Как да вмъкна краката в досегашната програма?

29.09.12
23:57

Здравейте,
трябва ми малко помощ с подредбата на дните в сплита. На 21 съм (почти), 185цм, 73кг. Тренирам от 5 месеца, а целта е ММ.
Първо карах:
гърди+трицепс / гръб+бицепс / крака+рамо,
а от месец и малко започнах
гърди+рамо / гръб / ръце. Бях решил, че мога да пропусна краката, тъй като смятах, че за сега са ок, но сега вече осъзнах грешката си и искам да ги върна в сплита.
Вторият вариант гърди+рамо/гръб/ръце ми допада повече (защото с първия претупвах по-малката мускулна група) и искам да продължа по него. Проблемът ми е, че не знам къде да сложа краката ...
Знам че най-добре ще е да ги правя в отделен ден, но съм студент редовно и работя, и поне за момента не мога да отделя време за 4 тренировки в седмицата ...

Според вас, мога ли да ги сложа в последния ден с ръцете или е по-добре да разместя всичко??
Мерси предварително

30.09.12
00:33

Няколко варианта :

1.гърди , бицепс
гръб , трицепс , трапец
рамо , крака

2. гърди , трицепс
гръб , бицепс , трапец
рамо , крака

3. тренировка на цялото тяло в един ден

4.варианта за разделение на тренировката според дърпащи и бутащи упражнения

30.09.12
00:34

Гърди+трицепс / гръб+бицепс / крака+рамо е най - добрият вариант (за мен).

30.09.12
11:00

В деня с ръцете можеш да вкараш клекове във висок обем :)

Мнението беше редактирано от Denis Denis на 30.09.12 11:00.

30.09.12
13:05

Клекове във висок обем ще рече много и тежки ли??

30.09.12
13:11

Ако искаш да си силен - да,трябва да са тежки.По 7-8 серии до 6 повторения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1