20.08.05
00:10
GOD и аз не съм очарован от себе си !
ще се мъча да ги намаля или откажа .
Абе веднъж се живее бе сега като ми се пуши ще си пуша кеф ми е но като прекалявам се дразня
например сутрин с кафето е незаменима цигарата който каквото ще да ми говори а също и след хапване си важи после е зле като ги засмукаме за щяло и нещяло
и аз съм на този принцип.много рядко,в компания или с алкохол :)
20.08.05
21:43
аз съм ги срял от 6 години
преди това пушех синьо виктори по 2 кутии на ден,направо исках цигара след цигара да пуша
от раз ги спрях,естествено с помоща на силната ми воля като ме крепи да продължавам да тренирам от доста години
а вече само като пия доста ми се припушва,което обаче не е толкова често :wink:
а от време на време аз релаксирам с едни други цигари:)))))))))
то се вижда от ника ми,за какво говоря :lol:
много по-безвредно е от обикновените цигари то е доказано
не спорете за неща от които нямате понятие,защото знам сега какви приказки ще тръгнат
естествено в дните на тренировка и в дните когато съм с яка муслкулна треска не помирисвам козче :lol: :lol: :lol:
[quote author=“marry jane:P”]то се вижда от ника ми,за какво говоря :lol:
не спорете за неща от които нямате понятие,защото знам сега какви приказки ще тръгнат
естествено в дните на тренировка и в дните когато съм с яка муслкулна треска не помирисвам козче :lol: :lol: :lol:
Аха, значи нямаме понятие! Нещо коза да не ти е размътил главата на тебе, или с нещо друго също пушиш или смъркаш! Не искам да разпалвам спор, защото това не е темата и форума, ама такива като тебе най-много мразя - уж спортисти, а трева пушат! Хващам се на бас че и пиеш здраво! А, пък такива още повече “обичам” :evil: :evil: ! Моля те да не пишеш повече в този форум за простотии като наркотиците!!!!!! :evil: :evil: :evil: , защото изглежда като призив: тревата не пречи на бодибилдинга, даже помага да се отпуснеш! Още малко можеш да кажеш, че помага за възстановяването!!!! като знам начинаещите как питат за стероиди могат и трева да почнат да пушат! Ако модераторите сметнат могат да изтрият моето и горното мнение!!!!
20.08.05
22:14
[quote author=“marry jane:P”]аз съм ги срял от 6 години
преди това пушех синьо виктори по 2 кутии на ден,направо исках цигара след цигара да пуша
от раз ги спрях,естествено с помоща на силната ми воля като ме крепи да продължавам да тренирам от доста години
а вече само като пия доста ми се припушва,което обаче не е толкова често :wink:
а от време на време аз релаксирам с едни други цигари:)))))))))
то се вижда от ника ми,за какво говоря :lol:
Брато не ти завижвам!
Мислиш че си гъзар нали ?
WRONG!!!
20.08.05
22:38
Чакай бе кво говориш!Ма не си прав!Кво сега да си чул някой от тревица да е влязъл в болница?Ти я изкарата тревата по-вредна от химията бре!
тревата ако не е вредна попринцип както казват всички!!! :twisted:
то за спорта е вредна аз ви го казвам от личен опит!
просто трябва да избереш какво да правиш дали ще се развиваш или да се разбиваш(тяло,мозък,организъм,и т.н.)
просто всеки си знае!
аз избрах да се развивам!
:wink:
20.08.05
23:06
никога не съм пушил и по добре :D пречи на сичко :lol:
WESTA го каза както трябва! Този форум е за да се развиваш! Ако искаш да се разбиваш трябва да пишеш на друго място! Звучи консервативно, но се разваля морала с такива простотии! Неслучайно е забранена от закона, а стероидите не (все още), защото се смята за наркотик и т.н.! Предпочитам да се назобя здраво отколкото да изпуша едно “козче”! Все пак както каза Арнолд ние тренираме бодибилдинг (изграждане на тяло), а не бодидистроинг (разрушаване на тялото)! Стероидите може да те разрушават по някакъв начин, но поне помагат от една гледна точка, докато тревата не помага с абсолютно нищо!
20.08.05
23:06
Не мисля ,че тук употребата на каквито и да е наркотици се толерира !
Но нека модераторите да преценят !
[quote author=“WESTA”]тревата ако не е вредна попринцип както казват всички!!! :twisted:
Абе може да не е толко вредна за белия дроб колкото Ардата,само че
в други отношения е отвратителна и защо въобще трябва да се търси
нещо по-малко или повече вредно като изобщо може да не се взимат
тези неща.Некой може да каже че отровата за мишки е по-малко вредна от мухозола примерно и кво - да пиеме отрова ли?
21.08.05
00:08
Хммм аз нито пуша*,нито зобя,ама давам акъл де!И все пак ако трябва да избирам,бих вървял с дни напушен,отколкото да зобна!Поне смех ше падне!И казваш (Йода) че и зобът те преебава в някакъв аспект,но може и да имало нещо положително!Арнолд,не го гледайте Арнолд!Все пак Фитнеса за мен не е нещото за което мисля по цели дни и нощи,имам си и други работи...Така че зобът е в тъча за мене (за сега де хехе)
Бая отбихме у лево от темата ама пак е важноАй сиктир Пийс!
[quote author=“MisHkiN”][quote author=“WESTA”]тревата ако не е вредна попринцип както казват всички!!! :twisted:
Абе може да не е толко вредна за белия дроб колкото Ардата,само че
в други отношения е отвратителна и защо въобще трябва да се търси
нещо по-малко или повече вредно като изобщо може да не се взимат
тези неща.Некой може да каже че отровата за мишки е по-малко вредна от мухозола примерно и кво - да пиеме отрова ли?
http://www.smokehelp.org/html/picture_this.html
Аз пушех за 1 месец в 8 клас щото така правеха големите.що нямахме
големи дето тренират:)) Само тревомани имаше в мойто училище.
А най лошото е че в залата дето бачкам идват едни смъкнати типове
да тренират и ми обясняват за тревата некви техни виждания дето ги четат по некви тайни фен страници за тревата.И ми викат че пушат само след тренировка - все едно протеини един вид,да се отпуска мускула.
И аз съм пушил трева,и други работи по лоши съм пробвал 4-5 пъти.
Но като ме пита некой не му говора че е полезно.Пробвал съм ги по други причини.
21.08.05
14:35
[quote author=“YODA”]WESTA го каза както трябва! Този форум е за да се развиваш! Ако искаш да се разбиваш трябва да пишеш на друго място! Звучи консервативно, но се разваля морала с такива простотии! Неслучайно е забранена от закона, а стероидите не (все още), защото се смята за наркотик и т.н.! Предпочитам да се назобя здраво отколкото да изпуша едно “козче”! Все пак както каза Арнолд ние тренираме бодибилдинг (изграждане на тяло), а не бодидистроинг (разрушаване на тялото)! Стероидите може да те разрушават по някакъв начин, но поне помагат от една гледна точка, докато тревата не помага с абсолютно нищо!
Не си съвсем прав, защото във всички цивилизовани страни стероидите също са забранени и контрабандата с тях се осъжда толкова високо колкото контрабандата с наркотици.. И според мен има защо.. Тъй като ако не физическа то към тях се развива трайна психическа привързаност, която рано или късно си оказва негативното влияние (вижте кво стана с Цветко.. най-пресния пример.)
Така че недей да предпочиташ пред двете злини едната, по добре се натренирай здраво, а не да се назобваш или напушваш ;-) последните две до нищо хубаво не водат.. историята го е доказала, не е нужно да се открива наново топлата вода ;-)
23.08.05
22:12
god го каза най добре ... ама стига че задимихме нещто темата и след малко ще се разхиля :lol: :lol: :lol: :lol: . Иначе малко понадолу има една тема в която е даден линк към бате арни ... вижте как разпуска и той с козче :)
24.08.05
02:32
Ни псувам, ни пуша, ни пия. Пу, да му еба майката изпуснах фаса в ракията. А, сега сериозно! Кой пуши и тренира?
24.08.05
12:27
[quote author=“delyan”]Ни псувам, ни пуша, ни пия. Пу, да му еба майката изпуснах фаса в ракията. А, сега сериозно! Кой пуши и тренира?
ахахах това ме разби :-))
[quote author=“delyan”] А, сега сериозно! Кой пуши и тренира?
Аз например PROMPT и др люде
25.08.05
00:51
е, може обаче на кардиото ще има задъхвания.
25.08.05
10:06
Абе аз не пуша , не пуша , че като се напия някой път изпуша 1 кутия и половина за една вечер и тва е :)
Зависи каква марка цигари пушиш:)
Аз нямам абсолютно никакви проблеми с дишането по време на кардио.А съм имала периоди,в които съм тичала по 5км сутрин и по 5км вечер и не ми се е отразило нито на резултатите,нито на тонуса.
Единственото неприятно нещо е това,че ако изпуша примерно 5-6 цигарки на ден ми се замърсява повечко кожата на лицето от дима :)
Преди година и половина ги спрях (точно от тогава и тренирам) ...не ми беше хич трудно -2 години съм пушила .
Сега ги ненавиждам ...а пък и с хората , които се виждам (малко са) не пушат ...
Който иска да се трови , да се трови , тъй или иначе всички ще умрем дали от рак на белия дроб или цироза на черния ...няма значение :P
25.08.05
21:06
Аз също не пуша, сигурно няма и да пропуша. Не виждам смисъл в тези отрови.
“аз не пуша нали сам културист е.. освен когато сам пян на кирка а бе по 4-5 пъти на седмица запалвам” хахаха
аз пуша по около 5-10 цигари на ден е не мога като се сабера с приятели и те пушат и се побърквам търпя около половин час и после като запаля.... душевна чикия!
29.08.05
23:34
[quote author=“MuMu”]Преди година и половина ги спрях (точно от тогава и тренирам) ...не ми беше хич трудно -2 години съм пушила .
Сега ги ненавиждам ...а пък и с хората , които се виждам (малко са) не пушат ...
Който иска да се трови , да се трови , тъй или иначе всички ще умрем дали от рак на белия дроб или цироза на черния ...няма значение :P
добро коремче :P
Аз никога не съм пушил, няма и да пропуша, както и не обичам да пия.. абе доста чист съм:) само дето качвам трудно маса :)
[quote author=“Lancelot”]Аз никога не съм пушил, няма и да пропуша, както и не обичам да пия.. абе доста чист съм:) само дето качвам трудно маса :)
EEE не може всичко да е на 6 :D :D :D
04.09.05
18:07
[quote author=“MuMu”]Преди година и половина ги спрях (точно от тогава и тренирам) ...не ми беше хич трудно -2 години съм пушила .
и аз ги отказах на 3ти януари 04.казах си след нова година ги спирам и ги спрях и се чуствам супер добре!пушех от 6клас втория срок а сега ще сам 12.кофти ми става като сам на заведение и тогава ми се допушва яко ама още не пропушила.иначе не ми пречат
04.09.05
20:39
[quote author=“jipsi”]и аз ги отказах на 3ти януари 04.казах си след нова година ги спирам и ги спрях и се чуствам супер добре!пушех от 6клас втория срок а сега ще сам 12.кофти ми става като сам на заведение и тогава ми се допушва яко ама още не пропушила.иначе не ми пречат
Браво! Евала ти правя за волята!!! Аз моята приятелка от 4 години я тормозя да ги спре, ама е безрезултатно... тя няма такава воля.. :-(
не е до вооля, а до психическа настройака! Пусни ми ЛС и ще ти дам рецепта за отказва на цигари с билки и таблети ;)
Има си тариклатъци, ще и пускаш хаповете в супата :)
04.09.05
22:33
[quote author=”Питона”]не е до вооля, а до психическа настройака! Пусни ми ЛС и ще ти дам рецепта за отказва на цигари с билки и таблети ;)
бих ти пуснал ЛС, но се боя че си прав.. тя просто няма желание и психическа настройка да ги откаже.. дори си е купила някакви хапчета които с времето те отвращават от цигарите, ама само ме дразни с тях щото вече няколко месеца и стоят в шкафчето и упорито отказва да ги взима.. (за кво ги е купила тогава :shock: :?: ) Абе луда работа.. пуши по 2 кутии и половина на ден...
Toва си огромно количество за 1 ден !!!
Иначе не съм пушил и нямам намерение да пуша, много мои приятели ги отказаха (по принуда) и сега се чудят защо изобщо са пушели , но късно ... :wink:
отказах ги преди половин година и вече НЕ паля цигара,даже да съм мъртво пиян
[quote author=“NowIamYourGod”][quote author=”Питона”]не е до вооля, а до психическа настройака! Пусни ми ЛС и ще ти дам рецепта за отказва на цигари с билки и таблети ;)
бих ти пуснал ЛС, но се боя че си прав.. тя просто няма желание и психическа настройка да ги откаже.. дори си е купила някакви хапчета които с времето те отвращават от цигарите, ама само ме дразни с тях щото вече няколко месеца и стоят в шкафчето и упорито отказва да ги взима.. (за кво ги е купила тогава :shock: :?: ) Абе луда работа.. пуши по 2 кутии и половина на ден...
не знам ама с тея хапчета най много да го намали до3-4 цигари на ден,аз пробвах и не се получи,после ги спрях без нищо,просто един ден си реших,че стига и толкоз
Не знам за теб, но знам от доволни мои познати, на които съм давал такива схеми, и са ги отказвали! Аз самия също пуша, но не за кеф, а от нерви покрай работите с които се занимавам! Спор няма че пречат на тренировките ми, но за това само аз съм си отговорен. като количество не пуша много, но 7-8 на ден са средното количество, което “консумирам”.
Като гледам процента на непушачите и се кефя че са много това е добрата новина в тази тема дето пуснах.