21.06.12
16:39
.
Темата беше редактирана от maria на 04.09.13 02:45.
казано от oh you beauty на 21.06.12, 16:39:
Работя в склад за хранителни стоки. Приемам и заприходявам стока така че работата ми е предимно стационарна. Често се изкушавам от руския пломбир, пелмените, сметаната, варивата и разбира се черния шоколад.
Сега ако ми кажеш, че работиш в склада на Берьозка ще се окаже, че сме на метри разстояние :) .
21.06.12
22:56
Успех,с интерес ще следя дневника ти. Ще чакаме да минат тези 30дни палео и снимки, показващи видими резултати :) (F)
22.06.12
10:07
Съветвам те да си спестиш парите за кантар. Този измервателен уред дава информация без особена практическа стойност и излишно натоварва психиката. При едно и също тегло можеш да изглеждаш и добре, и зле. Огледалото е твоят Господ... и шивашкият метър е неговият Пророк. :)
казано от gotcha на 13.10.12, 19:20:
Палео човека е ял само циклично, ти що да не можеш?
Той не е ял така, щото е искал - това е разликата. Освен това продължителността му на живот не е точно за пример. :)
Така е и какво от това? Нито не сме предвидени да се храним така, нито е живял по-малко точно заради начина му на хранене.
казано от gotcha на 13.10.12, 19:34:
Така е и какво от това? Нито не сме предвидени да се храним така, нито е живял по-малко точно заради начина му на хранене.
Първо на първо не сме предвидени да живеем по толкова. Плодовитост се достига на 14-15, първите две-три “котила” израстват до сравнителна самостоятелност след още 7-8 години, после още малко подкрепа за племето и на 30 сме излишни.
От това нататък всичко за палео-диетата са свободни съчинения. :)
24.03.13
11:39
казано от Кольо Пияндето на 22.06.12, 10:07:
Огледалото е твоят Господ... и шивашкият метър е неговият Пророк. :)
Коле, много ми хареса и не се сдържах и драснах едно четиристишие:
Огледалото е Бог,
А пък метъра Пророк!
Ти кантара забрави,
Истина е – разбери!
Владимир Караиванов, 24.03.2013 г