НВД + фитнес добре ли е така

01.10.12
22:25

Та да се представя тежа 86 кг на 15 години и съм 1,80.Та тия килограми са ми много и затова реших да ги сваля с НВД обаче тъй като тренирам в къщи с дъмбел и с всякави упражнения кото мога да правя с уредите които имам и не искам да спирам обаче незнам дали ще ми се отрази добре.Та въпроса ми е мога ли и да ходя на фитнес и да съм на НВД без да ми стане нещо.И може ли да ми кажете някаква програма какво да тренирам защото бицепса, трицепса,предмишниците и рамото си ги тренирам и има много голям ефект,и искам  да тренирам корема и гърдите по усилено но имам много  мазнини и като отслабна ще имат ли ефект тренровките които съм правил,и ако ще има ефект кажете някаква програма.

01.10.12
22:38

Ако предложите по какъв друг начин да се поизчистя от мазнините освен НВД също ще е добре дайте ми съвети

02.10.12
20:44

Та също четох и за РБД може ли да ми препоръчате по добрата от 2 те в моя  случай и за колк време ще има ефект с РБД

02.10.12
20:53

А защо не се съсредоточиш над тренировките? На твоята възраст е трудно да се спазва диета. Докато живееш с родителите си и ядете на една и съща маса. Гледай просто да стоиш далеч от боклучава храна и да ядеш достатъчно протеини.

02.10.12
21:24

Ще се справя с диетата но ми кажете коя е по добра  РБД или НВД .И не разбрах за коко ввреме ще има ефект от диетите

02.10.12
21:28

НВД

три месеца

Доволен?

сериозно:

Така зададени въпросите ти нямат отговор. При положение, че още си малък, не си познаваш тялото и не си тренирал, то няма как да ти се каже, кое ще е по-добре.
А за колко време ще има ефект? Е да хвърля един боб?

02.10.12
22:17

Не искам да ми кажеш колко точно но да се ориентирам колко горе долу щото и представа си нямам а трябва да предприема нещо то са си 86 кг това много са си

03.10.12
18:46

Здрасти,
Аз ти предлагам да не се задълбочаваш много в диети предвид възрастта ти. Тренирай си, бягай от junk като чипсове, бургери, снаксове и т.н. Прави кардио, спринтове, дълги бягания :) Да знаеш, че още растеш и не е хубаво да се прецакваш с разни строги диети, дано го осъзнаваш сега, че после ще е късно... Успех

03.10.12
20:35

Осъзнах го няма да спазвам диети а от такива храни съм се лишил още от лятото.А газираното също го спрях тогава но започнах да пия студен чай той много ли е вреден.Ако е ще почна си купувам някакви плодове си ги прая на сок

03.10.12
21:43

Да, и студеният чай е вреден. Пий вода.

03.10.12
21:51

А плодове мога ли да ги правя на сок и тях да пия щото имам сокоизтизквачка и мога да си купувам някакви плодове и да ги прая на сок

03.10.12
23:04

Имаш предвид фрешове ?

Ако е така , да , даже се препоръчва.Плодовете , и по - точно фрешовете ,които правиш от тях , съдържат много от нещата нужни за организъма ти ;)

04.10.12
21:01

Не нямам предвид фрешове имам предвит машина за сокове

05.10.12
23:20

Може ли да ми дадете някава програма за фитнес щото от понеделник мисля да почна да хода и нз какви упражнения да правя ако мипомогнете мнго ще съм ви благодарен

06.10.12
14:32

Е кажете някаква програма

06.10.12
14:40

http://www.bb-team.org/fitness/workouts

06.10.12
15:47

Виждал съм ги тия ама ми препоръчайте една още нищо неразбрам и незнам коя е най добре

06.10.12
16:19

http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti

07.10.12
01:04

Аз не съм напълно начинаещ от 2 месеца тренирам с дъмбел обаче нямам свобода да правя каквито искам упражнения ...

28.02.13
14:42

Щом тренираш от 2 месеца все още си начинаещ по общоприетите разбирания, аз също мисля така де. Направи 1-2 месеца с такива тренировки(от Georgi Hristov) и после мини на сплит тренировка каквато си харесаш от сайта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1