Болки в ръцете

27.10.12
17:04

Някой друг освен мен да изпитва не много големи болки в лакътна и лъчевата кост при определени движения? Ще стане ли по зле ако продължа да тренирам?

Вероятно претренирваш и имаш нужда от повече почивка или да подбриш хранителният ти режим.

27.10.12
22:50

Аз изпитвам същите болки при определени упражнения, но аз имам чуството че жилката ми прещраква...

27.10.12
23:41

казано от Иван Цанев на 27.10.12, 17:04:

Някой друг освен мен да изпитва не много големи болки в лакътна и лъчевата кост при определени движения? Ще стане ли по зле ако продължа да тренирам?

Правиш ли загряващи серии с лека тежест и 15-20 повторения или започваш веднага с максималните килограми? Трябва да намалиш използваната тежест или да смениш някои упражнения от които има проблем.

28.10.12
03:39

Да, правя загрявка и се разтягам 2 минути. При упражненията всичко е наред като правя определено движение наболява малко. Със сигурност ще е от пренатоварване от друго не мисля, че може да е ...

02.11.12
01:08

И аз бях точно така, но прочетох разни неща и говорих с човека при който тренирам и успях да избегна болката и оттогава тренирам си и да чукам на дърво проблеми нямам. Сега ще ти разясня точно какво направих:
1. Купих си ленти за стягане на двете китки, които вече не ползвам де защото не ме боли и грам.
2. Починах от тренировките като цяло за 1 седмица нищо не съм пипал.
3. За 1 месец спрях да правя упражнения с лостове, като например: френското за трицепс, правия лост тесен хват за трицепс, кривия лост на стола за бицепс и правия лост за бицепс. П.П. - Правих по 2 3 упражнения за бицепс и трицепс с гирички без много много да се товаря.
4. Като мина един месец включих лостовете, но с 50 % по - малки тежести отколкото съм дигал преди и постепенно се възвърнах на същите килограми.
5. Включих и предмишницата към тренировъчната си програма за да мога да я укрепя, явно ми е била по - слаба и част от проблема да е бил там.
6. През целия този месец без лостове си мазах ръцете с фастум гел сутрин и вечер.
П.П. - Ако решиш пробвай това което ти писах няма да сбъркаш, ако се плашиш от сваляне на сантиметри в ръцете няма да стане, аз даже качих около един сантиметър пък и дори да върнеш малко със сигурност няма да е болка за умиране, все пак здравето е на първо място. Надявам се да съм помогнал :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1