17.10.12
16:56
с 1 приятел спориме, че ако пушиш по няколко цигари в месеца ( само в 1 ден от месеца) уж тая си мента ти “отваря дробовете” един вид поемаш повече въздух (така да го кажа :D ) , което на мен много много не ми се вярва щот тва се пак си е цигара... ако някой знае повече моля да поясни малко и дали има нещо вярно или просто е нещо като мит
Абсолютна простотия, да не говорим, че ментовите цигари са в пъти по-вредни от обикновените.
Имаше един период в който пушех изключително, ментолови цигари. Наблюдениеята- по-гадни са от нормалните цигари, не се получава това “отваряне” на дробовете, каквото вие целите , а просто катрана попива по-добре. Пушенето е вредно.
казано от Ramon Dekkers на 17.10.12, 17:30:
Имаше един период в който пушех изключително, ментолови цигари. Наблюдениеята- по-гадни са от нормалните цигари, не се получава това “отваряне” на дробовете, каквото вие целите , а просто катрана попива по-добре. Пушенето е вредно.
+1
когато пушех менти,за 1 месец се разболях 3 пъти.. :D гърлото ме болеше 24/7
казано от Nacheff на 17.10.12, 21:15:
Няма кво да се лигавите с тая мента,направо на тревичка :)
то и тревичката е лигавене вече
Сега е на мода благия тамян!
За това не съм чувал.Разкажи малко :D
Мнението беше редактирано от Nachev на 17.10.12 21:20.
20.10.12
17:34
Чесно казано мисля, че тези цигари са отвратителни :)
Мнението беше редактирано от Иван Маринов на 24.10.12 09:26.
Хора аз ги спрях преди 3 седмици и нямам проблеми. За този малък период усещам повече сила, издържливост и апетит. Не се занимавайте с глупости спестете по - добре парите отколкото да ги давате за цигари или си вземете нещо протеинче ала бала, със сигурност ще се почувствате по - добре. Колкото по темата и аз съм чувал подобни работи едва ли не, че на 3 дена 1 цигара е полезна и такива още глупости, но според мен това го казват някакви пушачи които си мислят, че е геройство да се пуши :)