:41:
Искам да задам един въпрос как си смятате времето на беговия енимъл? ...
С хронометъра на телефона, има опция междинни времена. Пускаш хронометъра и тръгваш, телефона в ръката и засичаш бягания и почивки, накрая като го спреш имаш отделните времена и общото време :)
28.09.12
15:26
казано от gotcha на 28.09.12, 12:41:
Искам да задам един въпрос как си смятате времето на беговия енимъл? Аз лично си пуснах джимбоса да ми засича цялото време, а отделните времена си ги замервах с хронометъра на часовника. Сега реших да събера отделните времена и включих 8мин. почивки и ми излиза - 23:40 мин. ако изобщо смятам правилно, щото съм скаран малко със сметките :) Та излиза, че 40сек. сами ми изгърмяли в някво моткане, удължаване на почивките докато занулявам и тн...
Нямам по-сложна апаратура за измерване, която да ми измерва отделните обиколки и цялото време.
Това бягане по принцип се бяга по двойки :)
Единия засича и дава командите, другия бяга.
Лап Тайминга на телефона е ОК, върши ми перфектна работа.
Имаше едни кик боксери от Икен идваха да бягат на Раковки,та те правеха нещо подобно.
Обаче бяха няколко човека и на основният всяка обиколка му влизаше нов да дава темпо.
Това е яко,ако забавиш или се отпуснеш.
Ванка,улабил си се бе мойто момче,да взема да те организирам за една-две тренировчици ;)
Много мразя да си нося телефона като тренирам, но сега видях, че моя ветеран все пак има лап тайминг и ще тествам. За втори човек нямам възможност, ако ми се отдаде ще се възползвам.
Бат Иво, така става като се освини човек и като не се възстановява като хората, ама ако дойдеш на стадиото ще си скъсам гъзагата, обещавам :)
28.09.12
16:26
казано от ISB на 28.09.12, 15:37:
Ванка,улабил си се бе мойто момче,да взема да те организирам за една-две тренировчици ;)
Я вземи натегни човеко, че много се е олабил...
Тоя виц е як :))))
Нали спазваш почивките ? Ден тренираш-Ден почиваш ???
Аз мисля,че с тия тренировки си трябва сериозно ядене поне 3 пъти на ден, с пауза поне 3-4 часа преди тренировка.
Поне при мен така е най-добре.
Ръжени ядки сварени с масло и сладко от ягоди,400-500 месо,10 яйца,бадеми и подобни . Мисля,че ще те вдигнат.
Точно през ден тренирах, почти завъртях 2-те седмици без 1 тренировка. Ако видиш нагоре какво ям ще разбереш, че не е като да съм умирал от глад, качих и 4-5кг мускали, сланинка, алибали, боцкам бца, креатин и бета-аланин. Обаче ставам в 6 през седмицата и тренировките си ми идват бая тежички... Мисля да направя почивката по-усет :D
Днес 4х400 с 1мин. почивка м/у тях, 1.40, 1.39, 1.38, 1.42, 5 мин. почивка 800 за 3.42, тръгнах за второ по 800 ама първата обиколка беше за 1.52 и се отказах... даже едно момиче на стадиона ми каза, че съм много тромав :D Накрая Весо ме накара да пробвам неговата совалка и половина, на последните 100м. ме схвана яко десния прасец... КАКВО СТАВА ПО ДЯВОЛИТЕ ТАЗИ ХРИСТОВА ВЪЗРАСТ САМО КОНТУЗИИ ДЕБА! (devil)
Ахам, с разтегнатия гастрокнемиус вероятно ще тичам на един крак, а и след предстоящото излизане, по-добре недей... Изчакай малко да се възстановя плс (blush)
Та след почти 20ч. фаст: Яйца, “пишки”, сирене, печени тиквички, всичко на едно в тиганя с масло, люта чушка, винце. Бон апети.
Събудих се с удивление, че прасеца не ме цепи. Реших да направя айляшка тренировка със заден клек с идеята да имам минимално натоварване в бицепса... Загрях криво-ляво и праснах 20х80кг, нещо като мини личен рекорд :D Викам наякнал ми е клека май, слагам 100кг и прасето изквича! (devil)
От шибания клек пак ме сряза яко... десен гастрокнемиус залавните места долу това от спринтовете вчера, явно щото клякам с гъзагата до земята.
Викам дай да видим бутащите как са, неква 6-ца на лежанката за 80кг. Явно поне мога да бутам. Та - сталкер на 19кг, на 25кг, едностранен на 25кг, на 29кг (частична раменната преса), едностранен на 29кг (криви преси), пак на 25кг. При взимането на дъмбела с дясната ръка пак проблем с бицагата та ми го подаваха, реже яко и там... Коремни преси на римско столче с изпънати ръце с 10, 15, 20 и 25кг, сефте го правя мн добро. Въртене на волана на Икарус с 10, 15, 20кг (не знам как му се вика на тва :D), планк с 50кг 54сек. гледах на часовника на стената ама нещо не фокусирах добре :D та докато питам колко е минало и олабих... Борчески мостове, от коляно, преден и заден. Вкъщи пвцроулинг, нещо не мога да го схвана още тва роулване, като прасе в калчища се боря с него... разтягане на мускалите. Като цяло съм контузен и почти нищо не мога да правя, лоша работа... (devil)
Малко хранителни факти от деня:
Манджата след 23ч. фаст (не броя бца-то и бирите, докато пекох кюфтята)
10 кюфтета от свинска плешка с лютеница, кисели краставички и биричка, 4 големи парчета домашна баничка с 2 чаши винце, по-късно за десерт 3 топки сладолед (най-добрия в Сф по мое мнение - Afreddo) и за лека нощ Bacardi Oakheart с количка и лимонче.
Те така мое си живеем 101 години!
Мнението беше редактирано от gotcha на 30.09.12 00:28.
Борцови кръгове (само бутащи) - 3 кръга с жилетка 15кг. и 4-ти без нея.
Сталкер 2@16кг - 3, 2, 2, 2
Тръстъри 2@16кг - 6, 3, 3, 6
Кофички - 3, 3, 3, 6
Лицеви - 3, 3, 3, 6
Ам. подскоци - 6, 6, 6, 12
Прескок пейка- 6, 6, 6, 12 (общо)
Скок височина @65см - 6, 6, 6
Общо време ~ 20мин. (средно по 5 на кръг, с раздишвания м/у някои упражнения и м/у кръговете не повече от 30-40сек.)
Пулс 2-3мин. след последния кръг - 20, не се сетих да го замеря на края на кръговете, но надали щях и да мога, беше в космоса...
Бицарата още реже, за това орязах доста от движенията, пудовката за дясната ръка си я подавах с лявата... за сметка на това прасето се държа добре дори с жилетката, леко дърпане усещах, но изкарах всичко без да откаже. За последните скоци не мождах да се събера...
Продължавам по програмата, но в авариен режим.
Fattori della mangiata in questi due giorni:
Вчера беше джънк дей, след 19ч. фаст - два вида “пишки” къси и дълги :d, соленки и солети, бирен фъстък (такова не бях ял години, но Весо е виновен!), винце, черен шоколад, ромче с количка за десерт (незнайни количества). Като цяло смешни калории и храна...
Днес след пак толкова фаст - Салата от домат, краставица, червена чушка, авокадо, синьо сирене, белен слънчоглед, балсамико и зехтин, кюфтета, пишки, лютеница, кисели краставички, люта чушка, сиренце намачкано със соса на салатката и лютеничката мн добро! Нали трябва да побългариме все нещо :D Цялата тази мешавица беше съпроводена с една грозданка. За десерт 4 големи парчета домашна баница намазана с мед и бяло винце с лед и лимон покрай нея.
Да добавя ежедневната суплементация - доза бца и двойна доза бета-аланин преди тренировка, същото но двойна доза бца след, след храненето - 3 капсули глюкозамин с хондроитин и мсм, 1 капсула наклофен дуо, 1 таблетка дейливит, 3 паматона, 1г. витамин ц.
Ma comme sono goloso!
Мнението беше редактирано от gotcha на 01.10.12 20:21.
Загрявка на стадиона със стълбички - високо коляно, на скорост през 2, през 4, на един крак през 2, на един крак през 1, с бързи подскоци на всяко стъпало, 600м. за 2:40, няма да мога да одържа на тва темпо много обиколки...
В залата суперсерии с единици.
1A Тласкане (пуш преса) @75кг 12х1
1B Преден клек @ 85кг 12х1
2A Клек @100кг 8х1
2B Повдигане от лег @91.5 8х1
3 Кофички на халки 1@15, 1@20, 1@25, 1@30, 0@35, 5@15, 12@СТ
4 Сталкер 1@20, 1@25, 1@20
Пак само бутащи движения, още ме е малко страх да правя тяга, а кръста ми почва да се обажда и си я иска!
Предния клек не ми тежеше много, ама пък 95 щяха да са ми бая тежки, все пак на всяка серия слагах и махах две петички :)
Лежанката никъф проблем, ама на клека се нааках :D Половината от ставанията бяха с лека помощ... все пак бая клекове се събраха. Не можах да измисля някаква друга суперсерия за това си тествах макса на кофички на халки, ако съм по-свеж ще ги бутна и 35. Сталкерите м/у халките, имаше и единични, на 25кг пресата горе с две ръце я правя частична :(
Рънътъ
Вчера след някъде 20ч. гладуване един приятел ми звънна да се видим долу и ме почерпи с някъф вносен вайс, нямаше как да му откажа :(
Оттам 1 пакет сурови ядки микс, 1 пакет обикновени бисквити, кромбахерче с разходка в парка. Вечерята се състоя от 500гр пица с блат от кайма, салата айсберг и 5-6 филийки лебец, няколко ексчета ракийка - пръснах се! едвам дишах и заспах...
Днес след 19ч. варени яйца, сирене, масло, кофичка кисело мляко, малко сметана с бисквитки и няколко парчета шоколад. Хранисмилателната ми система явно не е очаквала такава млечна офанзива особено от киселото мляко/сметаната и стана тя каквато стана (devil) така ме реже корема и такива спринтове има до 00, че и 10 дневното пречистване на Никифорова пасти да яде! (swear)
Епа не знам колко пъти трябва да се **** за да разбера, че млечните не са за мен!!!
А Жиката не е човек, особено при тези обстоятелства! :D
Днес храната на 18-9ч. фаст, 3 чинии с ризото с тиквички, морков, лук и чесънче + сиренце и кашкавал. Следобеда каране на велосипед в парка и насам-натам + 1 малка кофичка пуканки с шоколад (blush). Вечерята - свински ребра мариновани с мед и соев сос, салата от китайско зеле, безброй шотове ракийка примерно 10… всичкото това съпроводено с лайв цигулков дует с известни парчета :) За десерт милка тофифи и ромче с кола.
Мнението беше редактирано от gotcha на 04.10.12 22:54.
На стадиона с едно приятелче, той си направи стандартната кондиция.
Бегова кондиция:
800, 800, 400, 400, 100, 100м за време почивките м/у бяганията са колкото е времето на бяганията - 3.18, 3.27, 1.31, 1.34, 16, 17.
Кондиция Пауза-почивка, 3 прихващания 15сек. м/у тях, 60 сек. почивка м/у станциите:
ХСПУ (частични) - 8, 6, 0, 0
T2B - 10, 6, 6, 6
Кофички халки - 10, 6, 5, 5
Лицеви халки - 10, 6, 4, 5
Кофи на успоредка - 6, 6, 6, 6
Лицеви на трева :) - 12, 10, 8, 6
10 скока дължина до пълен клек един след друг
10 ам. подскока
50 бърпита за 4:38
На хспу освен, че още не мога да правя цели на последните 2 само стойки нещо ми се схващаха злокобно глутеусите и хип флексорите след спринтовете, може да е от креатина... ше зема верно да не го зимам преди тренировката :D
Орязах пак дърпащите даже на Т2Б усещах леко разтежение в бицепса, но хубавото е, че минава скоро ще мога да се набирам и така нататък. След това само бутащи накрая бях дроб щом едвам висях на успоредката :D Реших да направя 50 щото 100 щяха да ме съборят... туй то. Добро раздвижване! Бягането пак ме смаза, тежа, тромав съм, не мога да си разпределя времето, скоростта и тн... :(
Мнението беше редактирано от gotcha на 05.10.12 20:05.