23.08.05
19:25
Във процес на качване на кг. съм на ВВД и се чудя дали няма да пречи това че бягам 2 пъти в седмица по 10 обиколки ?
Има ли някакъв проблем ?
според мен има проблем защото неможе да качваш и да сваляш едновременно :wink:
23.08.05
19:34
Начи да мина само на набирания и кофички ? Без бягане ?
За 1 месец кофичките и набиранията стават, ще те подготвят за тренировките в залата. Но само до там. Не очаквай кой знае какъв резултат. От тази гледна точка и бягането няма да ти навреди много, ще влезеш във форма и ще си готов за тренировките в залата ;) Само че, ако наистина искаш да качваш маса и като гледам си доста слаб, та може би е по - добре да оставиш бягането, за да не гориш допълнително калории.
попринцип да но само кофичките и набиранията няма да ти помогнат :wink: по добре ходи на фитнес а ако искаш да тренираш в домашни условия си купи гладиатор и разни такива и почвай :wink:
23.08.05
19:46
Еми значи понеделник , сряда и петък ще тренирам набирания и кофички и така докато почна даскало и като почна ще тръгна на фитнес :)
23.08.05
20:48
Кардиото е хубаво нещо независимо дали си в период на трупане на маса или на сваляне на килца ... 2 пъти в седмицата е хубаво да се тича и едвали ще ти навреди на качването на мускълна маса ! И все пак всичко си е индивидоално ... И все пак ако искаш да натрупаш маса трябва да посещаваш редовно фитнес зала или да имаш един доста добър набор от свободни тежести в къщи !
Аз не ти препоръчвам да бягаш много когато се цели покачване на маса когато чистиш е задължително
23.08.05
23:35
Ясно мерси на всички ;)