12.08.05
16:24
Искам просто да стана по-плътен.Не искам да се чистя,а просто малкото мазнини,които са ми останали да станат на мускул :!:
Да и аз така смятам,но искам да изчистя мазнините и да качвам чистамаса или поне да не изгубя масата :roll:
12.08.05
17:19
какво означава “изкам да стана по-плътен”...еми тренирай за маса и ще станеш по-плътен...но ей така да станеш по-плътен сори ама не стаа вземи си протеин...
Почваш да бягаш като ще сваляш кила. Ориентираш се към подходяща програма и преди и след кардио тренировката, взимаш високопроцентен протеин или аминокиселини. :D
Чистата маса това натурално не става винаги е придружена с мазнинки но може да качиш маса и след това да свалиш мазнините и ще постигнеш исканият ефект
13.08.05
13:11
Ако съдя по ръката ти - не си много мазен - дори напротив !
Но Джорджио е прав .ако искаш големи обеми и тренираш натурално , те ще са придружени и със мастна тъкан - количеството и зависи от индивидуалните особености на трениращия !
13.08.05
14:46
Вероятно е той !
Да снимаш приятел и да си го сложиш за аватар не изглежда особено удачно - но нека сам човека да каже :)
Да аз съм 8) Вижте искам като ми е отпусната ръката да се вижда некъв релеф,защото сега като стегна нали изглежда много добре,но като е отпуисната стои като “мазна баница” :lol:
18.08.05
21:26
тренирай тогава!
19.08.05
09:34
Въобще не е мазна ръката, просто и трябва маса. Бицепса все още ти е малко неоформен, в смисъл, че е рано да търсиш релеф на ръка, която е под да кажемм.... 38 мисля, че е вече нормална.
Не знам колко време си тренирал, но се поинтересувай от тренировките на Дориан (един от най-плътните културисти, дане кажа най-плътния). Не казвам да тренираш зверски като него, а просто да вземеш предвид принципите, които ползва - скорост на позитивна и негативна част на повторението, тежест и т.н. Между сериите не си позволявай почивка повече от 1:30 мин., минута е най-добре - нека часовника ти стане тренировъчен партньор. Като гледам повечето хора почиват повече, а това е грешка. Останалото е въпрос на хранене и възстановяване, сиреч един сериозен режим. Ако всичко е в ред, резултатите няма да закъснеят. Успех!
26.08.05
10:23
Почивките от по 1-1,5мин. не са за всякакъв тип тренировка. Ако прави маса, това ще е малка почивка. Освен това всеки се възстановява различно и да залагаш почивките на Дориан като най-доброто/универсално/.... не е правилно. Хубаво е да опита по този “метод”, но да не се престарава ако не му “пасва”.
Почивка повече от 2 мин най-много е безсмислена, иначе тренировката става трибойска. Мускукът няма да се възстанови повече с по-дълга почивка, а и така ще стопи малко подкожни мазнинки. Вярно е всеки от нас е различен и всеки ще намери “своята” почивка. Но успеха се гради като се върви по пътя на пробите и грешките, нека пробва, пък сам ще си направи изводите. При мен минута минута и половина действа отлично. Откакто следя часовника, станах значително по-плътен.