ММА + Мускулна маса

Здравейте момчета искам да попитам по запознатите за съвети :) Според вас възможно ли е покачването на мускулна маса при редовни тренировки по мма (понеже тренировките са доста високо интензивни) по какъв начин  мога да запазвам и качвам мускулна маса , която да не изгарям на тренировките по мма (въобще възможно ли е )Например ако се правят едни 5 6 добри хапвания на ден + декстроза и аминокиселини след мма тренировките (койот са сутрин) а вечерта късно упражнения с тежести за мускулна маса ( като мма тренировките за седмицата да са например 3 и фитнеса също 3) Малко объркано го написах ама надявам се да ме разберете :)

10.10.12
16:22

Всичко е възможно :)

Еми ти сам зададе въпроса в темата и сам си отговори. Успех!

10.10.12
20:55

Това както си го описал си е съвсем изпълнимо. Ако си спазваш тоя режим дето си го описал и наистина си правиш стабилни хранения през деня, редуваш си ги 3 на 3 тренировките, нямаш проблем :) Успех!

Благодаря на отговорилите :) Смятам да тренирам кръгово като наблегна на базови упражнения като клек , мъртва тяга , раменна преса , лег , гребане с щанга като ще се опитам да си съставя или да прочета някъде за кръгова тренировка която да е бутащо- дърпаща .Храненетата смятам да са 6 на ден като всяко хранене да включва по голяма дозичка въглехидрати , според вас на кой-повтерения да наблегна ,на тези в диапазона 1,3,5 или 6,8,10 и щангите мога ли да ги прая според вас в деня за мма или трябва да са в отделен

11.10.12
09:55

Повторенията - според упражненията. На базови и тежки стартови 10ки е безсмислено. На движения, на които може да поддържаш висока скорост на изпълнение 2ки и 3ки са безсмислени.
По-добре силова и ММА да не са в един ден, освен ако нямаш солиден опит и много добро възстановяване.
Общо взето трябва да си построиш тренировките грамотно и правилно, събразено със собствените ти възможности и седмичната ти заетост. Хубав подбор на движения и протоколи - това е най-важното.

23.10.12
19:40

И аз имам същото питане :) Спрял съм се на варианта 3 пъти седмично ММА и 3 пъти седмично силова с която ще целя хем да покача силата хем да кача и Мускулна Маса и някое килце върху кокалестото ми тяло .Спрял съм се на следната силова
Кръгова тренировка : 5 кръга като на всяко упражнение правя 3 тежки повторения
Клек
Мъртва тяга
Лег
Обръщане
Какво мислите с тази силова дали ще мога и да кача някое друго килце ММ

24.10.12
15:18

Някое и друго килце - да. Но повече от това - не, нито като качества, нито като мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1