Как Ви се струва това?

01.11.12
23:27

Цели: Покачване на възможно най-много чиста мускулна маса. За мен 28 год. 89кг стаж да кажем 3-ри години с леки прекъсвания (за този период да се събират 3-ри месеца), а преди това  още около 5-ет години, една година тренировки една без. Почти така беше редуването.Още малко пояснение тренирам по схемата 3-ри дена тренировки 1-ин почивка.
8:30-ставане 80гр. Serious mass
9:00-200 гр. месо и 120 гр. пълнозърнест хляб
12:00-200 гр. месо и 120 гр. пълнозърнест хляб
15:00-200 гр. месо и 120 гр. пълнозърнест хляб
17:00- Доза Green Magnitude
17:30-тенировка 1.5 доза Scivation Extend
18:30-след тренировката 80гр. Serious mass и доза PHD Pharma Whey
21:00-200 гр. месо и 120 гр. пълнозърнест хляб
23:00-преди лягане 10 гр. глутамин

Моля за съвети оптимално ли съм подредил всичко?

Темата беше редактирана от Станимир на 01.11.12 23:44.

Ще се запечеш от толкова много месо с хляб. Вкарай извара, риба вместо месото и кафяв ориз и овесени ядки вместо хляба. :)

02.11.12
11:55

Да ти кажа нямам проблем, хранителния режим е в сила от два месеца и нямам проблем с отделителната система (да не изпадам в подробнсти :) ).Просто от днес включвам и добавките. Предложението ти ще се постарая да го направя, от гледна точка на разнообразието, а месето го сменям периодично пилешко, свинско и скоро врме смятам и конско да добавя.

02.11.12
16:35

Моля Ви кажете мнението си, добре ли е, зле ли е?

02.11.12
20:10

200гр сурово състояние ли е?

02.11.12
20:41

Не, принципно правя така, сърово състояние 1-ин кг. го готвя, по начина които съм решил и става горе доло 800 гр сготвено и го деля на четири хранения. Много съм благодарен, че се включи иска ми се да достигна до оптималния вариант за мен.Макар че знам, че това може да се случи, само с експерименти и напипване от моя страна. Само да отбележа, податлив съм към омазняване, затова леко ме е страх за въглихидратите.

02.11.12
20:47

Е ти малко странно подхождаш... хем те е страх от въглехидратите хем без хляб на маса не сядаш :)
а и гейнера не е като да е 0 карбс.

02.11.12
20:50

:) Нали, странен съм, хем душата да е в рая хем ......... Принципно знам, че няма начин да кача без да замазня поне малко, но се стремя да огранича това до максимум. Друго което ме вълнува е подходящо ли съм подредил добавките за през деня.

По-добре ориз и картоф от хляб!

02.11.12
21:09

аз бих направил две от храненията мазнини+протеин, вместо въглен+протеин.

Също така сложи малко фибри под формата на различни зеленчуци поне в две от храненията.

Не съм фен на гейнърите. В тия 80гр я хванеш 15гр протеин, я не...
Гринмаг съм пил на два пъти и останах доволен. Веднъж беше след и веднъж преди тренировка. Май след тренировка беше по-добре, но тогава го комбинирах с pw и не може да се даде ясна оценка.
Кило месо на ден си е сериозно. Бих обмислил варианта - ензими...

не разчитай на този гейнар да качиш , единственото хубаво нещо в него е че съдържа много минерали и витамини . Иначе 1доза от него е 334гр . ти пиеш за през целия ден по 160гр . Ако държиш много на него По добре го консумирай след тренировка наведнъж
+протеина. Сутрин веднага след ставане си пии протеин по 30гр примерно . Включи извара в менюто , зеленчуци ,върти - ориз , картофи,спагети  и най важното добави овес и яйца за закуска. Изварата преди лягане я хапвай . Не им се плаши толкоз на тези въглени ! Месото ти е добре  , но съм сигурен че в сготвено състояние пада по 800гр (но това не е важно ) колкото и да пада по кило сурово е добре .Ще правиш по интензивни и тежки тренировки , да се получава хем хубаво напомпване и стресиране хем изгаряне на мазнините,че и от това много зависи . Можеш да си включиш и  кардио ако толкоз много те е страх .. примерно 2-3 в седмица по 30 мин след трен , средно темпо .

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 03.11.12 17:13.

03.11.12
18:32

Веско, мерси много за изчерпателния отговор. Ще корегирам нещата.

Мнението беше редактирано от Станимир на 03.11.12 18:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1