Колко дни да тренирам

KO

21.08.05
17:01

да тренирам три дена или четири ми е въпроса?

понеделник:Гърди и бицепс ?
сряда:Бедра прасец и рамо?
петък:Гръб и трицепс?

ИЛИ?
Понеделник:Гърди и бицепс
Вторник:Бедра и предмишница
Четвъртък:Гръб итрицепс
Петък: рамо и прасец

Кажете според вас кое е по-добре?

21.08.05
17:21

как да ти кажем като нищо не си ни обяснил :?: кажи какьв ти е стажа на колко години си колко си висок колко тежиш... :wink:

KO

21.08.05
22:19

еми на 17 години ще стана след 2 месеца,6 месеца ми е стажа за гърдите ми е 9 месеца дигахме в един гараж 3 месеца преди да почнем да ходим на фитнес а в гаража пражихме само гърди тези 3 месеца.Висок съм 174-5 см 63 кг

21.08.05
22:23

все още имаш мальк стаж 6 месеца което ще рече че си средно начинаещ.аз ти препорьчвам да тренираш 3 пьти в седмицата :wink:

21.08.05
22:28

програмата ти сьщо не е хубава :wink: по добре:

понеделник:Гърди , рамо и корем
сряда:грьб , бедра и прасец
петък:бицепс , трицепс и корем

така програмата вече има по добьр вид :wink:

21.08.05
22:53

bolkers ,не мисля че тази програма,която си му дал е най-удачния вариант за него.
1.Не му препоръчвам да прави гърди и рамо в една тренировка
2.Гръб и крака???Двете най-големи мускулни групи в един ден?Едва ли ще издържи момчето(виж му стажа)
3.за ръцете в един ден съм съгласен :wink:
Лично мое мнение.

KO

21.08.05
22:58

гърди и крака въобще не ми ги казваи заедно! Корема го правя повреме на почивките!И мисля даси тренирам тялото почти изцяло без врата само може би!

21.08.05
23:03

тогава ще направим така:

понеделник:Гърди , бедра и прасец
сряда:грьб и рамо
петък:бицепс и трицепс  :wink:

от това вече по хубаво нема :wink: лично мое мнение 8)

KO

21.08.05
23:16

а бе пич дже големи мускулни групи да тренираш е като да ебеш некоя мадама и после да ходиш да дигаш. За мене поне е безсмислено!

21.08.05
23:21

офффффф.така вече трябва да е наред :wink:

понеделник:гьрди грьб
сряда:рамо крака
петьк:трицепс бицепс :wink:

22.08.05
00:54

що не пробваш
:arrow: гърди;бицепс
:arrow: гръб;трицепс
:arrow: крака;рамена

22.08.05
01:33

6efa е прав :wink: така е най добре , просто не се сетих по рано :wink:

22.08.05
01:34

вече спокоино може да тренираш :wink:  8)  :wink:

22.08.05
01:45

ае стига бе! днеска знаеш ли колко мнения си направил 72 !!!колко пъти ще ти казвам да използваш ПРОМЕНИ
гледам и други са ти направили забележка и очаквам модераторите да ти направят забележка за да спрем ние да спамим за да те осмирим.

KO

22.08.05
15:41

[quote author=“6efa”]що не пробваш
:arrow: гърди;бицепс
:arrow: гръб;трицепс
:arrow: крака;рамена

да на мене тази програма ми харесва но ако не правя прасец бедра и рамена в един ден!Защото така тренирам полувината тяло за един ден а другата полувина следващите два дена!

22.08.05
15:54

така е идялно , а и плюс това крака и рамене не са половината тяло(имаш и раце и гьрди и грьб) :wink:

KO

22.08.05
16:46

Мерси пичове

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1