Повече бройки при НВД?

04.11.12
10:53

Така имам проблем с крака правиха ми операция скоро и нямам възможност да правя кросове,сега съм на НВД и мисля да променя тренировките си .Досега правих 6-8 повторения на серия сега мисля да ги качвам на 15-20 и всеки ден да правя по малко корем,и почивките между сериите да са по малки.Един вид искам по този начин по бързо да се изчистя с тези тренировки,но незнам дали това е правилният начин.На 19год съм,179висок,84кг,тренирам над година и половина сериозно.Кажете какво мислите.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.11.12 12:58.

04.11.12
10:57

броики :D

04.11.12
10:58

броики ,повторения се едно и също

04.11.12
11:11

Пича имаше предвид,че пишеш БРО И КИ,вместо БРОЙ КИ.Както и да е.По новия начин по който искаш да тренираш,освен регресия на сила,не виждам кво друго ще стане.За интензивноста,може да я вдигнеш.Но 15-20 повторения + корем,всеки ден - не мерси.
Лично,като чистих,тренирах в диапазона 3-5 повторения и въпреки че бях на 2000-2500 калорий,успях да си подобря някой силови постижения.В края на краищата ти си решаваш.

04.11.12
11:15

Да целта ми е да вдигна интензивността на тренировките и също за издръжливост на мускулите,досега винаги съм ги тренирал за мила и маса .

04.11.12
16:32

Не е проблем да правиш повече повторения. Имай предвид, че от многото повторения няма да свалиш повече мазнини. Това колко мазнини ще свалиш засиви от храната и от кардиото. Ако искаш по-бърз ефект пробвай Циклично хранене. :)

BD

04.11.12
22:49

....

Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1