20.08.05
19:22
Искам да попитам кое упражнение е най-хубаво за вталяване(за тези дръжки отсрани на корема както се вика:).Правя кардио тренировки на НВД съм ама преди май бях че някакво такова:лягаш настрани и си дигаш крака ама не съм сигурен така че плс малко хелп.10х
а ако може само секс(но с партньорка)не ти трябва кардио.по 3пъти на ден+НВД и си готов :lol:
Да ве знаех си че отговора ще е от рода на Кардио и НВД и на двете съм +Л-Карнитин надявам се да пожън успехи(е не съм на секс само тоя съвет няма да мога да опитам :( ) чаоте и много по-здрави !
пич тая зона се маха бая трудно . на мен ми деистват въртеливите движения с лост и навеждането в страни с дъмбел .като това го вклучвам кум тренировката за корем.
НВД е отговора по принцип мазнините по корема последни изчезват така че трябва постоянство
23.08.05
09:17
То всичко е комплексно ! Диета , кардио , тренировка в залата ... подходящите хранителни добавки ...
Изчистването на пресата си е доста трудна задача !
Сега ще ви разочаровам много яко!!Питал съм културист специално по-този въпрс и единственото махане на тези така наречени паласки е КАРДИО и НВД. не е желателно да правите упражнения за тях защото така още повече ги оголемявате.Заради товаче само КАРДИО и НВД нищу друго :cry:
Диета, къси почивки между сериите и кардио. Диетата е едно от най-важните. Забрави за хляба и тестените изделия, за всичкио сладки изкушение :) и... за допълнителен тласък фет бърнер.
27.08.05
15:15
Едно вапросче само....може да ми се смеете но какво е “НВД” и какво е “Кардио” :?