Хранене след тренитовка цел ММ

30.10.12
18:15

Здравейте какво ви е мнението за това хранене след фитнес тренировка:
3 яйца със сирене (доло на снимката)
250мл прясно мляко
1 домат
2 банана
1 филия пълнозърнест хляб

Целта е Мускулна маса.

Темата беше редактирана от UN stoppable на 30.10.12 18:21.

30.10.12
18:21

Бих те посъветвал да добавиш допълнително въглехидрати - 150 грама ориз би стоял добре в след-тренировачното ти хранене.

30.10.12
18:21

Няма как да си сготвя сам ориз.. Нещо друго би ли предложил?

А това дето съм написал не става ли изобщо?

Мнението беше редактирано от UN stoppable на 30.10.12 18:25.

30.10.12
18:27

Бих ти предложил да се научиш.Не е философия , варя си ориз САМ всеки ден . А като заместител на ориз мога да ти предложа спагети и картофи.

30.10.12
18:29

Благодаря ти.
Значи нещо такова след тренировка трябва да е :
Яйца със сирене/варени
Ориз/варени картофи
Прясно мляко
домат,краставица
1,2 банана?

Мнението беше редактирано от UN stoppable на 30.10.12 18:29.

30.10.12
18:48

Eми яйцата си ги яж и по 5 ако искаш след тренировка въпроса е вече с какъв бюджет разполагаш.Бананчетата си ги яж за десерт щом искаш няма проблем.
Между другото бях чел ,че не е много добре да се комбинира яйца и мляко , защото взаимно си пречат при освояването от организма.До колко е вярно не мога да ти кажа , но аз избягван тази комбинация..

30.10.12
18:48

Ориз може и в микровълновата да си направиш с малко вода..ЗА около 15 минути само го следи да не свърши водата и да се запече.

30.10.12
18:54

Мое лично мнение е ,че голяма част от дневната ти доза въглехидрати трябва да е точно след тренировка.Задължително се научи да си вариш ориз сам (звичи смешно да кажеш ,че неможеш).

30.10.12
20:40

Аз след тренировка ям след час-час и нещо (освен, ако не съм много гладен). Идеята ми дойде, след като гледах едно клипче на Ходжтуйнс. Там обясняваха как като са били на курс, в който им разясняват тънкостите в храненето, им казали точно това- след тренировка да ядат след около час, за да държат нивата на инсулин ниски, а тези на тестостерона и хормона на растежа по-високи (така уж се използвали максимално). Не знам на кое да вярвам- дали това, че което поемеш в  1вия час след тренировката се използва максимално или това на близнаците, но горе долу повече от година, карам както правят те и не съм видял колосална разлика между двата метода.

Мнението беше редактирано от Петър на 30.10.12 20:55.

30.10.12
21:03

Мерси на всички :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1