Как да сваля и стегна задника си ?

KO

03.07.05
01:17

Ако може някой да каже опражненията в които най-много се натоварва задника и други савети как да го направя по малак и стегнат.

Благодаря предварително  :D

PI

03.07.05
10:34

[quote author=“kodobeast”]Ако може някой да каже опражненията в които най-много се натоварва задника и други савети как да го направя по малак и стегнат.

Еми братле кво да ти кажа друго освен клекове с леко и повече повторения..също така и бягане!Друго по ефикасно от тва мисля че няма.. :lol:

KO

03.07.05
11:13

Мерси много  :D
Хакен клек и Напади също стават за стягането нали ?

PI

03.07.05
12:28

[quote author=“kodobeast”]Мерси много  :D
Хакен клек и Напади също стават за стягането нали ?

еми да мисля че стават..
Също така обаче щом искаш да го сваляш дупеца мисля че ти тряба една НВД (ниско въглехидратна диетка) + кардио тренировка!  :lol:

Но специално що се отнася до упражненията за дупето мисля че бягане(което може да правиш като кардио тренировка) + клек(с леко,повече повторения) и + Хакен клек са напълно достатъчни за да окажат влияние на желания от теб мускул 8) 

Ае УспеХ!  :lol:  :lol:  :lol:

18.07.05
04:20

Опитай с кардио+разтягане+НВД, за 2 месеца и малко ще свалиш доста! Може да опиташ и съчетание с успоредка(да се развиеш повече)и лост. Моят съвет е НЕ клякай изобщо, защото по-трудно се сваля с този вид упражнение, айде успех!

CR

18.07.05
11:04

Според мен НАЙ-хубавото и ефикасно упр. за задника е Клякане с щанга на рамените (Няма нужда от големи тежести) прави 4 серии по 8-10 повторения и си готов.Тичането също става като кардио ... обаче наблягаи на клековете.
УспехХх

18.07.05
14:28

[quote author=“galant”]...Моят съвет е НЕ клякай изобщо, защото по-трудно се сваля с този вид упражнение, айде успех!

Изобщо не съм съгласен..

18.07.05
14:44

[quote author=“kodobeast”]Как да сваля и стегна задника си ?

КАто намериш някои от по-качествените стари теми в които е обяснявано.

18.07.05
15:16

[quote author=“wtf”][quote author=“galant]

Изобщо не съм съгласен..

Възможно е, но на мен ми беше по-лесно да го сваля по начина, който написах горе, а клякането е по-мъчителният вариант, защото трябва да го правиш повече време.

MO

27.08.05
18:02

Мене ако ме питаш тичането му е решението с клековете ще го стегнеш но и ще го направиш по голям....такаче тичай ,карай колело......таккива работи

27.08.05
18:12

НВД и кардио :wink:

27.08.05
18:24

Клекове до долу обаче + кардио и лека диетка ще се стегнеш като камък

28.08.05
19:56

[quote author=“kodobeast”]Ако може някой да каже опражненията в които най-много се натоварва задника и други савети как да го направя по малак и стегнат.

Клекове, пробвай тичане по стълби (качването е важно) или степер и диета за да свалиш мазнините.

29.08.05
21:01

А ако ми е стегнат задника как да му намаля размера ?

29.08.05
22:28

[quote author=“azmodei”]А ако ми е стегнат задника как да му намаля размера ?

Еми той като се стегне ще се намали нали

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1