03.10.12
11:20
Здравейте!От вече повече от 6 месеца почти всеки ден си правя доста лицеви опори(в началото само онези дето краката са на по-високо,а после и други видове),но проблемът ми е че сега като почнах да се занимавам с баскетбол ми казаха нещо,което не бях забелязъл до сега - едната ми ръка винаги е по-напред от другата когато ги правя..И не знам как да се справя с този проблем защото аз ги намествам на 1 ниво преди да започна и ако се разместят пак ги намествам докато правя лицевите,но нон-стоп се мести ръката...Някой може ли да ми помогне - очевидно едната ми е станала по-силна от другата или и аз нз ..
03.10.12
11:28
Без капка лошо чувство ти казвам - съсредоточи се и си коригирай координацията на движенията.
Малко е несериозно да искаш съвет как да не си местиш ръката докато правиш лицеви опори...
03.10.12
12:38
А може да говорим и за дисбаланс ;)
04.10.12
09:21
Хм,виж аз не съм от “разбирачите”... Ако проблемът е само в това значи всичко е ок,ще се напъна малко и ще стане,но моите притеснения са свързани с други работи-ако е нещо по-сериозно в смисъл,че всички ми говорят едната ръка е по-силна от другата,дисбаланси,мисбаланси и т.н.(предстаа си няям) .. За това не мисля че въпросът ми е смешен, е поне за мен не е :)
04.10.12
10:08
Не виждам къде съм подходил с насмешка към въпроса ти, а махленският ти език не ме стимулира да търся начин да ти бъда още по-полезен.
04.10.12
10:14
казано от The Answer на 04.10.12, 09:21:
Хм,виж аз не съм от “разбирачите”... Ако проблемът е само в това значи всичко е ок,ще се напъна малко и ще стане,но моите притеснения са свързани с други работи-ако е нещо по-сериозно в смисъл,че всички ми говорят едната ръка е по-силна от другата,дисбаланси,мисбаланси и т.н.(предстаа си няям) .. За това не мисля че въпросът ми е смешен, е поне за мен не е :)
Проблемът ти няма да се разреши само с писане, поне при мен до сега не се е получавало. Отивай при опитен персонален треньор.