как да намалим обиколката на прасеца

BR

17.08.05
10:46

имам една приятелка ,която тренира нар.танци 10г.тялото й е супер ок с изключение на супер огромните прасци :shock:  :roll: .много е навита да направи нещо по въпроса.
какви упражнения може да започне?не знам какво да и кажа , защото останалата част от тялото й е наред,а и тя не е голяма фенка на фитнес залите.

17.08.05
11:31

Нищо не може да направи. Може да пробва да ги претренира, но не виждам как ще стане това. Даже е много вероятно да станат по - големи, ако почне да ги товари. Просто да ги остави на мира, може да отслабнат с времето. И да не ходи на високи токчета ;)

17.08.05
15:41

аз тренирах 5 г. народни танци ...имах големи пръстци . Но преди година и половина когато почнах да тренирам се оформиха добре , също и днес ги гледах даже са се намалили (поне така ги виждам) ...а напоследък само яко кардио правя . Мислех , че ще е невъзможно да се оправят , защото така са ми и казвали ..ама .. ето на  8)  :D

PR

19.08.05
20:02

за мен жена с големи и оформени прасци е секси и това говори, за добра генетика !
Не се кефя на кокалестите мадами - тип манекенка !
Не виждам нищо еротично в един кокал :)

Нека мадамата ги оформи и очертае - не и трябва да ги сваля
То и почти е невъзможно де - ако свали общо кила - прасеца пак ще доминира !

Това е мое мнение и не ангажирам никой с него!

19.08.05
21:05

[quote author=“PROMPT”]
Нека мадамата ги оформи и очертае - не и трябва да ги сваля

Така поне няма да си личи че са толкова големи, щом са релефни!

19.08.05
21:12

[quote author=“Billy Rubin”]имам една приятелка ,която тренира нар.танци 10г.тялото й е супер ок с изключение на супер огромните прасци :shock:  :roll: .много е навита да направи нещо по въпроса.
какви упражнения може да започне?не знам какво да и кажа , защото останалата част от тялото й е наред,а и тя не е голяма фенка на фитнес залите.

Няма нищо лошо в големите прасци, но предполагам, че приятелката ти има проблеми с глезените, т.е. по-дебели глезени. Което води от своя страна до зле изглеждащи прасци. По принцип при глезените се задържа вода, особено при жените. Това може да е поради претоварване, задържане на вода поради здравословни проблеми(най-вече бъбреци) и др.

BR

22.08.05
12:33

ами.. виж, за бъбреците не се бях сетил,БРаво!
по принцип тя е по-мощна мадама- 181см на 67кг и глезена мисля отговаря на момиче с такъв ръст

22.08.05
18:29

Ami to moje genet4no da si e s golqmi prysci ! I wse pak kato spre s tancite moje da si ponamalqt razmerite ... S trenirowka moje da stanat po-plytni i da pridobiqt forma , no edwali 6te se nali obikolkata dokato se zanimawa s tanci i sport !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1