Болка в кръста при вдигане на краката от вис

03.11.12
16:16

Като правя това упражнение и усещам повече болка в кръста ,отколкото в корема. Освен това и долната част на корема ми е по-слабо развита от горната и с това упражнение не усещам почти никакво натоварване на коремните мускули. Има ли някаква техника при изпълнението?

03.11.12
16:52

Ми не го прави...

Noctis Caelum

03.11.12
18:26

Разгрей много хубаво кръста преди тренировка.Повдигай краката от лег и виж как се чувстваш.

03.11.12
18:47

казано от master93 на 03.11.12, 16:16:

Като правя това упражнение и усещам повече болка в кръста ,отколкото в корема. Освен това и долната част на корема ми е по-слабо развита от горната и с това упражнение не усещам почти никакво натоварване на коремните мускули. Има ли някаква техника при изпълнението?

Това се получава, когато имаш слаби или натегнати хип флексори. Добре ще е да ги разтягаш, но след като си загрял. Също така се свързва и със слаби глутеуси.

Ето тук в блогът на Юли можеш да откриеш повече информация. Преди време тази статия много ми помогна.

Успех. ;)

04.11.12
21:14

Внимавай с кръста много !! Преди 3 седмици ако не и повече го контузих и доскоро ме държа.. Сега минава , но ограничих някои движения през това време.. Щом боли не го пренатоварвай .

Мнението беше редактирано от Пенев на 04.11.12 21:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1