ще имам ли напредък с тази програма

14.10.12
20:44

здравейте ще опитам да бъда кратък
Значи тренирах по 4 +1 сплит вече половин год , след което нямаше видим ефект и се насочих към клек в 20 повторения  по простата причина , че съм ектоморф и трудно качвам 180 см,68 кг.  След клек в 20 повторения ,  който следвах около 3/4 седмици, знам че се следва поне 6 седмици , но прекъснах , защото тялото ми някакси , ами  не се приспособи към програмата , знам ли това което следвах беше : клек  пуловър набиране кофи набиране  3 пъти седмично , като ранообразявах и с други производни Просто, искам да си тренирам тялото така , че да отделям нужното внимание на всяка мускулна група .
И сега се насочих към програма от страрата школа  та момчета дайте си мнението дали това е най- удачно в моя случай

три дни тренировка -ПОНЕДЕЛНИК,СРЯДА И ПЕТЪК

Първи ден
гърди,рамо , трицепс наблягам на полулег 30-35 градуса , защото се сдобих от скоро с нужният уред , а и не бях правил полулег до сега , все хоризонтален , то и за това  гърдите ми  горна част  са кръгла нула
първи ден
лег с дъмбели
полулег с дъмбели
флайс от полулег
повигане напред с дъмбели 
раменни преси
едно изолиращо за трицепс

втори ден
гръб задно средно рамо ,бицепс
набиране широк надхват - правя 35 повторения 
набиране тесен подхват 30 35 повторения
гребане с дъмбел
бицепс  2 упражнения по избор
задно средно рамо

трети ден
главно крака
клекове  напади  плие  прасци и предмишница

Това е всикчко , и ще бъде благодарен , ако си дадете мнението , за
конкретният  избор и начинът , по който  да продължа да се развивам , с
оглед качване на маса !

Темата беше редактирана от novakman jokovich на 15.10.12 22:09.

14.10.12
21:01

Ако държиш на този сплит сложи рамото при краката и вкарай по един ден почивка между дните, т.е. тренирай понеделник, сряда и петък. Махни предното рамо, то отнася сериозна работа при гърдите. Не е зле да сложиш кофички с тежест като второ/трето упражнение за гърди. Например полулег (нали искаш приоритет на горна част) 3-4 серии, кофи 3 серии, лег 3 серии, флайс или кросоувър 2. Сложи още едно упражнение за трицепс, например лег с тесен хват или френско от лег. Набитанията ги прави на серии с тежест.
Това е от мен, успех.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 14.10.12 23:01.

Не качваш -  не ядеш достатъчно. :)

15.10.12
14:31

Модерация: Нарушаване на правилата!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.10.12 17:14.

15.10.12
21:21

А може ли и аз да питам нещо? Възможно ли е да кача маса от лостове след като се набирам с тежести?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1