Светомир Андреев в новия клип на Вероника

22.08.05
11:07

Привет на всички.Преди месец се върнах от САЩ и за мое огромно съжаление бях изпуснал републиканскито за младежии квалификацията за Балканското в Добрич.Разбрах ,че моя любимец при младежите Светомир е спечелил при 80 килограмовите и бях много приятно изненадан да го видя вчера в клипа на Вероника “Скандал” .Същевременно разбрах ,че някъде през зимата е излязъл клип на Ивана с Георги Георгиев,който ако не се лъжа пък е охрана на Азис и не веднъж се е снимал в негови клипове .Какво мислите за участието на нашите културисти в клиповете на известни поп фолк изпълнители.Аз съм твърдо за ,добре че поне са те за да направят малко допълнителна реклама на този не лек спорт

То не се знае дали така правят реклама на спорта или антиреклама.Културист в клип на Азис!!?Културист в клип на чалга певица все пак не всеки харесва чалга и прилежящите екстри.

22.08.05
11:46

да ама като ми дадът 1000лв изобщо неми пука с кой ще се снимам!
не е ли така?  :lol:
говориме само за снимки&клипове!

22.08.05
12:16

е да не всеки харесва ама тези които не  харесват чалга предполагам че и не я гледат по тв-то.Освен това идеята ми беше за това ,че все пак малко или много се обръща внимание на една добре поддържана фигура па макар и за няколко секунди и по този начин се печелят фенове.А бтв с това за музиката съм напълно съгласен че не всеки слуша чалга за мое огромно съжеление :wink:

22.08.05
12:43

Не виждам какъв е проблема. Човека си прави пари, а те винаги са +. Определено не е взел 1000лв., но напоследък стана доста популярна идеята да присъстват културисти в клипове и могат само да се радват, че ще имат още такава работа и за в бъдеще.

22.08.05
13:34

Добре си прави че тоя скъп спорт си трябват кинти независимо от де са.Аз лично не го обичам това момче много се изхвърля по списанията

24.08.05
21:14

Тъпо е за мен да се дават културисти по клипове - естествено чалга ще са, няма да клип на Рамщайн, нали?
Такова ми е мнението, защото презирам чалгата и надутите силиконови псевдо звезди, както и колите им , взети назаем от мутрите. Това не е реалният живот - мацка и парче с 60 ръка! Може би затова не одобрявам такива прояви. Има далеч по-добри алтернативи - семинари, лекции и т.н., но аз съм си аз, така си мисля.
Георги Димитров и Ачо често се снимат по клиповете на дебелата свиня от Евророма. Това за Светомир сега го виждам, но може, все пак кинти цакат,, а и нека се вдигне още до небесата неговото самочувствие :)

24.08.05
22:02

Няма срамна работа.Ако някога изтлеждам по начин,че да ме поканят
в такъв клип - няма да откажа.Скоро даваха интервю с Магърдич
Халваджиян - той прави Господарите,море от любов и т.н.Та освен
другото е заснел от 1995 до сега няколко стотин клипа,а е невероятно
интелигентен човек.На въпроса защо той каза,че така и така някой ще го направи,защо той да не вземе парите.Та така - не правиш нещо незаконно,напротив - изкарваш лесни пари и си създаваш връзки за вбъдеще.Освен това такива персонажи може да има само в чалта клиповете,защото такива са песните.Нали не си представяш 10 културиста в клип на Ози примерно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1