10.09.12
21:37
Здравейте понеже ще ми е първият протеин който ще купувам искам да ми дадете малко насока.Кажете то 50-60 лв какво мога да си взема ще го пия само след тренировка 4 пъти седмично :) Гледах този >>
OPTIMUM-NUTRITION-100
гледах че за някой протеини се оплакват от гаден вкус и трудна разтворимост ?
10.09.12
21:46
Ако търсиш чиста суроватка, препоръчвам ти:
Pure Nutrition 100% Pure Whey
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
И с двата няма да сбъркаш, но лично моето предпочитание е Pure Whey. Освен няколкото лева по-ниска цена, обожавам сгъстителя, който е добавен. Еднократна доза разтворена в 150-200мл. вода става нещо уникално. Всичките вкусове са страхотни, но ако избереш него, спри се като за начало на ваниловия сладолед. Дет се вика - цепи мрака. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.09.12 21:47.
казано от Тихомир Велев на 10.09.12, 21:46:
Ако търсиш чиста суроватка, препоръчвам ти:
Pure Nutrition 100% Pure Whey
Optimum Nutrition 100% Whey Gold StandardИ с двата няма да сбъркаш, но лично моето предпочитание е Pure Whey. Освен няколкото лева по-ниска цена, обожавам сгъстителя, който е добавен. Еднократна доза разтворена в 150-200мл. вода става нещо уникално. Всичките вкусове са страхотни, но ако избереш него, спри се като за начало на ваниловия сладолед. Дет се вика - цепи мрака. :)
Благодаря ти много за съвета.Ще си купя Pure Nutrition 100% Pure Whey само да те попитам ако го приемам сутрин и след тренировка за колко време ще ми стигне тази малката разфасовка от 908г. като ще го приемам само в трен. дни което са 16-18 дена в месеца ?
10.09.12
23:28
казано от garret gt на 10.09.12, 22:46:
...само да те попитам ако го приемам сутрин и след тренировка за колко време ще ми стигне тази малката разфасовка от 908г. ...
Добре де... хайде да упражним малко материала по математика от 5-ти клас.
Вижда се колко грама е една доза. Знаем колко тежи разфасовката. Извършваме деление и в резултат получаваме колко дози има в тази разфасовка. При прием на 2 дози дневно... за колко време ще ти стигне? Пак трябва да делиш. Хайде малко по-сериозно де... то бива неспособност за мислене, ама чак пък елементарни аритметични действия...
11.09.12
04:25
И Кольо е прав, но все пак да отговоря. Има 16-18 тренировъчни дни х 2 дози всеки ден (сутрин и вечер), което прави 32 до 36 дози месечно. В разфасовката от 900гр. има 30 дози. Та, ще ти стигне за маааалко по-малко от месец. :)
Оп извинявам се много... Аз щях да си го сметна но не видях колко гр. е доза :) Мерси много за инфото :) днес си го поръчах а да ми кажете и някакъв шеикър или е без значение какъв ще взема искам само да не пръска като го клатя дали тези от 8-9 лв стават?
11.09.12
12:52
Само аз ли се дразня,че форумът все повече започва да налага и препоръчва определени марки и продукти,а информацията става все по-еднотипна?Започва да ми напомня за един друг форум,където една българска марка е най-най-тачената,особено един нейн продукт,който според членовете на форума е най-страхотното нещо за излизане от цикъл и още какво ли не...
11.09.12
12:54
Препоръчваме това, което ни се струва най-добра идея като съотношение цена/качество.
С радост бихме приели и други добри решения, които ще предложиш.
казано от the_muscle_builder на 11.09.12, 12:52:
Само аз ли се дразня,че форумът все повече започва да налага и препоръчва определени марки и продукти,а информацията става все по-еднотипна?Започва да ми напомня за един друг форум,където една българска марка е най-най-тачената,особено един нейн продукт,който според членовете на форума е най-страхотното нещо за излизане от цикъл и още какво ли не...
Всички по-запознати знаем плюсовете и минусите на тази марка (Пюре). Лично аз ме отблъсква това, че лъжат хората с марката, макар продукта да им е читав. Щом не ти харесва и се дразниш значи има защо, хайде покажи заместителчета :)
11.09.12
13:47
Варианти има изключително много :) .100% Whey Protein/Scitec струва 42 лв като по профил не се различава от pure whey-a.Съдържа обаче аспартам.
100% Whey Isolate/Scitec пак излиза изгодно.Лично според мен обаче е по-добре момчето да отдели малко повече пари и да си купи голяма опаковка.Така цената на една доза пада с доста-вариант за мен е Whey Shake na Syntrax,Pure Isolate/Mgn,Syngex/VPX(Варират от 76-80лв).
Линкове не давам,понеже май вече е забранено,освен ако не е от магазина на bb-team.Цените за които говоря са с безплатна доставка.
Пил съм протеина на пюр и мое мнение е,че не е никак лош.Но какво толкова може да се очаква от суроватка,като се има предвид,че в света има няколко производители на основната суровина,а останолото са пълнители,овкусители,който различните фирми добавят(и по-скъпата цена идва от марката) и тн.
Само едно не знам,ако има някой инфо нека сподели,защо тази марка не се продава в Германия и във Франция.Специално съм питал по магазините и в двете страни като съм бил,но никой не я беше чувал.Да не би да се продава само в България?
Мнението беше редактирано от Special на 11.09.12 13:59.
казано от Special на 11.09.12, 13:58:
Пил съм протеина на пюр и мое мнение е,че не е никак лош.Но какво толкова може да се очаква от суроватка,като се има предвид,че в света има няколко производители на основната суровина,а останолото са пълнители,овкусители,който различните фирми добавят(и по-скъпата цена идва от марката) и тн.
Само едно не знам,ако има някой инфо нека сподели,защо тази марка не се продава в Германия и във Франция.Специално съм питал по магазините и в двете страни като съм бил,но никой не я беше чувал.Да не би да се продава само в България?
Имаше тема къде се произвеждат, доколкото разбрах е по поръчка на Хелтсторе и всички останали фирми ги вземат от тях продуктите. Няма нищо американско в марката или суровината освен етикета. Изключително големи мушенници за това да лъжат, че е произведено в САЩ !
11.09.12
14:22
Поне продуктите да бяха евтини,а те са на цени като на оптимум!
казано от the_muscle_builder на 11.09.12, 14:22:
Поне продуктите да бяха евтини,а те са на цени като на оптимум!
Отново не си прав. Цените на Пюре са изкуствено завшишени, реално можеш да си купиш продуктите им с по 25-30 процента надолу, но проблема е, че не са много хората, които се оправят в ситуацията.
А отностно Сайшит да си купиш в днешно време протеин съдържащ аспартам незнам що за маняк трябва да си.
Отново много се отклонихме
казано от AgBOKATA на 11.09.12, 14:14:
казано от Special на 11.09.12, 13:58:
Само едно не знам,ако има някой инфо нека сподели,защо тази марка не се продава в Германия и във Франция.Специално съм питал по магазините и в двете страни като съм бил,но никой не я беше чувал.Да не би да се продава само в България?Имаше тема къде се произвеждат, доколкото разбрах е по поръчка на Хелтсторе и всички останали фирми ги вземат от тях продуктите. Няма нищо американско в марката или суровината освен етикета. Изключително големи мушенници за това да лъжат, че е произведено в САЩ !
Напротив, точно хАмериканска е, а суровината един господ знае, вероятно ню зиленд, както на повечето такива...
п.п. В една дума две грешки са много вече мУшенНико
Вече не знам какво да мисля.. гледам вчера кутията на Пюр Уей и ... Made in EU и отдолу - 205 West Miles Ave, Kingfisher, Оклахома.. ала бала??? Иначе страхотен вкус, разтворимост и плътност, но..
Не знам защо пропуснахте Syntrax WheyShake - от по-евтините протеини няма равен като вкус.
Личн на мен Pure не ми допада особено - след разтваряне се получава една такава желеподобна субстанция и имам усещането, че пия нещо с нишесте в него. Освен това вкусът ми стои леко блудкав, ако се приготви с вода, а не с мляко.
Optimum Gold Standard е по-добър избор от Pure, но въпреки това Syntrax WheyShake ги слага и двата в “малкия си джоб”.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.10.12 17:14.
16.10.12
17:31
На ОН протеина е сериозно overpriced и overhyped…
Не исках да вдигам темата за избор на пудра, просто ми стана интересно, че Пюр усилено се рекламира като американска, стана ясно и от кой се произвежда там - Nucare, в което няма лошо, и изведнъж на кутията - Made in EU ??
16.10.12
18:33
казано от FaceOff на 16.10.12, 17:43:
Не исках да вдигам темата за избор на пудра, просто ми стана интересно, че Пюр усилено се рекламира като американска, стана ясно и от кой се произвежда там - Nucare, в което няма лошо, и изведнъж на кутията - Made in EU ??
Вече имаше поне 2 теми с няколко страници по въпроса.
Херцоже, не ми помагаш особено, знам всички теми за Пюр, или не можеш да ме разбереш..
17.10.12
01:00
Щом знаеш за темите, значи просто изразяваш справедливият си и най-вероятно никому интересен душевен гняв на глас. Прав ли съм? Или не разбрах целта на възмущението ти?
казано от Херцог Трън на 17.10.12, 01:00:
Щом знаеш за темите, значи просто изразяваш справедливият си и най-вероятно никому интересен душевен гняв на глас. Прав ли съм? Или не разбрах целта на възмущението ти?
Ако се допитам до дълбините на душата ми :D може отчасти да излезеш и прав. Простичкия въпрос, който исках да задам, но поради неминуемото присъствие на един грозен епитет исках да избегна е—————— Кой е толкова ТЪП, че да се опитва от две години да ме убеди, че нещо е произведено в САЩ, и накрая на опаковката да напише MADE IN EU ????
Ехх тозва Пюре. Защо в нито 1 американски сайт го нямат ? 99 процента съм сигурен, че не се прави или опакова в САЩ. Или за да е най-достоверно нека от представителите на фирмата да покажат една фактура с доставката примерно :) Нещо толкова качествено и хвалено немога да си представя как произведено в САЩ няма да се продава в САЩ, а е само за износ ?
В интерес на истината имам 1 кутийка протеин и го пия по 2пъти дневно и не виждам кой знае какво, даже никакво възстановяване, няма да изброявам другите неща, които приемам. Давам прост пример с ГС (американски), че възстановяването беше много добро - давам него за пример защото нали са уж със сходно съдържание.
Ама много се отклонихме от темата !
Всеки знае, че пюра е българска марка .. само баламосват хората, че се прави в чужбина. Качеството му, до колкото имам сведения от доста хора.. също е българско.
17.10.12
23:04
казано от Riko на 17.10.12, 21:23:
Всеки знае, че пюра е българска марка .. само баламосват хората, че се прави в чужбина. Качеството му, до колкото имам сведения от доста хора.. също е българско.
broscience here! :D