10.09.12
21:37
Здравейте понеже ще ми е първият протеин който ще купувам искам да ми дадете малко насока.Кажете то 50-60 лв какво мога да си взема ще го пия само след тренировка 4 пъти седмично :) Гледах този >>
OPTIMUM-NUTRITION-100
гледах че за някой протеини се оплакват от гаден вкус и трудна разтворимост ?
10.09.12
21:46
Ако търсиш чиста суроватка, препоръчвам ти:
Pure Nutrition 100% Pure Whey
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
И с двата няма да сбъркаш, но лично моето предпочитание е Pure Whey. Освен няколкото лева по-ниска цена, обожавам сгъстителя, който е добавен. Еднократна доза разтворена в 150-200мл. вода става нещо уникално. Всичките вкусове са страхотни, но ако избереш него, спри се като за начало на ваниловия сладолед. Дет се вика - цепи мрака. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.09.12 21:47.
Ако търсиш чиста суроватка, препоръчвам ти:
Pure Nutrition 100% Pure Whey
Optimum Nutrition 100% Whey Gold StandardИ с двата няма да сбъркаш, но лично моето предпочитание е Pure Whey. Освен няколкото лева по-ниска цена, обожавам сгъстителя, който е добавен. Еднократна доза разтворена в 150-200мл. вода става нещо уникално. Всичките вкусове са страхотни, но ако избереш него, спри се като за начало на ваниловия сладолед. Дет се вика - цепи мрака. :)
Благодаря ти много за съвета.Ще си купя Pure Nutrition 100% Pure Whey само да те попитам ако го приемам сутрин и след тренировка за колко време ще ми стигне тази малката разфасовка от 908г. като ще го приемам само в трен. дни което са 16-18 дена в месеца ?
10.09.12
23:28
...само да те попитам ако го приемам сутрин и след тренировка за колко време ще ми стигне тази малката разфасовка от 908г. ...
Добре де... хайде да упражним малко материала по математика от 5-ти клас.
Вижда се колко грама е една доза. Знаем колко тежи разфасовката. Извършваме деление и в резултат получаваме колко дози има в тази разфасовка. При прием на 2 дози дневно... за колко време ще ти стигне? Пак трябва да делиш. Хайде малко по-сериозно де... то бива неспособност за мислене, ама чак пък елементарни аритметични действия...
11.09.12
04:25
И Кольо е прав, но все пак да отговоря. Има 16-18 тренировъчни дни х 2 дози всеки ден (сутрин и вечер), което прави 32 до 36 дози месечно. В разфасовката от 900гр. има 30 дози. Та, ще ти стигне за маааалко по-малко от месец. :)
Оп извинявам се много... Аз щях да си го сметна но не видях колко гр. е доза :) Мерси много за инфото :) днес си го поръчах а да ми кажете и някакъв шеикър или е без значение какъв ще взема искам само да не пръска като го клатя дали тези от 8-9 лв стават?
11.09.12
12:52
Само аз ли се дразня,че форумът все повече започва да налага и препоръчва определени марки и продукти,а информацията става все по-еднотипна?Започва да ми напомня за един друг форум,където една българска марка е най-най-тачената,особено един нейн продукт,който според членовете на форума е най-страхотното нещо за излизане от цикъл и още какво ли не...
11.09.12
12:54
Препоръчваме това, което ни се струва най-добра идея като съотношение цена/качество.
С радост бихме приели и други добри решения, които ще предложиш.
Само аз ли се дразня,че форумът все повече започва да налага и препоръчва определени марки и продукти,а информацията става все по-еднотипна?Започва да ми напомня за един друг форум,където една българска марка е най-най-тачената,особено един нейн продукт,който според членовете на форума е най-страхотното нещо за излизане от цикъл и още какво ли не...
Всички по-запознати знаем плюсовете и минусите на тази марка (Пюре). Лично аз ме отблъсква това, че лъжат хората с марката, макар продукта да им е читав. Щом не ти харесва и се дразниш значи има защо, хайде покажи заместителчета :)
11.09.12
13:47
Варианти има изключително много :) .100% Whey Protein/Scitec струва 42 лв като по профил не се различава от pure whey-a.Съдържа обаче аспартам.
100% Whey Isolate/Scitec пак излиза изгодно.Лично според мен обаче е по-добре момчето да отдели малко повече пари и да си купи голяма опаковка.Така цената на една доза пада с доста-вариант за мен е Whey Shake na Syntrax,Pure Isolate/Mgn,Syngex/VPX(Варират от 76-80лв).
Линкове не давам,понеже май вече е забранено,освен ако не е от магазина на bb-team.Цените за които говоря са с безплатна доставка.
Пил съм протеина на пюр и мое мнение е,че не е никак лош.Но какво толкова може да се очаква от суроватка,като се има предвид,че в света има няколко производители на основната суровина,а останолото са пълнители,овкусители,който различните фирми добавят(и по-скъпата цена идва от марката) и тн.
Само едно не знам,ако има някой инфо нека сподели,защо тази марка не се продава в Германия и във Франция.Специално съм питал по магазините и в двете страни като съм бил,но никой не я беше чувал.Да не би да се продава само в България?
Мнението беше редактирано от Special на 11.09.12 13:59.
Пил съм протеина на пюр и мое мнение е,че не е никак лош.Но какво толкова може да се очаква от суроватка,като се има предвид,че в света има няколко производители на основната суровина,а останолото са пълнители,овкусители,който различните фирми добавят(и по-скъпата цена идва от марката) и тн.
Само едно не знам,ако има някой инфо нека сподели,защо тази марка не се продава в Германия и във Франция.Специално съм питал по магазините и в двете страни като съм бил,но никой не я беше чувал.Да не би да се продава само в България?
Имаше тема къде се произвеждат, доколкото разбрах е по поръчка на Хелтсторе и всички останали фирми ги вземат от тях продуктите. Няма нищо американско в марката или суровината освен етикета. Изключително големи мушенници за това да лъжат, че е произведено в САЩ !
11.09.12
14:22
Поне продуктите да бяха евтини,а те са на цени като на оптимум!
Поне продуктите да бяха евтини,а те са на цени като на оптимум!
Отново не си прав. Цените на Пюре са изкуствено завшишени, реално можеш да си купиш продуктите им с по 25-30 процента надолу, но проблема е, че не са много хората, които се оправят в ситуацията.
А отностно Сайшит да си купиш в днешно време протеин съдържащ аспартам незнам що за маняк трябва да си.
Отново много се отклонихме
Само едно не знам,ако има някой инфо нека сподели,защо тази марка не се продава в Германия и във Франция.Специално съм питал по магазините и в двете страни като съм бил,но никой не я беше чувал.Да не би да се продава само в България?Имаше тема къде се произвеждат, доколкото разбрах е по поръчка на Хелтсторе и всички останали фирми ги вземат от тях продуктите. Няма нищо американско в марката или суровината освен етикета. Изключително големи мушенници за това да лъжат, че е произведено в САЩ !
Напротив, точно хАмериканска е, а суровината един господ знае, вероятно ню зиленд, както на повечето такива...
п.п. В една дума две грешки са много вече мУшенНико
Вече не знам какво да мисля.. гледам вчера кутията на Пюр Уей и ... Made in EU и отдолу - 205 West Miles Ave, Kingfisher, Оклахома.. ала бала??? Иначе страхотен вкус, разтворимост и плътност, но..
Не знам защо пропуснахте Syntrax WheyShake - от по-евтините протеини няма равен като вкус.
Личн на мен Pure не ми допада особено - след разтваряне се получава една такава желеподобна субстанция и имам усещането, че пия нещо с нишесте в него. Освен това вкусът ми стои леко блудкав, ако се приготви с вода, а не с мляко.
Optimum Gold Standard е по-добър избор от Pure, но въпреки това Syntrax WheyShake ги слага и двата в “малкия си джоб”.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.10.12 17:14.
16.10.12
17:31
На ОН протеина е сериозно overpriced и overhyped…
Не исках да вдигам темата за избор на пудра, просто ми стана интересно, че Пюр усилено се рекламира като американска, стана ясно и от кой се произвежда там - Nucare, в което няма лошо, и изведнъж на кутията - Made in EU ??
16.10.12
18:33
Не исках да вдигам темата за избор на пудра, просто ми стана интересно, че Пюр усилено се рекламира като американска, стана ясно и от кой се произвежда там - Nucare, в което няма лошо, и изведнъж на кутията - Made in EU ??
Вече имаше поне 2 теми с няколко страници по въпроса.
Херцоже, не ми помагаш особено, знам всички теми за Пюр, или не можеш да ме разбереш..
17.10.12
01:00
Щом знаеш за темите, значи просто изразяваш справедливият си и най-вероятно никому интересен душевен гняв на глас. Прав ли съм? Или не разбрах целта на възмущението ти?
Щом знаеш за темите, значи просто изразяваш справедливият си и най-вероятно никому интересен душевен гняв на глас. Прав ли съм? Или не разбрах целта на възмущението ти?
Ако се допитам до дълбините на душата ми :D може отчасти да излезеш и прав. Простичкия въпрос, който исках да задам, но поради неминуемото присъствие на един грозен епитет исках да избегна е—————— Кой е толкова ТЪП, че да се опитва от две години да ме убеди, че нещо е произведено в САЩ, и накрая на опаковката да напише MADE IN EU ????
Ехх тозва Пюре. Защо в нито 1 американски сайт го нямат ? 99 процента съм сигурен, че не се прави или опакова в САЩ. Или за да е най-достоверно нека от представителите на фирмата да покажат една фактура с доставката примерно :) Нещо толкова качествено и хвалено немога да си представя как произведено в САЩ няма да се продава в САЩ, а е само за износ ?
В интерес на истината имам 1 кутийка протеин и го пия по 2пъти дневно и не виждам кой знае какво, даже никакво възстановяване, няма да изброявам другите неща, които приемам. Давам прост пример с ГС (американски), че възстановяването беше много добро - давам него за пример защото нали са уж със сходно съдържание.
Ама много се отклонихме от темата !
Всеки знае, че пюра е българска марка .. само баламосват хората, че се прави в чужбина. Качеството му, до колкото имам сведения от доста хора.. също е българско.
17.10.12
23:04
Всеки знае, че пюра е българска марка .. само баламосват хората, че се прави в чужбина. Качеството му, до колкото имам сведения от доста хора.. също е българско.
broscience here! :D