Based on true story :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.10.12
12:13

Хей здравейте ;)
Идеята за този дневник отдавна витаеше около мен, но все не се осмелявах, защото и целта му е малко неясна. И все пак ще опитам...
Казвам се Радост и съм от Варна на 20 и няколко години :D . В последните 7-8 години не ядях месо и яйца, т.е. бях на лакто-вегетариански режим с периоди на веганство, че и кратко залитане към суровоядство (само за няколко месеца). От около половин година започнах да включвам яйца към менюто си и сега те са ми основният източник на протеин и животински холестерол и се опитвам да откажа млечните продукти (но ми е много трудно (headbang) ). Тази промяна се наложи и след като замених дългогодишните аеробика/каланетика (и други от този тип) с по-интензивни тренировки и включих в тях силова част (с леки тежести или собствено тегло). Сега тренирам вкъщи или когато е хубаво времето - бягане по стълби в Морската градина.
Дойде момента да кажа какво точно възнамерявам да случи с мен, а дневника ще ми помага да съм мотивирана за което.
От вчера се опитвам да се храня циклично, защото вярвам, че ще извлека само позитиви от този режим. В интрес на истината това няма да е първият път - преди 2-3 години се хранех по подобен начин - ядях м/у 10 и 14ч. всеки ден и се чувствах чудесно, после се задомих, мъжа ми тренира и се храни често, аз съм си лакома и в комбация от всичко това нещата с храненето излязоха извън контрол (blush).
Естествено искам да махна мазнинки оттук - оттам, но по-важно ми е да не организирам деня си спрямо храната, да зареждам тялото си с гориво, а не да чревоугоднича и все в този дух. Надявам се, че като пиша тук мотивацията (и срама от провала) ще са по-големи. Благодаря за вниманието.

01.10.2012

10.30-11.30 тренировка

12.30 400 гр 0,1% кисело мляко с една доза протеин + по 1 с.л. бадмово брашно и ленено брашно
16.00 150 гр задушени гъби, 2 пържени яйца, 1 малка краставица; 300 гр заквасена сметана с 2 с.л. мед и 2 с.л. бадемово брашно

И тук трябваше да приключи всичко с първият ден (за сега няма да ограничавам количествата, защото ме е страх да не изпадна в разни безобразни състояния), нооо.. вечерта излизахме и след като се прибрахме вкъщи половинът седна да яде и аз изядох една кофичка мляко...(headbang)

00:00 400гр 0,1% кисело мляко

Днес смятам да не ям поне до 18-19ч. и честно казано, не мисля че някога ще успея да фаствам повече от 20 часа, но като чета (заринала съм се вече) май и по кратки фастове работят. Вашият опит какъв е?
Усмихнат ден на всички!! :) :) :)

02.10.12
12:17

1. Дай някакви примерни мерки.. кг, обиколки, ръст..
2. Защо искаш да правиш фастове над 20 часа?

02.10.12
12:32

Здравей Puppy :) Благодаря ти, че се включи.

1. За сега исках да избегна мерките и теглилките, защото целта ми е психически да се нагодя към новият режим, но ще споделя щом питаш.
ръст 167; тегло 58-60 кг; мерки: подгръдна обиколка 73, талия 63, ханш 96, бедро 51; Може би са недостатъчни, но аз това си меря по принцип (blush)

2. Както казах, чета усилено по темата, и много често срещам “пролонгирани фастове” м/у 24 и 36 часа, че и повече със следните ползи: подобряване на съня, подобряване на кондицията и настроението; увеличаване на продуктивността и силата; приучаване да се контролира глада; (най-общо и то с мой превод). И явно, че не е лошо, но не е и задължително (wasntme)

02.10.12
12:37

Понякога аз правя гладни дни, по 36-40 часа, при мен е било с цел намаляване на калорийния прием за седмицата и сваляне бързо на килограми, без да ми пада силата, също така за леко прочистване и подобряване на инсулиновата чувствителност.
А и имам много енергия по време на гладните дни, явно защото кръвта ми не е в корема да се занимава със смилането на разни неща.
Лично те съветвам да не се хвърляш веднага на оргомните фастове, а да опиташ с период от 12 до 16 часа, като все пак, ако не можеш да стоиш съвсем гладна, хапни някой плод ( ясно, че не става въпрос за банан), сурови ядки ( без да се прекалява).
Това за млечните продукти ми е интересно... как стигна до този извод, че би искала да ги ‘откажеш’?

02.10.12
12:54

Значи си има резон в дългите фастове, твоят опит е поредният пример, но наистина това го оставям за по-далечен момент.

А за млечните - според мен имат доста негативи (особено купешките продукти) - добавят им се подобрители, сгъстители и какво ли не, за да добият “търговски вид”. Друг е въпроса, ако човек може да си набавя мляко от кравичка на село, пасла тревица и сено :D
Вкъщи избягваме да купуваме “неща в опаковка” - не само джънк, а всичко което е приготвено другаде - единствено изключение е киселото мляко и другите млечни производни. Всичко се купува като суровини, даже това лято правихме зимнина :D

02.10.12
12:57

Знам, аз също съм спряла млечните, но реших да попитам откъде ти дойде тази идея и как стигна до извода - явно сама :)
Опитай, мисля, че ще усетиш промяна в цялостното си състояние.
Ще следя, за да видя какво ще се случва при теб, може да опишеш и някоя от силовите си тренировки.
Успех!

казано от Radost_nezemnA на 02.10.12, 12:54:

Вкъщи избягваме да купуваме “неща в опаковка” - не само джънк, а всичко което е приготвено другаде - единствено изключение е киселото мляко и другите млечни производни. Всичко се купува като суровини, даже това лято правихме зимнина :D

Похвално !

03.10.12
01:36

02.10.2012
След 19 часа фаст:
19.00 - 20.30 - 2 пържени яйца и 1 краставица
2 хапки сирене и 10 бадема
200 гр. заквасена сметана с 2 с.л. мед и 2 с.л. смлени орехи
350 гр. бъркоч от зелена салата, домати, рулца от раци, маслини и чеснов сос;

Тренировка нямаше :( Сега се прибирам вкъщи 8-)

Редактирам се, защото забравих малко от храната (blush)

Весел ден на всички :) :)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 03.10.12 14:37.

03.10.12
19:53

Здравейте и благодаря за вниманието 8-)

Днес беше прекрасен ден - имах много готина тренировка за крака и гръб. Ще се опитам да я опиша, макар и доста лаишки.

03.10.2012
10.00 - тренировка

-3 рунда от следните упражнения:
*напад напред, клек, напад напред с другия крак - 14 пъти
*клек на 3 етапа - от изправен стоеж до клек се правят 3 паузи за по 1 сек.; изправянето по същия начин - 14 повторения
*боксьорски клекове - 14 повт.
*наведено куче с повдигане на крак - 14 пъти на всеки крак
*мъртва тяга с 5 кг гира (blush) - 14 повторения
*клек с повдигане на пръсти (упражнение за подбедрици) - 14 броя за героя
*кръстосани напади - 14 на всеки крак

-3 рунда от упражнения за гръб:
*Back Bows (в легнало положение (по корем) се вдигат ръце и крака нагоре) 14повт.
*боксьорски туист - 14 повторения, първият рунд с 5кг в ръцете, другите два - без
*Пилатес плуване - като първото, но се разменят ръце и крака- 14
*Roll Downs - представляваше нещо като мъртва тяга, но си извиваш гърба вместо да е прав; с лека тежест - 14 повт.
*Супермен на коляно - 14 повторения на крак
*Reverse Fly - с гири по 2 килограма - 14 пъти
*Гръбни преси върху топка - 14

-10 мин разтягане

Цялото това удоволствие с 10 мин кардио в началото се състоя в рамките на час и 4-5 минути :D
Обикновенно тренировките ми са около 40-60 мин - това смятам е оптималното за моята психика, цели и свободно време.

А за храната... ах тез’ млечни.
Преди ми бяха основна храна, така че ако не ви изглежда че има напредък...  може и да сте прави. Пак не устоях (wasntme)

17ч и половина фаст.

14.00 - 400 гр 2% кисело мляко
16.00 - 3 варени яйца + 4-5 суп лъжици конс. грах + 50 грама някакво пуешко филе (опит за включване на месо, ама май няма да го бъде (dull) ) и 1 краставица; 100 грама заквасена сметана с 1 голяма с.л. мед и 1 голяяяма с.л. смляни орехи

Днес май се поолях с въглехидратите, но съм решила да не се ограничавам докато свикна.

Честно казано, сигурно е рано за констатации, но наистина се чувствам много добре за сега - вчера и днес усетих едно позабравено чувство - ГЛАД! Не се бяхме виждали с него от 2 години вече - въобще не се е променил :D

Това е от мен за днес, хубава вечер :)

04.10.12
16:36

Само аз си пиша, но пък си го и чета :D

04.10.2012

Тренировка нямаше - почивам в четвъртък, вторник беше изключение

Храна:
21 часа фаст

14.00 - 2 варени яйца, 1 краставица, 1 много солена зелена маслина с бадем, 2 хапки (10-15 грама) сирене, 2 ореха и 5 бадема
16.00 - 2 варени яйца, 300 грама задушен карфиол и гъби, 1 краставица, 2 с.л. домашно фъстъчено масло (много вкусно го направих (giggle) ) и ....
около 100 грама крем-карамел, но не ядох от карамела, а крема е без захар. Половинът прави уникален крем карамел - не можах да устоя (blush)

Опитвам се да не чувствам угризения за многото храна, гордея се че днес пропуснах кофичката кисело мляко или сметана (е има пак малко млечни, но се старая)

05.10.12
12:58

Поне ядеш хубава храна, в малко дневници се среща ;)

05.10.12
14:42

казано от Radost_nezemnA на 04.10.12, 16:36:

Опитвам се да не чувствам угризения за многото храна, гордея се че днес пропуснах кофичката кисело мляко или сметана (е има пак малко млечни, но се старая)

Ама какви угризения... храната ти е есктра. Крем-карамела и той, особено когато е направен от специален човек :) . Моят мъж засега може да прави само хрупкави пилешки жулиени с Маги-фикс. Прави ги всеки четвъртък, такава традиция си имаме - тогава той готви и това ми е най-вкусния ден от седмицата :) .

Мнението беше редактирано от maria на 05.10.12 14:43.

05.10.12
17:32

@Блага, благодаря! Комплимент от професионалист като теб си е цяло щастие! (sun)
@Мария, моят мъж само това може да прави и то мнооого рядко, та няма как да пропусна да си хапна.. (wasntme) Тези фиксове не са ли доста вредни? Аз имам рецепта за хрупкави месца, които правя - може да ви хареса http://radostnezemna.blogspot.com/search/label/пиле

И тъй като днес ме похвалихте, аз поомацах положението (dull)

05.10.2012

Сутринта направих много готина тренировка - 40 мин кикбокс; преди това правих 1x5 вакуумки (от няколко дни ги практикувам, но четох, че трябва постепенно да нараства броя им, та днес направих 1 серия)

След 21 ч фаст:

12.00 - две варени яйца, 2 маслини с бадем, 1 ч.ч. крем без карамел :D 1 с.л. фъстъчено масло

И тук се случи случката. Имах ужасно много работа, нищо не бях приготвила и разчитах да си купя нещо към 14ч и с това да приключа храненето за деня, но дори не можах да изляза. Единственото което имах е протеин и изпих една доза и чак в 17ч успях да ям нещо съществено. Чудя се с такъв голям “прозорец за хранене” дали не прецаквам нещата, но нямах друг избор.

16.00 - доза протеин с вода (Syntrax - Nectar - шоколадов трюфел)

17.00 - 2 пържени яйца, 1 краставица, 100 гр заквасена сметана с 1 с.л. мед и 1 с.л. орехи и 1 ч.л. фъстъчено масло (ох да свършва, че много го мисля)

Желая ви слънчев уикенд (sun)

06.10.12
12:39

Идвам да си впиша тренировката, преди да съм я забравила :D

06.10.2012

2*3 вакуумки

4 серии по 25 повторения от:
*лицеви опори (първите 4 на пръсти,останалите от колене)
* reverse fly с 2 кг (пръчките от дъмбелите (giggle) )
*клек с повдигане на краката настрани
*overhead press с 2 кг
*кръстосани коремни преси
*back bows
*напади
*странично повдигане на таза (side hip raises)
*мост + skull crushers с 2 кг
*планински бегач

15 мин стречинг

Храната ще впиша по-късно, но трябва да си призная, че снощи в 2 през нощта изядох 5 сушени боровинки и 3 бадема само и единствено от лакомия! Тук трябва да има емотиконка с прасе или поне дебело човече!!

06.10.12
18:02

Срам не срам - ето и храната за днес. Комбинацията от странното хранене вчера и ПМС, положението е плачевно ;(

12ч фаст (ако не броим среднощната лакомия са 21, ама я броим!!)

14.00 - 1 палачинка с мед; 1 шепа сушени боровинки с 10 бадема; 70гр пуешко филе с 1 краставица; 1 с.л. фъстъчено масло (последната) и 1/2 ч.ч. крем без карамел (и той свърши най-накрая)

16.00 - 3 варени яйца с 1 краставица; 1 с.л. сметана + 1 с.л. мед + 1 с.л. смлени ядки

Незнам защо точно като почвах дневника вкъщи се наредиха толкова изкушения - само да се червя пред вас (blush) По принцип храната ми е доста изчистена, само дето съм склонна да прекалявам с количествата, но се надявам да се справя.

С радост ще чета критики, препоръки и всякакви коментари. Усмихнат ден :)

поздрав :)

07.10.12
13:01

Доотчитам една ябълка в 20.00ч вчера.

07.10.2012

Тренировка:
2*3 вакуумки
15 мин интервално кардио, което включваше въже, лицеви опори, клекове и такива хубави нещица 8-)
40 мин тренировка за горната част на тялото, но върху топка, така че и доста корем и дупе от пазене на баланс.

Храната ще е малко по-късно, но се посъветвах с HarleyQuinn и ще си разтегна малко повече “прозореца за хранене” - може би към 5 часа с 2 големи хранения.

07.10.12
19:14

Храна:
след 18 часа фаст

14.00 - чаша домашно прясно мляко с малко кафе, рожково брашно и стевия
15.00 - 3 варени яйца, 1 краставица, 1с.л. дом. лютеница (без захар и странни добавки); 1 купичка крем супа от моркови, карфиол и картофи, 1 с.л. мед и 1 с.л. смлени ядки
17.00 - 2 варени яйца, 50 гр домашна извара, 1 краставица, 100 гр сметана с мед и ядки

08.10.12
20:06

08.10.2012

Тренировка: крака/дупе и корем - 1ч и 20 мин

Храна: 21 часа фаст
14.00 2 варени яйца с краставица
17.00 салата със зеле, краставици, домати, царевица, кашкавал и чеснов сос; ризото със скариди (доста мазно, хапнах основно скаридите)
18.30 1 варено яйце и десетина стафиди

20.30 добавям и 2 бисквитки с безглутенови брашна и стафиди (без захар и други вредности - аз си ги правих и аз ще си ги ям (giggle) )

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 08.10.12 23:37.

09.10.12
16:23

казано от Radost_nezemnA на 05.10.12, 17:32:

Тези фиксове не са ли доста вредни? Аз имам рецепта за хрупкави месца...

В никакъв случай не са полезни, но случаят е специален така че веднъж седмично Маги-фикс - нищо няма да ми стане ;) . Дневника ти е интересен, храната ти също. Продължавай :) . Май само аз не съм опитвала още скариди. Откога ги заглеждам в Пикадили, ама имат много пипала и малко ме е гнус като че ли...

Мнението беше редактирано от maria на 09.10.12 16:26.

09.10.12
19:46

@Мария, подкрепям! Когато нещо е приготвено с любов и желание, няма как да е лошо. (nlove9) А скаридите и на мен не са ми любими, но се опитваме да хапваме поне веднъж седмично риба или някакъв морски обитател, защото са ценна храна ( и за сега най-чиста от хормони/антибиотици и т.н. )

Да се отчета с доста хапване, но и много яка тренировка.

09.10.2012
Тренировка - Интервално кардио 20 минути
Bodyweight тренировка, но имаше толкова разнообразни и многобройни лицеви опори, че на края се пльоснах на земята на колене и глава - ръцете не можеха да ме държат :D :D:D

Храна:
18 часа без храна

14.30 - 3 варени яйца, 1 краставица, 1/2 люта чушка, 200 гр кисело мляко и 3 бисквити
17.00 - лазаня (около 100 гр), малко краставица, другата 1/2 люта чушка, 100 гр сметана с мед и ядки и 2 бисквити

10.10.12
21:19

10.10.2012

Тренировка:
Днес беше даже двойна ;) Имаше интервално кардио, пак много лицеви опори, кофи, упражнения за ръце, рамо и гръб. Доволна съм!

Храна:
22ч фаст

15.00 - 1 ч.ч. сварени макарони, 2 варени яйца, 1 краставица, 2 бисквитки (свършиха най-сетне, че много ги мислих)
19.00 - салата табуле с елда - доволно количество, 2 яйца, 3 ореха + 8 бадема с 1 лъжица мед

Много съм доволна от днешният ден - никакви млечни, хубава храна (без да прекалявам), смачкваща тренировка (много обичам такива) и сега блажено си лежа на дивана. (giggle) Даже днес не беше чааак толкова студено... а за да ни е още по-топло, чуйте това парче (inlove)

11.10.12
19:29

11.10.2012
Почивен ден, ама само от тренировка... голям апетит - голямо нещо!!
Добре, че към 6ч половинът ме разбута от хладилника и излязохме с байковете, та се спрях. В крайна сметка имаше и малко баири нагоре, доста скоростно каране, по едно време не бях видяла че съм на 1ва скорост и там повъртях като хамстер - абе биваше. Сега се прибирам и бързам да се отчета преди да съм изяла още нещо. (tmi)

18,5ч фаст

13.30 - 17.30 ометох 2 моркова, около 2 шепи табуле с елда, 2 варени яйца, 1 кисело мляко с мед и орехи, 10 бадема, 1 сметана с мед и орехи, ябълка, още 2 яйца с малко табуле и... край

Лошото е, че пак пекох от онея бисквитки. Оказа се, че не съм си ги яла сама :D и получих поръчка за нова доза.

Прекрасна вечер ви желая. (hug)

11.10.12
19:37

Много ме радва храната ти :) Яж си колкото ти се яде и не го мисли толкова това хранене, все пак не ядеш нито джънк, нито няк’ви боклуци. До сега каквото съм чела в твоя дневник все е добре подбрано. Продължавай все така и успех с целите,които си си поставила! (sun)

11.10.12
21:41

Дани, благодаря ти за подкрепата (F) Иска ми се и количествата на храната да са умерени, а не да правя такива извращения като днес, но човек (Аз особено много) е егоист по природа и иска всичко накуп, тук и сега! :D Когато има вкусна храна, интересен сериал, нещо което ми доставя удоволствие - не се спирам докато не свърши! Ей така изгледах Breaking Bad за 2 седмици 5те сезона. :D

Аз всъщност дойдох да постна едно клипче “против прекомерната употреба на захар” на което попаднах току-що. В нашето семейство от година почти не се консумира никаква захар и непрекъснато мотивираме и приятели и познати да намалят рафинираните продукти и джънка. Клипчето е много забавно - постнете го във ФБ, за да накарате и вашите приятели да се замислят за това (защото знам, че хората тук си ги знаем нещата ;) )

13.10.12
22:24

Ето ме и мен... с триста зора се сгънах над лаптопа да се отчета за вчера и днес...

12.10.2012

~21ч фаст
тренировката - за крака и дупе - добре ме натовари, имам малко мускулна треска даже

храната - съвсем в границите на нормалното, никакви изненади - яйца, малко мляко, зеленчуци и малко мед с ядки

Ноооо днееесс... днес беше погром!

13.10.2012

20ч фаст

тренировката беше интервално кардио и табата протоколи, даже правя повече повторения вече (смешни на фона на пишещите тук, но за мен са л.р. :D ), в сравнение с началото когато почнах да тренирам. Успях да направя 11 лицеви опори (преди не можех нито една), а бърпитата ми са станали от 3 на 7 (muscle)

........и до преди малко имахме гости и поръчахме някакво китайско и омазях цялата работа

15.00 - 3 варени яйца, краставица, задушен карфиол+моркови+гъби. 1 кисело мляко с мед и орехи

21-22ч - поне 200 грама оризови спагети със зеленчуци + някакво количество ориз + някакви бамбуци и гъби... безумие просто! Като напушена бях - никави ограничения и мисъл (swear) Кофти ми е, че съм толкова безхарактерна, но няма да се предавам! От утре пак съм си сериозна и изпълнителна ( явно трае около 14 дни ) (dull)

Много любов ви желая, най-вече към вас самите! Когато се обичаме не правим такива издевателства над телата и психиката си! (inlove)

13.10.12
23:47

Стига бе, аз днеска ядох китайско и го писах здравословен ден!! Бамбуците много ми върят :))

14.10.12
13:43

Проблема не беше китайската храна, а безконтролното сипване в тая ми ти чиния и после изсипване в тоя ми ти бездънен стомах и докато това се случваше не се замислих и за миг, че после ще ми е гадно и ще се мразя (fubar) Станалото-станало, ще се опитам да не се повтаря.

14.10.2012

Тренировка - (inlove)

И защото съм много послушна и се обичам, а не за наказание за снощния гуляй, току-що направих бруталната тренировка: “Съчетание с пудовка + табата за разкош”. На края не можех да фокусирам нищо, а то се оказа, че просто съм по очи на пода :D Честно, беше размазващо - много се кефя на такива тренировки; на суинговете мислех, че ще изхвърча напред с пудовката :D
Храната - по-късно през деня.

14.10.12
23:44

Храна:

17ч фаст

15.00 - 1 ч.ч. макарони с риба тон и песто от магданоз и босилек - много беше вкусно (nbbq)

17.30 - 3 варени яйца и 1 кисело мляко с мед и орехчета

хм.... сега установявам, че доста малко съм хапнала, но поне свястна храна. Явно не съм гладна след вчера, но доколкото се познавам ще наваксам близките дни (dull) :D:D

Все забравям да впиша, че приемам една хранителна добавка МСМ (метилсулфонилметан) защото много ми пукат големите стави и от както го пия това съм доста по-добре. То е доста горчиво и затова си го слагам към млякото с мед. Та всеки ден към храната имам по 1 гр МСМ.

Успешна и (sun) седмица на всички! :) :)

15.10.12
01:14

С пудовка съм решила да си правя спийдбол вкъщи, много кефи пудовката, ама германците са много зле с тия уреди :)

15.10.12
23:33

Тя и моята не е моя, а е назаем, но е много яко - факт! 8-)

15.10.2012

Тренировка - крака
Усещам, че много доскучавам като тренировката ми се изчерпва с едно съобщително изречение, но толкова мога да обясня. Днешната включваше напади напред, назад и в страни, клекове, бътърфлай мост (и др.) + упражнения за вътрешно бедро. Имах в програмата и кардио за следобед, но се оказа че съм пред разболяване и не успях да тренирам. Утре ще си наваксам колкото мога :)

Храна - прилична, но не остана за дълго (tmi)

21ч фаст

16.00 - 3 варени яйца, задушени зеленчуци (чушка, карфиол, морков, гъби) и малко краставица; 1 с.л. мед+1 с.л. орехи
18.00 - 1 кисело мляко с 5-6-7 бисквитки (мисля че нищо не остана от това хранене (sweat) )
20.00 - 2 лъжички фасул и 4-5 кръгчета краставица

Стискайте палци да не съм болна, аз вече метнах осцилококцинума. (nod)

16.10.12
14:00

Добрите новини са, че не съм болна и ако е имало някой вирус или бактерий ( :D ) със сигурност е аут!

16.10.2012

Тренировка

3 рунда от следното:

1 мин Бърпита (средно 19)
1 мин лицеви опори (около 30, но на колене)
1 мин Бърпи
1 мин кръстосани коремни преси (40)
1 мин Бърпи
1 мин планински катерач (не ги броя, но действам бързо)
1 мин Бърпи
1 мин клек с вдигнат крак (десен) (13)
1 мин Бърпи
1 мин клек с вдигнат крак (ляв) (13)
1 мин Бърпи
1 мин планк
с по 1 минута почивка между рундовете

А преди много мразех бърпита :D

Е нямаше такова размазване (muscle) Добре, че съм на ЦХ, че ако бях яла преди тези напъни... щеше да е грозна гледка!

Бърпи няма по яко от него... хахах и аз бях така хич ги не обичах, сега си умирам да по скачкам малко :D

16.10.12
15:36

казано от Radost_nezemnA на 13.10.12, 22:24:

От утре пак съм си сериозна и изпълнителна ( явно трае около 14 дни ) (dull)

Много любов ви желая, най-вече към вас самите! Когато се обичаме не правим такива издевателства над телата и психиката си! (inlove)

Виж аз от къде си краднах идеята (giggle) Завидях ти за тези 14дни,защото както споменах при мен напоследък едва 3 изтрайва, та затова първоначалната цел ми е да стига поне до 14,пък няма да е лошо и да продължа.. Много ти се радвам и на тренировките и на храненето. Така като гледам и аз ще започвам да си тренирам редовно вкъщи и трябва да се замисля за някакви тежести,упражнения и т.н, защото просто не ми остава и нямам време да се юркам до фитнеса...

16.10.12
20:54

@Ивче, именно (sun)
@Дани, хахах супер!! Браво на нас. Трябва да ни качат статуса във форума, задето сме такива мотиваторки, нищо че се завъртя между нас си (giggle)

Храна

20ч фаст

16.00 - салата от настъргани варен картоф, кашкавал, сирене, варени яйца и сос от кисело мляко и зелени подправки и 1/2 свинска пържола (rock)
18.00 - 1ч. кисело мляко със сладко от сини сливи (мое производство, без захар) и 3 бисквитки със стафиди
19.30 - същото

Обзор на събитията от деня: Въобще не ми се получава спирането на млечните. Някой ден ако мина без, на следващия си наваксвам яко - като днес. Тази седмица имах домашно мляко и си заквасих; и да речем, че това е по-добрия вариант, но знам че като свърши пак ще се върна на купешките, а аз наистина трябва да ги намаля. Знам, че ще се чувствам по-добре и въпреки това винаги като отворя хладилника посягам към киселото мляко. (dull)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 17.10.12 10:01.

17.10.12
12:16

17.10.2012

Тренировка

3 рунда тренировка за ръце, гръб, гърди

лицеви опори (истински :D) - 11, 10, 10 повторения
ривърс флайс (почти до хоризонтала) с 2x5кг дъмбели - 6, 6, 5
оувърхед прес с 2x5 кг - 6, 6, 5
дъмбел пулоувър с 10 кг - 5, 5, 5
оувърхед екстеншънс (трицепс) с 10 кг - 5, 4, 5
бицепс сгъвания с 2x5кг - 7, 6, 5

20 мин хиит кардио - сега се оказа, че много мразя high knees - значи ще ги правя докато ги заобичам (grin)

Тези дни пак чета и препрочитам бб тийм, т-нейшън и какво ли още не, защото от 2 седмици не съм мръднала наникъде и реших да  включвам малко по-големи тежести към тренировките. Не, че е голяма работа 2 дъмбела по 5кг, обаче на мен са ми доста тежки и повече от това така или иначе за сега не мога. (dull)
Даже днес сутринта имах едни мисли как цялата тая работа с тренировките и храненето е безмислена и ще си умра дебела и гладна (имаше някаква такава приказка) ама после се замислих, че не съм много гладна, пък и не е нужно всички да са слаби, важното е да правим нещо за себе си и да не се оставяме на самосъжалението и депресивните мисли... та се надигнах и си изкарах много готина тренировчица (inlove)

17.10.12
18:59

Смисъл колко да има или няма—не знам, но има смисъл в гледането и купуването на маркови спортни дрехи. (wasntme)  В шопинга е истината и веднъж като придобия готини спортни аксесуари, обичам и да си ги ползвам.  (party)Сега съм се насочила към спортен пуловер, нещо ей такова. Пожелала съм си го за един есенен 12 К през ноември, където всички участници получават безплатен вход за термални бани след тичането. Това ми е мотивационната стратегия, а смисъл има ли няма, за мен има в този ред на мисли :)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.10.12 19:00.

17.10.12
19:33

Оо това е много яко! И аз искам :D
Аз за Коледа съм си поръчала Vibram Fivefingers - Bikila, нищо че скоро си купих едни готски New Balance-ки. Със сигурност тея неща и мен ме мотивират, колкото и повърхностно да изглежда. ;)

И ъпдейта за днес:
Храна

18ч фаст

14.00 - 3 варени яйца, 2 домата, 200 гр кисело мляко с 1 л. сладко и 1 бисквитка
18.00 - 400 гр кисело мляко с 4 бисквитки и 3 ореха, 1 варено яйце и 1/16 пица Маргарита (точно 2 хапки)

Хубава вечер (rock)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 17.10.12 19:36.

17.10.12
19:40

Дали не трябва да има едно “а” пред истинска история,ако говориш конкретно за базирана твоя история в случая. :)

17.10.12
20:49

:)

17.10.12
22:10

Да сладурченце,двадесет и няколко годишно. :)

Мнението беше редактирано от lordinario на 17.10.12 22:10.

17.10.12
22:42

Само че, ако изречението е начало на нов абзац може и без “А”... сякаш (nod)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1