01.10.12
22:25
Та да се представя тежа 86 кг на 15 години и съм 1,80.Та тия килограми са ми много и затова реших да ги сваля с НВД обаче тъй като тренирам в къщи с дъмбел и с всякави упражнения кото мога да правя с уредите които имам и не искам да спирам обаче незнам дали ще ми се отрази добре.Та въпроса ми е мога ли и да ходя на фитнес и да съм на НВД без да ми стане нещо.И може ли да ми кажете някаква програма какво да тренирам защото бицепса, трицепса,предмишниците и рамото си ги тренирам и има много голям ефект,и искам да тренирам корема и гърдите по усилено но имам много мазнини и като отслабна ще имат ли ефект тренровките които съм правил,и ако ще има ефект кажете някаква програма.
Ако предложите по какъв друг начин да се поизчистя от мазнините освен НВД също ще е добре дайте ми съвети
Та също четох и за РБД може ли да ми препоръчате по добрата от 2 те в моя случай и за колк време ще има ефект с РБД
А защо не се съсредоточиш над тренировките? На твоята възраст е трудно да се спазва диета. Докато живееш с родителите си и ядете на една и съща маса. Гледай просто да стоиш далеч от боклучава храна и да ядеш достатъчно протеини.
Ще се справя с диетата но ми кажете коя е по добра РБД или НВД .И не разбрах за коко ввреме ще има ефект от диетите
НВД
три месеца
Доволен?
сериозно:
Така зададени въпросите ти нямат отговор. При положение, че още си малък, не си познаваш тялото и не си тренирал, то няма как да ти се каже, кое ще е по-добре.
А за колко време ще има ефект? Е да хвърля един боб?
Не искам да ми кажеш колко точно но да се ориентирам колко горе долу щото и представа си нямам а трябва да предприема нещо то са си 86 кг това много са си
Здрасти,
Аз ти предлагам да не се задълбочаваш много в диети предвид възрастта ти. Тренирай си, бягай от junk като чипсове, бургери, снаксове и т.н. Прави кардио, спринтове, дълги бягания :) Да знаеш, че още растеш и не е хубаво да се прецакваш с разни строги диети, дано го осъзнаваш сега, че после ще е късно... Успех
Осъзнах го няма да спазвам диети а от такива храни съм се лишил още от лятото.А газираното също го спрях тогава но започнах да пия студен чай той много ли е вреден.Ако е ще почна си купувам някакви плодове си ги прая на сок
А плодове мога ли да ги правя на сок и тях да пия щото имам сокоизтизквачка и мога да си купувам някакви плодове и да ги прая на сок
03.10.12
23:04
Имаш предвид фрешове ?
Ако е така , да , даже се препоръчва.Плодовете , и по - точно фрешовете ,които правиш от тях , съдържат много от нещата нужни за организъма ти ;)
Може ли да ми дадете някава програма за фитнес щото от понеделник мисля да почна да хода и нз какви упражнения да правя ако мипомогнете мнго ще съм ви благодарен
Виждал съм ги тия ама ми препоръчайте една още нищо неразбрам и незнам коя е най добре
06.10.12
16:19
http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti
Аз не съм напълно начинаещ от 2 месеца тренирам с дъмбел обаче нямам свобода да правя каквито искам упражнения ...