Как ви се вижда тази диета...

26.08.05
12:19

Диета за сваляне на бирено коремче 

Въведение

Представяме ви тридневен диетичен цикъл, който има за цел да ви освободи от натрупаните мазнини и да пречисти организма.

Диетата цели засилване на метаболизма и стопяването на тлъстините. Идеален е ефектът за премахването на така нареченото „бирено коремче”. 100% успеваемост за свалянето на излишните килограми и премахването на корема ще постигнете, ако комбинирате тази диета и тази тренировъчна програма.

При пълния цикъл на диетата се свалят между 6 и 10 кг. Диетата е с менюта за по три дни, които трябва да повтаряте за период от един месец. Това означава, че след приключването на диетата за третия ден, започнете отново с режима за първия ден и така в продължение на 1 месец.

Пийте най-малко по 4 чаши вода (1.5 литра) вода на ден.

Закуска

Първи ден

Черно кафе или чай с 1-2 пакетчета изкуствен подсладител

½ грейпфрут или сок от грейпфрут

1 препечена филийка, намазана с малко растително масло (може фъстъчено, или ако не обичате с малко зехтин).

Втори ден

1 твърдо сварено яйце

½ банан

1 препечена филийка

Трети ден

4-5 обикновени солени бисквити

50 грама топено сирене (можете да го намажете върху бисквитите)

1 ябълка

Обяд

Първи ден

100 грама риба тон

1 препечена филийка

Втори ден

100-150 грама сирене със 100 грама риба тон

4-5 обикновени солени бисквити

Трети ден

1 твърдо сварено яйце

1 препечена филийка

Вечеря

Първи ден

80-100 грама пилешко или друго крехко месо (в никакъв случай не свинско)

1 чаша сварен зелен боб, може и от консерва.

3-4 средноголеми моркова

1 ябълка

1 чаша обикновен ванилов сладолед

Втори ден

2 кренвирша (по възможност пилешки)

1 чаша задушени броколи или 100-150 гр. салата от зеле, полята със зехтин.

3-4 средноголеми моркова

½ банан

½ чаша обикновен ванилов сладолед

Трети ден

100 грама риба тон

3-4 средноголеми моркова

1 чаша задушен карфиол (ако не обичате, пак направете салата от зеле)

Няколко резена пъпеш или диня

½ чаша обикновен ванилов сладолед

КАК ви се струва тази диета ... намерих я на tialoto.com ако някой я е пробвал да каже дали е имало ефект. Мерси предварително!

26.08.05
12:30

пот всякаква критика!ако искаш да се разболееш става!
може би за някои девойки да ,но за мъже не става!а особено за хора които тренират!
не те съветвам да я почваш!

26.08.05
12:32

Пише че диетата е за мъже...

26.08.05
14:15

Интересно, какво прави ваниловият сладолед в подобна диета, и то вечер? А кренвиршите? Бисквитите?! Забързване на метаболизма с тази диета посмъртно не може да стане. А за мъже това си е направо гладуване (още повече за спортуващи или водещи активен живот).
Съветвам те да не взимаш насериозно нищо от Тялото, чел съм им и сайта и форума. Ако искаш да отслабваш, прочети раздела за хранене на нашия сайт.

26.08.05
14:30

Е явно,че не е за хора,които спортуват и водят активен начин на живот.Щом е сваляне на бирено коремче.Смятам,че tialoto.bg е мноо тъп сайт.
Имам само един страничен въпрос,тъй като не искам да пускам отделна тема:Искам да си направя НВД.Трябва да взимам към 200г белтъчини на ден.Дали към тези белтъчини трябва да смятам и хранителните добавки или тези белтъчини трябва да са само от храната,а хранителните добавки да се смятат отделно?

26.08.05
14:46

Смятат се и добавките към общата сума естествено. Но ако поемаш 200 гр. само от храната, може и да не взимаш допълнително добавки ;)

26.08.05
15:54

Според мен лично диетата се нуждае от сериозни корекций!

26.08.05
16:08

OK направо ме разобедихте.......няма да я почвам тая диета но реших да почна кето диета та имам неколко въпросчета 1.Как да изчисля колко мазнини да приемам ??? Сметнах че ми трябват 175 гр. белтъци (70kgx2.5g) , но не знам за мазнините.....2.Не  е грешка ако не приемам въобще въглехидрати ,нали??? 3.Имат ли значение калорийте от които се нуждая при съставянето но режима? , защото при определянето но белтъците се взимат само килограмите ми....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1