10.10.12
14:19
Добро утро (утро, понеже работя повече нощни смени). Искам да попитам какво мислите за следния начин на трениране + съчетаване на работата.
Ходя 5 дни в седмицата и правя по 1 мускул. Само единствено тренирам ръцете в 1 ден, както и трапеца го прибавям към гърба. Работя по 7 дни нощни смени и що годе физически труд (който трае около 3-4 часа)
Въпросът ми е дали си заслужава да тренирам така или не, понеже не остава много време за почивка.
- След като отмине тази седмица нощни съм цяла седмица почивка.
Старая се да се храня добре, като си нося храна на работа и така... :)
Тренирал съм редовно 2 години, имам голямо прекъсване след което започвах отново наскоро.
Темата беше редактирана от Бау Мяу на 10.10.12 15:18.
10.10.12
15:26
Ако храната и спането са ти добре и не прекаляваш с обема на тренировките не би имал никакви проблеми. Ако не усещаш пренатоварване значи всичко е ок.
Да, и аз така помислих, но въпреки това е нужно да се консултирам. Другото, което исках да попитам е как да си направя тренировките смисъл сега работя по-въпроса така:
Понеделник: Гръб и Трапец
Вторник: Гърди + Корем
Сряда: Ръце
Четвъртък: Рамо+Корем
Петък: Крака
Струва ми се, че след ръцете съм доста изморен за “гърди”. Дали няма да е по-добре ако сложа краката по-средата, за да може да си почива горната част от първите 2 дена.