174см 51кг

03.06.05
15:46

Кажете ми някакъв хр.режим за покачване на теглото.Колко калории трябва да приемам на ден,какво да ям.Моля Ви помогнете ми

03.06.05
15:51

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Предлагам ти да прочетеш в сайта за  хранителните режими за покачване на тегло. Калорийния баланс можеш да изчислиш като пресметнеш изразходваните калории тук и изчислиш приетите с помощта на тази таблица.

Успех!

03.06.05
19:52

Благодаря ти много!!! :wink:

16.06.05
21:51

Аз имам същия проблем, ще прочета какво пише, а HoPeRa ако може да каже какъв успех има с покачването.

17.06.05
15:30

58 съм вече :lol:

VI

17.06.05
19:18

[quote author=“HoPeRa”]58 съм вече :lol:

ехееии много си бърз , кво яде толкова :)

17.06.05
20:42

[quote author=“viruss”][quote author=“HoPeRa”]58 съм вече :lol:

ехееии много си бърз , кво яде толкова :)

А стига бе верно я кажи как си успял?

23.06.05
10:17

Всеки ден ям различна храна от списъка на режима ми.Какво ям най-често:

7:30 Мюсли със стафиди и чаша прясно мляко
9:30 2 филии с топено сирене или кътък
12:00 Риба с пържени картофи и чаша бира
15:30 3 филии с пуешка шунка
18:00 Спагети или там нещо по-леко
20:30 Яйца на очи с кашкавал и бира

След всяко хранене взимам плодове-грейпфрута ми е задължителен,банани,киви и др.

8)

23.06.05
10:27

[quote author=“HoPeRa”]Всеки ден ям различна храна от списъка на режима ми.Какво ям най-често:

След всяко хранене взимам плодове-грейпфрута ми е задължителен,банани,киви и др.

8)

е не тва е най лудия режим дет съм виждал-кефиш ма брат
само не съм сигурен дали алкохола не пре3чеше на усвояването на белтъците

23.06.05
10:46

[quote author=“Size”][quote author=“HoPeRa”]Всеки ден ям различна храна от списъка на режима ми.Какво ям най-често:

8)

е не тва е най лудия режим дет съм виждал-кефиш ма брат
само не съм сигурен дали алкохола не пре3чеше на усвояването на белтъците

хахаха  :lol:  Е, само 1 чашка, не мисля, че има проблем...  :D А и както казва килограмите пич, май не пречи на усвояването. Или може и да пречи, обаче подпомага натрупването на мазнини. 1 от 2-те е. :)

Поздрави

ВН

23.06.05
12:15

Да не ти секвам кефа, ама да знаеш, че белтъка ти е много нисък и тия 8 кила са 80% мазнини... :)

23.06.05
12:15

[quote author=“Size”]само не съм сигурен дали алкохола не пре3чеше на усвояването на белтъците

Според мен не пречи, само дето пречи на разграждането на мазнините и подтиска производството на тестостерон. Но при всички случаи със здраво хапване и алкохол се качва яко (предимно мазнини).

23.06.05
12:20

[quote author=“Martin”][quote author=“Size”]само не съм сигурен дали алкохола не пре3чеше на усвояването на белтъците

Според мен не пречи, само дето пречи на разграждането на мазнините и подтиска производството на тестостерон. Но при всички случаи със здраво хапване и алкохол се качва яко (предимно мазнини).

Пречи! Протеин + алкохол никак не е добра комбинация!
по-здрави

23.06.05
13:13

Първата седмица бях по-вече на белтъци,ама качих 1кг за 1 седмица.
С тия храни качих към 8 кила.
Сега съм вече 59 и по-вече на белтъците ще наблягам

8)

20.08.05
00:40

Ами аз вече съм към 55+ малко.Папам здраво но не ги меря гледам преобладаващо да са въглехидратите.Каквото има в нас най-вече.10х

20.08.05
03:14

и сте доволни че качвате толкова бързо ?!

владо , сигурно са и повече от 80%-та ... :)

LA

20.08.05
03:35

Абе Зашев...Тва би го казал човек който не може да качи!
Оставете хората,кеф им е!Аз знам кво е да си такава хърба 50 килограмова дето ти се виждат сичките кокали ,и колко по-добре става като сложиш некое килце...Пък човека ако гласува в анкетата от ОБЩИ,ше избере че иска да става животно и така!Тенк ю пийпъл!

PR

21.08.05
00:41

така е largozol - добре го каза, каквото и да качат ,ще е от полза !

браво за прогреса момчета - знам какво е да си 60+ кила на 183см
както и какво е да си 100+ кила на същия ръст !

Ако сте постояни ще успете от опит ви го казвам .

Ключът към килата е най-общо .
много ядене + тежко вдигане + сън

21.08.05
13:45

При мен проблема, най-общо казано е че дори немога да нарека тия около мене семейство.Ям каквото има, преди наблягах на соята защото лесно си я готвя, ям от години овесени ядки, мюзлита, поне яйцата не се готвят трудно а не рядко си правя и картофи и ориз.Сега съм почнал и се надявам да не дойде някой от онези периоди когато на нашите не им пука за нищо, а аз се чудя какво да ям.А сега имам една голяма тава с грис.Гледам да са около 55-60% въглехидрати останалото белтъчини, и 10-15 мазнини.Никога немога да ги спазвам точно поради гореописаните причини.Но пък ям доста.И не искам да стана животно, а да влезна в някакви нормални килограми.

21.08.05
17:39

Ами кво да кажа и наште дося кат са ма карали да са натъпквам с кво ли не( и те продалжават да налягат ама кот си искат да праят де) и аз естествено преди незнах какво е въглехидрат белтъчин и мазнини(за тях знаех де) та ядох сичко направо се отчаивам като си помисля кво съм ял досега  за тва сега имам мазен корем(доста) и паласки да сега се мача да свалям дано УСПЕЯ ! Иначе съм висок и слаб по принцип де 184см 57кг.  но тоя мазен корем и тия паласки са ми проблема иначе досега да съм почнал качване на маса !

22.08.05
13:43

Немога да си представя какви паласки може да имаш човек 184см и 57кг????
Я не се излагай а си яж колкото трябва.... просто си тренирай здраво и като понатрупаш поне 20кг ще почнеш да чистиш. /лично мнение, аз така бих постъпил/

22.08.05
14:39

То при тия кила просто няма да сваля и да иска. Тялото му си пази всеки килограм, и без това са доста под нормата ;) Аз му казах, че се вманиачава с тези паласки, ама...

22.08.05
15:25

Ами да Петко К имаш право ама кво да прая кат ги имам и кат корема ми е мазен ся кат си изпия тея добавки(Л-карнитин,Липозана+кардио и НВД) от 15-20септ ще почвам с МАСАТА в фитнеса !

23.08.05
14:17

Свали ли ги “паласките” с (Л-карнитин,Липозана+кардио и НВД)?
Съмнявам се, тренирай си, яж не много мазно и си тренирай корема /сложи си колан ако искаш/ и докато качваш маса, гаранция ще ги заличиш. а след поне 3м. ще почнеш да му обръщаш повече внимание. Аз лично никога не съм имал подобен проблем, защото съм бил слаб, почнах 65кг и 4г карате и бях като хилка, та не съм си и помислял да правя корем от 10г. Но като гледам вече имам поне 1см мазнинки на корема, ама предпочитам така, отколкото да умра от глад с тия диети :)

23.08.05
14:38

Ами човек няма да ви лъжа ве имам мазно коремче пък сам толкоз и слаб и аз незнам що така е мисля че е продъжителното ми надвишаване на въглехедрати де. И значи твоят съвет е да почвам да тренирам и  малко или много ще се заличат така ли ? Незнам вече кво да прая зимам да се отчаивам понякога  :cry:  :cry:  :cry: !

23.08.05
16:22

не очаквай от мен да ти дам точния /компетентен/ съвет, защото нито съм те виждал, нито знам как си се хранил досега, какъв ти е метаболизма.... избягвай пици, баници, пържени картофи /повечето пържени работи/ торти, шоколади.... всякакви гадости, от които ще лепиш само на корема. дигай си за сила/маса, прави си коремни преси и др. за корема и се наблюдавай :)
не е толкова сложно, просто говори с “колегите” в залите и ще научиш доста.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1