22.08.05
11:07
Привет на всички.Преди месец се върнах от САЩ и за мое огромно съжаление бях изпуснал републиканскито за младежии квалификацията за Балканското в Добрич.Разбрах ,че моя любимец при младежите Светомир е спечелил при 80 килограмовите и бях много приятно изненадан да го видя вчера в клипа на Вероника “Скандал” .Същевременно разбрах ,че някъде през зимата е излязъл клип на Ивана с Георги Георгиев,който ако не се лъжа пък е охрана на Азис и не веднъж се е снимал в негови клипове .Какво мислите за участието на нашите културисти в клиповете на известни поп фолк изпълнители.Аз съм твърдо за ,добре че поне са те за да направят малко допълнителна реклама на този не лек спорт
22.08.05
11:35
То не се знае дали така правят реклама на спорта или антиреклама.Културист в клип на Азис!!?Културист в клип на чалга певица все пак не всеки харесва чалга и прилежящите екстри.
да ама като ми дадът 1000лв изобщо неми пука с кой ще се снимам!
не е ли така? :lol:
говориме само за снимки&клипове!
е да не всеки харесва ама тези които не харесват чалга предполагам че и не я гледат по тв-то.Освен това идеята ми беше за това ,че все пак малко или много се обръща внимание на една добре поддържана фигура па макар и за няколко секунди и по този начин се печелят фенове.А бтв с това за музиката съм напълно съгласен че не всеки слуша чалга за мое огромно съжеление :wink:
Не виждам какъв е проблема. Човека си прави пари, а те винаги са +. Определено не е взел 1000лв., но напоследък стана доста популярна идеята да присъстват културисти в клипове и могат само да се радват, че ще имат още такава работа и за в бъдеще.
Добре си прави че тоя скъп спорт си трябват кинти независимо от де са.Аз лично не го обичам това момче много се изхвърля по списанията
Тъпо е за мен да се дават културисти по клипове - естествено чалга ще са, няма да клип на Рамщайн, нали?
Такова ми е мнението, защото презирам чалгата и надутите силиконови псевдо звезди, както и колите им , взети назаем от мутрите. Това не е реалният живот - мацка и парче с 60 ръка! Може би затова не одобрявам такива прояви. Има далеч по-добри алтернативи - семинари, лекции и т.н., но аз съм си аз, така си мисля.
Георги Димитров и Ачо често се снимат по клиповете на дебелата свиня от Евророма. Това за Светомир сега го виждам, но може, все пак кинти цакат,, а и нека се вдигне още до небесата неговото самочувствие :)
Няма срамна работа.Ако някога изтлеждам по начин,че да ме поканят
в такъв клип - няма да откажа.Скоро даваха интервю с Магърдич
Халваджиян - той прави Господарите,море от любов и т.н.Та освен
другото е заснел от 1995 до сега няколко стотин клипа,а е невероятно
интелигентен човек.На въпроса защо той каза,че така и така някой ще го направи,защо той да не вземе парите.Та така - не правиш нещо незаконно,напротив - изкарваш лесни пари и си създаваш връзки за вбъдеще.Освен това такива персонажи може да има само в чалта клиповете,защото такива са песните.Нали не си представяш 10 културиста в клип на Ози примерно.