26.08.05
12:19
Диета за сваляне на бирено коремче
Въведение
Представяме ви тридневен диетичен цикъл, който има за цел да ви освободи от натрупаните мазнини и да пречисти организма.
Диетата цели засилване на метаболизма и стопяването на тлъстините. Идеален е ефектът за премахването на така нареченото „бирено коремче”. 100% успеваемост за свалянето на излишните килограми и премахването на корема ще постигнете, ако комбинирате тази диета и тази тренировъчна програма.
При пълния цикъл на диетата се свалят между 6 и 10 кг. Диетата е с менюта за по три дни, които трябва да повтаряте за период от един месец. Това означава, че след приключването на диетата за третия ден, започнете отново с режима за първия ден и така в продължение на 1 месец.
Пийте най-малко по 4 чаши вода (1.5 литра) вода на ден.
Закуска
Първи ден
Черно кафе или чай с 1-2 пакетчета изкуствен подсладител
½ грейпфрут или сок от грейпфрут
1 препечена филийка, намазана с малко растително масло (може фъстъчено, или ако не обичате с малко зехтин).
Втори ден
1 твърдо сварено яйце
½ банан
1 препечена филийка
Трети ден
4-5 обикновени солени бисквити
50 грама топено сирене (можете да го намажете върху бисквитите)
1 ябълка
Обяд
Първи ден
100 грама риба тон
1 препечена филийка
Втори ден
100-150 грама сирене със 100 грама риба тон
4-5 обикновени солени бисквити
Трети ден
1 твърдо сварено яйце
1 препечена филийка
Вечеря
Първи ден
80-100 грама пилешко или друго крехко месо (в никакъв случай не свинско)
1 чаша сварен зелен боб, може и от консерва.
3-4 средноголеми моркова
1 ябълка
1 чаша обикновен ванилов сладолед
Втори ден
2 кренвирша (по възможност пилешки)
1 чаша задушени броколи или 100-150 гр. салата от зеле, полята със зехтин.
3-4 средноголеми моркова
½ банан
½ чаша обикновен ванилов сладолед
Трети ден
100 грама риба тон
3-4 средноголеми моркова
1 чаша задушен карфиол (ако не обичате, пак направете салата от зеле)
Няколко резена пъпеш или диня
½ чаша обикновен ванилов сладолед
КАК ви се струва тази диета ... намерих я на tialoto.com ако някой я е пробвал да каже дали е имало ефект. Мерси предварително!
пот всякаква критика!ако искаш да се разболееш става!
може би за някои девойки да ,но за мъже не става!а особено за хора които тренират!
не те съветвам да я почваш!
Интересно, какво прави ваниловият сладолед в подобна диета, и то вечер? А кренвиршите? Бисквитите?! Забързване на метаболизма с тази диета посмъртно не може да стане. А за мъже това си е направо гладуване (още повече за спортуващи или водещи активен живот).
Съветвам те да не взимаш насериозно нищо от Тялото, чел съм им и сайта и форума. Ако искаш да отслабваш, прочети раздела за хранене на нашия сайт.
Е явно,че не е за хора,които спортуват и водят активен начин на живот.Щом е сваляне на бирено коремче.Смятам,че tialoto.bg е мноо тъп сайт.
Имам само един страничен въпрос,тъй като не искам да пускам отделна тема:Искам да си направя НВД.Трябва да взимам към 200г белтъчини на ден.Дали към тези белтъчини трябва да смятам и хранителните добавки или тези белтъчини трябва да са само от храната,а хранителните добавки да се смятат отделно?
Смятат се и добавките към общата сума естествено. Но ако поемаш 200 гр. само от храната, може и да не взимаш допълнително добавки ;)
OK направо ме разобедихте.......няма да я почвам тая диета но реших да почна кето диета та имам неколко въпросчета 1.Как да изчисля колко мазнини да приемам ??? Сметнах че ми трябват 175 гр. белтъци (70kgx2.5g) , но не знам за мазнините.....2.Не е грешка ако не приемам въобще въглехидрати ,нали??? 3.Имат ли значение калорийте от които се нуждая при съставянето но режима? , защото при определянето но белтъците се взимат само килограмите ми....