23.08.05
13:30
Ще ми кажете ли как да си изчисля процента мазнини?
23.08.05
13:43
Епа да :) имаше такава тема http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=79564&highlight=#79564
ето там има линк към сайт и си ги изчисли!
По-здрави
23.08.05
14:01
Последното мнение в онази тема има линк за друга и там е интересно прочети повече ще разбереш нищо,че е стара.Бтв bolkers ти да не събираш мнения :?: Бахти мнението
не не сабирам мнения просто таблицата за смятане е на англииски(с които сьм скаран)и не я разбирам(немога да пресметна). :( та ако може да я преведеш “50 cent” :wink:
23.08.05
14:11
Мерси!!! ама като гледам мненията на другите май не е много верно...
Друг начин няма ли?
23.08.05
15:31
Добре де ми неможеш ли да напишеш в първият пост и да кажеш,че неразбираш и да ти обесним! Abdomen е талията ти,Height е височината и Neck е врат.И си го правиш в сантиметри да ти го сметне,смяташ го на Male не на Female.Това е.kakvo_stana… ами има с апарат и нали в онази старата тема са се постарали и са дали цени и още инфо там!
По-здрави
23.08.05
16:23
bolkers ще си дадеш ли данните щото нещо не ми се варва тва дето ми го изкара на мене.....пише ми 23 пр. ама съм 173см. 60 кг. имам съвсем малко излишни манини в областта под пъпа....не е възможно...ти колко кила си ..височина....нз ама не е възможно тва ....
23.08.05
16:43
Абе фен....ти си мериш ханша, а не талията...ханша е фактически корема, а талията е газа (-_-)
23.08.05
20:29
абе човек тва abdomen не може да е талия щото.....трее да е ханш...така ми е 9 процента....така съм съгласен (-_-)
23.08.05
20:32
[quote author=“kakvo_stana…”]абе човек тва abdomen не може да е талия щото.....трее да е ханш...така ми е 9 процента....така съм съгласен (-_-)
това значи корем. Нали това е отличителната черта за един мъж, колко е дебел - биреното шкембе :D
Аз съм 9% .
като беше талия ми беше 26%а то е ханш и сега сметнах и се получи 7% което по ме устройва :wink:
Ами не знам как смяташ, ама на повечето хора талията им е по - малка от ханша, така че би трябвало като смяташ с талията да те изкарва по - малък процент. Изобщо, различаваш ли кое е талия, кое е ханш? Талията ти е това около пъпа. Там омотаваш метъра и мериш.
А всъщност, няма значение какво те устройва, важно е как стоят нещата в действителност. И мен не ме устройват 17%, ама са си толкова.
23.08.05
22:45
Да бе Петко прав си. Тва е напълно относително..на всеки му стоят различно килограмите...важното е да си съразмерен и да изглеждаш добре...шото аз на 60 кила мое да имам 12 проц. ама друг на 90 кг да е супер ренде и да има пак толкова или повече даже...така че ....а тва за талията се убърках..(-_-)