Team USA vs. Team Europe

23.09.12
18:35

13 Октомври в Лондон ще има събитие : Американският отбор срещу този на Европа.
Евроспорт ще го излъчва директно. Интересно ще бъде на 100%.
Капитаните на отборите са Рич и Ани.
Отборите са в състави :
Team USA
Rich Froning Jr (Captain)
Matt Chan
Jason Kahlipa
Julie Foucher
Rebecca Voigt
Kristan Clever
Team Europe
Annie Thorisdottir (Captain)
Samantha Briggs
Katrin Tanja Davidsdottir
Frederik Aegidius
Mikko Aronpaa
Numi Snaer Katrinarson
Ето и линк към събитието :Team USA vs. Team Europe

Ми то в Европейския има 4 (по имената съдя може и да ми е грешна бройката) жени в на САЩ са само две. Някак си не е много равнопоставено...

24.09.12
18:27

казано от Марин Маринов на 23.09.12, 18:37:

Ми то в Европейския има 4 (по имената съдя може и да ми е грешна бройката) жени в на САЩ са само две. Някак си не е много равнопоставено...

Бързаш (fubar).
Що не ги пусна на чичко Гугъл, да ги видиш кой какъв е?

казано от Vic на 24.09.12, 18:27:

казано от Марин Маринов на 23.09.12, 18:37:

Бързаш (fubar).
Що не ги пусна на чичко Гугъл, да ги видиш кой какъв е?

Пак се извинявам три на трима са... Моя грешка... (bow)

13.10.12
18:33

ползвам темата да ви уведомя че днес ще има някакви чудесии по евроспорт
или тук
http://games.crossfit.com/invitational-stream
мисля, че е от 8:00 но не съм сигурен

Мнението беше редактирано от Redalex на 13.10.12 18:34.

14.10.12
09:43

дали го има някъде на запис?

14.10.12
11:31

Снощи се натъкнах на сблъсъка по евро спорт. Не съм фен на този спорт, но пък съм на спорта като цяло, доста интерено ми беше и естествено бях за отбора от Европа, но за жалост американците показаха, че ще си останат номер 1 и за на напред.

15.10.12
11:54

Двамата най-силни европейци не участваха...единия е контузен, другия е отказал...

Но, американския отбор...бяха баси състава!!! И като се замисля, имат поне 10-ина равностойни резерви...Греъм Холбърг, Дан Бейли, Бен Смит и т.н.

15.10.12
12:05

Състезанието беше страхотно, наслаждавах се на силата и хъса на двата отбора :) виках за Европа, но Американците победиха.

15.10.12
12:13

Вчера Катрин Таня ми стана приятелка у фейс ( чакам я да приеме от 4 месеца :D ) и реших, че е знак от съдбата да видя за каква надпревара става въпрос, доста интересно всъщност, въпреки, че европейския състав май поиздишва откъм присъствие, няма значение. Ще се опитам да следя, за съжаление не знам, дали ще мога всичко, но дано поне да има клипове в youtube.

Ще ми е интересно какво се случва тука :D

Event 1 - Davidsdottir vs. Clever
3 minutes to find a 1 rep max of:
Snatch

Event 2 - Thorisdottir vs. Voigt
3 minutes to find a 1 rep max of:
Clean and jerk

Иначе offtopic, разгледах снимки на Катрин Таня отпреди 3 години, когато все още е била гимнастичка и е тежала 45кг, уникално грациозна и красива, за съпоставка сега мисля е 69кг.

Мнението беше редактирано от Блажка на 15.10.12 12:15.

15.10.12
12:32

Не знам, не запомних килограмите, но капитана на Американците като започна да сначва едни килааааа......състезателя от европейски отбор до края не можа да стигне тези килограми :D а американеца стартира с тях :x

15.10.12
12:34

казано от Vessi-barabesi на 15.10.12, 12:32:

Не знам, не запомних килограмите, но капитана на Американците като започна да сначва едни килааааа......състезателя от европейски отбор до края не можа да стигне тези килограми :D а американеца стартира с тях :x

Is that Jason Khalipaaaaa ? :D

Всъщност Рич Фронинг сначваше огромните килограми, дори коментаторът направи един от малкото си смислени коментари шегувайки се, че Олимпиадата ще е в Рио след 4 години.
Още с представянето на състезателите беше ясно кой е крайният победител, но това не направи състезанието по-малко оспорвано и интересно. Билетите се бяха изкупили за няколко часа от пускането им.
Като цяло много правилна посока поеха от кросфит, според личното ми мнение, организирайки състезания между школите/залите/кросфитърите, а не само да се залага на един атлет и да се рекламира колко е велик той. Едва ли всеки знае кой е Мико Сало, но още много хора разбраха какво е кросфит.
Дано и в бг узреем един ден за това. Както Славко писа наскоро - “Комюнити” е тайната на успеха.
Иначе на мен ми беше интересно да видя и Ями (тренерът на европейците), който ми водеше курса миналата година.

15.10.12
13:02

Това вече е безобразно :D
Рич Фронинг ВИНАГИ ли е във върховата си форма? Чудя се какво ли му коства това, да водиш с малко е едно, но да водиш убедително във всичко е меко казано - Невероятно.
А, който е гледал - Ани и Кристан какво направиха? ( накратко, разбрира се, само резултати, ако помнят или линк към сбита информация)

Общество ще има, когато започнат да се оргазнизират повече подобни състезания, където можем да се включим да учавстваме повече хора, да се видим, да се опознаем.
Юли е подел инициативата, дано и друго собственици на зали да го направят.

15.10.12
14:12

казано от slavko на 15.10.12, 11:54:

Двамата най-силни европейци не участваха...единия е контузен, другия е отказал...

Но, американския отбор...бяха баси състава!!! И като се замисля, имат поне 10-ина равностойни резерви...Греъм Холбърг, Дан Бейли, Бен Смит и т.н.

Американците са уцелили химията ;)
Не виждам как някой може да се намеси и да размести нещата...освен WADA :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.10.12 14:12.

15.10.12
14:17

казано от James Hinks на 15.10.12, 14:12:

казано от slavko на 15.10.12, 11:54:

Американците са уцелили химията ;)
Не виждам как някой може да се намеси и да размести нещата...освен WADA :)

WADA да тръгне срещу САЩ в някой спорт? Изключено! Че те обикновено им разчистват пътя, вместо обратното. :)

15.10.12
16:02

Блага, ето резултатите, които те интересуваха :

Women
Event 1: Three minutes to establish max snatch

Team USA: Clever – 160 pounds ( 72,64 кг.)
  Team Europe: Davidsdottir – 175 pounds( 79,45 кг. )

Winner: Team Europe

Event 2: Three minutes to establish max clean and jerk

Team USA: Voigt – 200 pounds ( 90,80 кг. )
  Team Europe: Thorisdottir – 205 pounds ( 93,07 кг. )

Winner: Team Europe

Източник :http://therxreview.com/

А за тази Клевер :x нямам думи, цяла вечер спорихме с мъжа ми жена ли е, мъж ли е :D

Мнението беше редактирано от Vess на 15.10.12 16:03.

15.10.12
16:04

Снача не е много, изтласкването е поносимо :D
Като се замисля моите цели са 80 и 100, с малко повече визуализация може и да стане (sun)

15.10.12
16:18

Ребека Воит е тласкала около макса си, а Ани-то...колкото да я бие и да се съхрани за другите комплекси...

В изхвърлянето, и трите американски са слаби, и беше ясен мача и там:)

16.10.12
13:59

Мацките си правят power clean на 67.5кг like a boss… 10бр... (dull)
Иначе ме кефи Калипа как прави бърпита, Буратино сигурно щеше да мърда повече :D
А, да, и Рич не тренира, щото няма нужда явно 8-)

За който не го е гледал - клик.

17.10.12
21:38

Снощи го изгледах и съм силно впечатлен от жените. На няколко пъти зяпвах с отворена уста.
При мъжете си личеше кой е наблягал на щангите, а и от Европа имаха едно добиче дето се отличаваше.
Като цяло всичко ми хареса само последният евент ми беше тъп

18.10.12
11:56

Като цяло...май  Европа има максимално по-силни, но не толкова издръжливи кросфитъри или обратното(справка победителя от европейския Оупън), много издръжлив(с Фран за 2:12 и 400м. за 52сек.), но с 80кг. раменна преса и 130кг. клек на гърди...

Американците са много по-комплексно развити, много по-технични и изобщо с повече умения...

А да се състезава на оли-та с Рич Фронинг, Ая Барто, Нийл Мадокс...европеец, трябва да си е бил истински щангист, друг шанс не виждам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1