30.10.12
21:21
Понеделник - Бицепс и Трицепс
Сряда - Рамо и Крака
Петък - Гръб и Гърди
Рамото и краката са в сряда защото в събота имаме мачове (футбол) и ако ги тренирам петък ще бъда изморен.
30.10.12
22:00
В петък ще ти е много тежко.Напиши програмата за да ти се даде адекватен отговор.
Каква е целта ти ? Убийствено е да се комбинира гръб с гърди и не го казвам в добрия смисъл.
Мнението беше редактирано от NiKolay на 30.10.12 22:12.
30.10.12
22:16
Ми мускулна маса е целта.Четох и хвалят гърди и гръб.
30.10.12
22:39
Трябва ти определен опит в залата ,за да правиш гърди с гръб.Съгласен съм с мнението на Николай ,че е убийствено и не е в добриа смисъл :)
Поздрави !
30.10.12
22:46
казано от UN stoppable на 30.10.12, 22:16:
Ми мускулна маса е целта.Четох и хвалят гърди и гръб.
Хвалят... Ма не точно при твоя стаж, не точно при твоя подбор на упражнения и протокол и не точно при твоето хранене и суплементиране. Иначе хвалят... И постигат резултати...
А иначе съм написал нещо в дневника ти, ще копирам част тук:
Оправи яденето. Докато не започнеш да се храниш нормално и пълноценно с достатъчно източници на протеини, въглехидрати и мазнини като количество и качество, няма да постигнеш нищо, независимо колко сложни тренировъчни схеми обмисляш.
А, да, важно е също така и да тренираш, а не само да обмисляш по каква програма да го правиш. За 2-3 дни едва ли си натрупал сериозен опит и впечатления от дадената схема, за да я оцениш като неработеща и да преминеш към друга. Така може да се луташ с години между различни програми без успех и всъщност проблема съвсем да не е в схемата...