за краката

FI

20.08.05
23:54

я ми кажете някои упражнения за горната част на краката за да си ги стегна /между дупето и коляното/ тази част? а и искам да са за нас тези упражнения

PR

20.08.05
23:57

клекове
3x20

20.08.05
23:59

Към Админите препоръка вземете по големи хардове че fitnes_boy ще пита тука за всяка група
Ами ако си чувал за клекове може и да ги почваш да не губиш време
Коя ще е следващата тема и МГ

FI

21.08.05
00:01

абе ей вие тука на бъзик ме ударихте и тез клекове достатъчни ли са?

21.08.05
00:02

[quote author=“fitnes_boy”]абе ей вие тука на бъзик ме ударихте и тез клекове достатъчни ли са?

Ми освен тях има и преси на спец машини но вземи прочети няма кой да ти изреди всичко дето не знаеш много е

PR

21.08.05
00:26

май ти се мъчиш да ни базикаш приятел !

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Коя ще е следващата тема и МГ

Ако си навитак може да залагаме  :lol:

Клекове с щанга на гърдите ще ги оформи най-добре, ама незнам ще можеш ли да ги правиш.

Лег преса с краката възможно най-долу на платформата.

26.08.05
14:06

Аз мисля че му е рано за клекове - в смисъл години.
Говориш за бедрените мускули - лег пресата е добро упражнение и е хубаво и откъм безопасност :D

27.08.05
08:49

Без клекове нестава ... Второто упражнение в списакът са Лег пресите !

[quote author=“topDevil”]Аз мисля че му е рано за клекове - в смисъл години.
Говориш за бедрените мускули - лег пресата е добро упражнение и е хубаво и откъм безопасност :D

Аз не видях някъде да е писал години или стаж  :roll:  Пиша попринцип. Пък и бедра без клек трудно се правят - от опит го твърдя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1