30.09.12
16:50
Здравейте искам да си сменя програмата и да преместя краката сряда защото преди бяха петък а събота играя мач(футбол).
Понеделник : Бицепс и Трицепс
Сряда : Крака и Рамо
Петък : Гръб и гърди
Бицепс-Сгъване с щанга/дъмбели,концентрично
Трицепс: френска преса, разгъване на горен скрипец
Крака: Клек, разгъване, сгъване , калф машина
Рамо: Военна преса,Повдигане на ръце встрани,разтваряне от наклон,Повдигане на щанга до брадата
Гръб: Първо набиране,Едностранно гребане с дъмбел,Придърпване на вертикален скрипец,Долен скрипец,Мъртва тяга
Гърди: Кофи,Избутване на дъмбели от лег,полулег с щанга, пулоувър
Притеснява ме само дали гръб и гърди е добре?
Бицепса и трицепса искам да ги тренирам заедно чел съм много и сум се консултирал че заедно са наи-добре.
01.10.12
23:08
Програма е добра.Тежичка е,но пък затова е доста продуктивна.Започни седмицата с Гърба и Гърдите.Да правилно си разбрал,ръцете в един ден са много добър вариант.
Поздрави.
02.10.12
00:43
Бе аз ти бях писал някъде нещо, дал съм ти дните по един начин, хабих време да обяснявам, да пиша упражнения, да се мотивирам, а сега “ма кво да сменя, казаха ми, че еди как си е по-добре...” Като ти пречат краката в петък сложи ги в понеделник, размени дните, а не да променяш сплита.
Никола, а гърди и гръб в един ден със споменатите упражнения (девет общо!!!)добре ли е? Кое му е продуктивното? Що се изказваш неподготвен? Че той ще е сдал багажа още след тягата. Ама както и да е, оправяйте се.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 02.10.12 02:11.