Мнения за марката AMIX

Прескочи до:

12.05.12
13:50

Здравейте, преди няколко дни реших да си взема гейнърче и се бях спрял на ON Serious Mass но момчето от магазина ме разобеди и си взех AMIX CarboJet ™ Gain като по бюджетно решение. Тази марка AMIX до колкото разбрах е нова и за сега само позитивни отзиви има към нея но не намерих тема конкретно за carbojet gain. Някои пробвал ли го е и има ли някакви мнения по този гейнър.

GI

12.05.12
15:12

Разбирам да попиташ за мнения преди да си купиш нещо,но след това .... :D :D :D
Както и да е ,наскоро ги видях познавам едно момче си взе от тях и не беше много доволен.Те са испански ако не се лъжа,лично на мен не ми вдъхват доверие,но и не съм го провал за да съм 100% сиг. иначе от on пия техният gold whey standard и съм много много доволен.

ПС. диета + whey+амни е много много много пъти по-добра идея от гайнъра където има всичко на куп,то си е малко “манджа с грозде” и има доста излишни мазнини и въглехидрати... лично мнение!

12.05.12
15:13

Здравей! Тъкмо мислех да постна и аз тема за този гейнър, но ме изпревари. Оня ден си взех голяма разфасовка шоколад. Единственото нещо, което мога да твърдя до този момент е, че шоколадът смесен с мляко има ПРЕВЪЗХОДЕН вкус. Притеснява ме само, че протеинът вътре е изключително малко за разлика от други гейнъри, но пък въглена не си поплюва :D Дано не се качва супер нечисто ;)
Много на сметка е иначе - 6 кг за 90 лева като се има предвид, че има добавени БЦАА, глутамин и т.н

Мнението беше редактирано от Insane M на 12.05.12 15:15.

12.05.12
15:41

не ти трябва гайнър.. това са пари на вятъра.. по добре си вземи някой качествен протеин.. има много по-лесни и евтини начини да си набавиш въглехидрати ! ;)

Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 12.05.12 15:41.

GI

12.05.12
15:55

за 6кг за 90лв смятай колко е добро и колко чисто ще качиш или колко протеин има и амино и бцаа ...............

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 12.05.12 15:55.

12.05.12
18:31

Друг проблем при хората е, че първо купуват, после четат за продукта и питат !

12.05.12
21:43

казано от Insane M на 12.05.12, 15:13:

Здравей! Тъкмо мислех да постна и аз тема за този гейнър, но ме изпревари. Оня ден си взех голяма разфасовка шоколад. Единственото нещо, което мога да твърдя до този момент е, че шоколадът смесен с мляко има ПРЕВЪЗХОДЕН вкус. Притеснява ме само, че протеинът вътре е изключително малко за разлика от други гейнъри, но пък въглена не си поплюва :D Дано не се качва супер нечисто ;)
Много на сметка е иначе - 6 кг за 90 лева като се има предвид, че има добавени БЦАА, глутамин и т.н

И аз смятах да вземам тая кофа за 90 лева, но реших да взема за проба малката разфасовка от 2200 с шоколад и верно вкуса е превъзходен. В доза от 50 грама дават по 185 калории, три пъти на ден сутрин на гладно, след тренировка и вечер преди лягане (по желание)  + креатин и амино според мен е добре. Ако имах още пари бих си взел и една syntra 6 или на pure nutrition, whey. А колко чисто ще бъде ... ще се разбере след време. А колкото до произхода аз разбрах че е английска марка.

12.05.12
22:55

Добавките се произвеждат по поръчка на Английска фирма, а не в Англия, произхода (държавата и мястото) остават неизвестни поне от прочетеното от мен до момента. 200 калории за гейнер ?? Вие се шегувате ! Нормално е да са вкусни гейнерите, то иначе рибките как ще ги купуват ?

GI

12.05.12
23:15

Адвоката - личи си,че с повечко реклама и вкус и като напишат super turbo mass gain 10000 ....  и рибките кълват ли кълват :D :D :D

12.05.12
23:33

казано от AgBOKATA на 12.05.12, 22:55:

Добавките се произвеждат по поръчка на Английска фирма, а не в Англия, произхода (държавата и мястото) остават неизвестни поне от прочетеното от мен до момента. 200 калории за гейнер ?? Вие се шегувате ! Нормално е да са вкусни гейнерите, то иначе рибките как ще ги купуват ?

При доза от 50 грама, 200 калории би трябвало да е добре. При положение че на ON е 1200 калории но при доза от 300 грама според мен нещата са същите.
@Georgi Ivanov кви рибки кви глупости говориш, поне в този форум не очаквах такива отговори.

Разбрах явно не е имало хора, които да са пробвали този гейнър и няма конкретни мнения, няма смисъл от чесане на пръсти.

12.05.12
23:56

Нищо не си разбрал младежо, при доза пудра 50 грама какво очакваш ? Да пораснеш ли ? Жестоко се лъжеш, идеята на гейнерите е - висока доза протеин, висока доза въглехидрат, много калории. От това се качва а не от 50 грама пудра в която има 15-20 грама протеин. Компренде ?

13.05.12
00:35

казано от AgBOKATA на 12.05.12, 23:56:

Нищо не си разбрал младежо, при доза пудра 50 грама какво очакваш ? Да пораснеш ли ? Жестоко се лъжеш, идеята на гейнерите е - висока доза протеин, висока доза въглехидрат, много калории. От това се качва а не от 50 грама пудра в която има 15-20 грама протеин. Компренде ?

Висока доза бърз въглехидрат (захари) и какво се качва от това? Гейнърите наистина са си пари на вятъра, струват безумно високи цени, а като толкова искаш да е въглехидрат с протеин, купуваш си един суроватъчен и една глюкоза и ги смесваш ето ти гейнър, като глюкозата ти е 2 лева ;)

17.05.12
14:34

казано от Stoyan Petrov на 13.05.12, 00:35:

казано от AgBOKATA на 12.05.12, 23:56:

Висока доза бърз въглехидрат (захари) и какво се качва от това? Гейнърите наистина са си пари на вятъра, струват безумно високи цени, а като толкова искаш да е въглехидрат с протеин, купуваш си един суроватъчен и една глюкоза и ги смесваш ето ти гейнър, като глюкозата ти е 2 лева ;)

Хахах какво се качва със захар? Стига бе .. прекалявате вече :D Иначе относно комбинацията протеин+декстеоза съм ЗА.

Мнението беше редактирано от summer_jam на 17.05.12 21:07.

20.05.12
16:45

Писал съм, че от комбинацията се качва, а не от захарта, определено имате нужда от ОЧИЛА

20.05.12
23:52

казано от AgBOKATA на 20.05.12, 16:45:

Писал съм, че от комбинацията се качва, а не от захарта, определено имате нужда от ОЧИЛА

Този пък .. кой Ви закача бе адвокате? Stoyan Petrov пита какво се качва със захар. Тва, че си написал очила с главни букви не те прави остроумен. Айде жив и здрав :)

Мнението беше редактирано от summer_jam на 20.05.12 23:52.

21.05.12
09:43

казано от summer_jam на 20.05.12, 23:52:

казано от AgBOKATA на 20.05.12, 16:45:

Този пък .. кой Ви закача бе адвокате? Stoyan Petrov пита какво се качва със захар. Тва, че си написал очила с главни букви не те прави остроумен. Айде жив и здрав :)

Пич сори, понякога действам агресивно :)

09.06.12
18:02

Ето и моето мнение след 20-25 дни и след изчерпана една кофа от 2.2 кила. За това време качих около 3-4 килограма с нормално хранене и 3 тренировки седмично. Според мен гейнъра за тези цени е супер но със syntra 6 или Gold Standard на ON се получава страхотна комбинация, защото твърде малко протеин има и не дава голяма сила. За възтановяване и подхранване между яденията е идеален. :) Сега смятам да премина на CarboJet Mass Professional, защото в доза съдържа повече протеин или Serious Mass на ОН.

Мнението беше редактирано от Stoyan A. на 09.06.12 18:06.

09.06.12
21:28

Не чух разсъжденията ти в/у факта, че съставките можеш да си ги купиш за 1/3 от парите.

Кой подхранва със 150 калории прости въглехидрати? Това е по-зле от диетата на средния американец.

Чети. В момента продавачите те лъжат как си искат.

Мнението беше редактирано от K K на 09.06.12 21:34.

09.06.12
21:40

казано от K K на 09.06.12, 21:28:

Не чух разсъжденията ти в/у факта, че съставките можеш да си ги купиш за 1/3 от парите.

Кой подхранва със 150 калории прости въглехидрати? Това е по-зле от диетата на средния американец.

Чети. В момента продавачите те лъжат как си искат.

Не съм ентусиаст да смесвам глюкоза със суроватка.

09.06.12
21:48

Би ли го правил срещу 500% печалба? Защото фирмата печели толкова от теб ;)

В кутията има 80% глюкоза и малтодекстрин. Цената им е 2.50/кг ;)
14% протеин - 20 кинта килото.
Цената на съдържанието (по цени на дребно) е 5.50/кг. Продават го по 18/кг, с намалението. За фирмата стойността на продуктите е към 2лв/кг. 900% печалба, от тях 500% за производителя, 400% за тея дето те облъчиха да го купиш.

Отделно, никога не взимай прости захари освен в/след трен - нарушаваш хормоналния баланс, също като американците. Резултата е същия - затлъстялост.

Мнението беше редактирано от K K на 09.06.12 22:05.

10.06.12
17:40

казано от K K на 09.06.12, 21:48:

Би ли го правил срещу 500% печалба? Защото фирмата печели толкова от теб ;)

В кутията има 80% глюкоза и малтодекстрин. Цената им е 2.50/кг ;)
14% протеин - 20 кинта килото.
Цената на съдържанието (по цени на дребно) е 5.50/кг. Продават го по 18/кг, с намалението. За фирмата стойността на продуктите е към 2лв/кг. 900% печалба, от тях 500% за производителя, 400% за тея дето те облъчиха да го купиш.

Отделно, никога не взимай прости захари освен в/след трен - нарушаваш хормоналния баланс, също като американците. Резултата е същия - затлъстялост.

Не разбрах това конкретно само за  CarboJet-а на AMIX ли се отнася или като цяло за всички гейнъри ? Jumbo, Serious Mass и т.н. Защото ако е второто ме съмнява чак сега да се открива топлата вода, когато аз реших да пусна тема, а тези гейнъри да се продават в такива големи мащаби и да реализират такива големи продажби в предположение че имат 900% по евтин вариант.

ПП: Да не си помислиш че се заяждам нещо, просто ми стана интересно :)

10.06.12
19:52

Не се открива сега топлата вода, просто ползвай търсачката. Пише го в 10000 теми от 2004 насам.
Жив-здрав :)

Мнението беше редактирано от K K на 10.06.12 23:40.

11.06.12
01:02

Докато има балъци, ще има и тарикати! Затова имат такива продажби и такива печалби, ама всичките плажни неможете да го осмислите т’ва.

HE

15.06.12
22:48

Кое му е изгодното? Английска марка и би следвало да е по-изгодна от щатските, но уви не е.
На теб 66 лв. за кило изолат изгодно ли ти се струва? Или може би 45 лв. за кило, защото гледах няколко. И това с 15% отстъпка :D
Като гледам, какво смятате за изгодно - ще взема да си отворя магазин за хранителни добавки, че ми се кара чисто нов Мерцедес ;)

15.06.12
22:56

казано от Hard CoRe на 15.06.12, 22:16:

Какво мислите за продуктите на Amix (по-точно за суроватъчния протеин и креатина) , доста сa изгодни, някой може ли да изкаже мнение ?

Имам опит само с 1 продукт от фирмата и останах силно разочарован. Вероятността да си купя продукт на фирмата е почти нулева, както и да я препоръчам.

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 15.06.12 22:56.

15.06.12
22:56

Аз съм бил говеждия им протеин (Anabolic Monster beef protein) и мога да кажа че по нищо не отстъпва на по-популярните марки. :)

Поздрави !!!

16.06.12
09:41

казано от head_hunter на 15.06.12, 22:48:

Кое му е изгодното? Английска марка и би следвало да е по-изгодна от щатските, но уви не е.
На теб 66 лв. за кило изолат изгодно ли ти се струва? Или може би 45 лв. за кило, защото гледах няколко. И това с 15% отстъпка :D
Като гледам, какво смятате за изгодно - ще взема да си отворя магазин за хранителни добавки, че ми се кара чисто нов Мерцедес ;)

Въпроси ми беше насочен към качеството на протеина :P ! (и AMIX 100% Predator Protein е 41 лева за килограм). Може ли да ми препоръчате някой качествен протеин в тази ценова категория ? Благодаря предварително :)

Мнението беше редактирано от Hard CoRe на 16.06.12 09:47.

HE

16.06.12
10:20

казано от Hard CoRe на 16.06.12, 09:41:

Въпроси ми беше насочен към качеството на протеина :P ! (и AMIX 100% Predator Protein е 41 лева за килограм). Може ли да ми препоръчате някой качествен протеин в тази ценова категория ? Благодаря предварително :)

Ми в къщи никой не е казвал да има лаборатория или поне изследвания не е пускал. Така 41 лв. за кило, а това прави 82 лв. за два кг. и викаш било изгодно а?
Марки има много: NOW Foods, Dymatize, Syntrax, SAN, Nutrex и още много други, които нямам намерение да ти изброявам. Какво значи препоръчайте ми - интернет, като гледам имаш, ако искаш някой друг да загуби един час ровейки по сайтовете да сравнява цени, профил на продукт, брой дози, то си се объркал жестоко.
Какво значи и “качествен протеин” според теб? Ако мислиш, че ще надуеш бицепсите от кило протеин и други легенди, носещи се сред децата, то тук вече е epic fail.
Да се върнем пак на избора - това лайно, което си посочил, като “протеин” всъщност от 30 гр. доза, има едва 19 гр. протеин, което ме кара да мисля, че изобщо нямаш идея що е това “протеин”, за съдържание в доза и брой дози в опаковка изобщо не си гледал. Просто си видял някаква цена и са ти светнали очичките, максимум да си прочел глупостите за мускулна маса и т.н. простотии. Опита ми с Европейски марки показва, че вкуса им не е нещото с, което могат да се похвалят.
Съветвам те да проучиш, какво е протеин!
http://www.bb-team.org/articles/4249_protein-chast-parva
http://www.bb-team.org/articles/4290_protein-chast-vtora

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.06.12 10:22.

HE

17.06.12
00:14

казано от Georgi Ivanov на 16.06.12, 19:01:

Сега и аз да си кажа моето мнение :P значи тези англичани хич не ми харесват :D нищо хубаво не съм видял от тях.Аз залагам винаги и само на класика ползвам само и единствено gold whey на он може би от както излезна 2009 непомня,добра цена,качество 6+,вкус 6+....

Ако имаш в предвид OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard, то той е излязъл доста преди 2009 г. ;)
И отдавна не е със същия вкус и разтворимост :D Последно се набутах да си взема едно чувалче - явно е бил пристъп на някакъв мазохизъм. Нито цената му е цена, нито вкуса му вкус, а разтворимостта е средна работа. Казано на кратко - на тая бозичка й трябва само една хубава баничка :D

17.06.12
00:58

щом сила ги бутат на лостаджиите прави сметка :D

18.06.12
09:07

Това е единственото което съм пробвал на марката:

AMIX-Amino-HYDRO32-550-Tabs

и определено съм доста доволен.

03.10.12
18:02

Аз тествах Tribu-ZMA и съм адски доволен. Amino hydro също много ми допадна и като цяло май са последните худролизатни аминки на пазара.

03.10.12
18:17

Много интересно всички се изказват по темата гейнери,ама много ми е интересно след като толкова лесно изглежда да се направи гейнър и да е по-евтин и качествен от тези на пазара ,защо тогава не започнете да си правите Бира сами, да си месите хляб, да си правите уиски сами  и всичко останало ,за да излезне най-евтино. Да не говориме ,че съставките ,които съдържат гейнерите от доказали се марки са в пъти по-качествени от насипните суровини ,които се предлагат по борсите в България.
Купих си гръцки протеин ,който на етикет беше 80% съроватъчен концентрат , а на пробата ми излезна 45%, Е това ли е изгодното , и да добавя ,че докато го пиех се скъсвах от газове и подуване ,което не се случва от суроватъчен протеин ,а от примеси на Соев!!!

Видях първоначално марката на таз годишните състезания Arnold Classic. Първоначално изпробвах един от техните протеини amix-whey protein fusion. И останах доволен, под доволен имам в предвид; липса на мускулна треска и напълно готов за следващата тренировка.
До момента от техните продукти съм пробвал; tribulyn 90% + EcdySterones + hydro 32 + recovery MAX + Beef protein - не е продукт с великолепен вкус но възстановяването е отлично и сега си взех Leu-HICA което за момента си ме изправя на крака, може да е заради кофеина  И за момента съм повече от доволен от марката, като се има предвид, че тренировките са ми силови. Но всяка една марка може по всяко време да си покаже рогата, но за сега залагам на тях!

Добре ” боди билдър” :D кажи нещо изгодно! Видях от този протеин да има разфасовка от 2кг и от 4 кг така, че може да не демонстрираш математически знания, като пресмяташ 2та малки протеина колко ще струват. И още нещо, що мислиш, че английските марки трябва да са по-евтини от американските??? Примерно аз съм в пъти по-доволен от марката PhD отколкото от марките BSN, ON, Gaspari…..

04.10.12
09:37

казано от Кирил Михайлов на 04.10.12, 09:25:

Добре ” боди билдър” :D кажи нещо изгодно! Видях от този протеин да има разфасовка от 2кг и от 4 кг така, че може да не демонстрираш математически знания, като пресмяташ 2та малки протеина колко ще струват. И още нещо, що мислиш, че английските марки трябва да са по-евтини от американските??? Примерно аз съм в пъти по-доволен от марката PhD отколкото от марките BSN, ON, Gaspari…..

За всеобщо съжаление и твоя радост, няма да ти отговори ;)

04.10.12
10:50

казано от head_hunter на 17.06.12, 00:14:

Ако имаш в предвид OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard, то той е излязъл доста преди 2009 г. ;)
И отдавна не е със същия вкус и разтворимост :D Последно се набутах да си взема едно чувалче - явно е бил пристъп на някакъв мазохизъм. Нито цената му е цена, нито вкуса му вкус, а разтворимостта е средна работа. Казано на кратко - на тая бозичка й трябва само една хубава баничка :D

И кво ся? Ти изкара най-продавания протеин пълна боза. Кажи тогава на нас невежите кой е по-добър от ОН, че да знаем.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.10.12 10:55.

100% Whey Gold Standart на ON отдавна не е протеинът, за който хората го мислят.
Името на този продукт лежи на стара слава, наистина мощен маркетинг и квартални-фитнес легенди.
Справки - етикет.

04.10.12
12:02

Добре де, дайте мнение на кое да заложим. Че е скъп, скъп е, никой не спори. Аз лично мисля пак да си взема MyoFusion на Гаспари, какво ще кажете за него (сори за отклонението от темата).

04.10.12
12:38

Специално за ON Gold standart има промяна във вкуса спрямо USA ,защото преди няколко години марката си направи завод в Uk ,който обслужва цялата Европа включително и БГ и реално разликата идва от Европйските овкусители. Като качество протеина си е супер качествен ,но има и други много качествени. Има много важен момента ,който не трябва да се изпуска и той е вкуса на протеина. Аз лично си харесвам Syntha 6 cookies and cream и просто няма друг по-вкусен за мен, а голяма част от пиенете на протеин за мен е удоволствието от него, а него го имам ,когато той е вкусен.
За това не трябва да слагаме черни и червени картони на отделни марки ,защото всеки има предпочитания.

казано от Cabron на 04.10.12, 12:02:

Аз лично мисля пак да си взема MyoFusion на Гаспари, какво ще кажете за него (сори за отклонението от темата).

Ами... просто не се отклонявай от темата и виж търсачката... ето нещичко.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1