Упражнение за долни гърди

MO

27.08.05
15:19

Начи имам малък проблем имам горни гърди но долните определено ми липсват и ефектът не е пълен а нямам лежанка с долен лег за да пражя обратен лег такаче бихте ли ми препорачали неюо по варпроса:)

27.08.05
15:27

Кофички например  :idea:

27.08.05
15:47

кофички и лицеви опори на стол :wink:

MO

27.08.05
18:04

1Нямам успоредка:) 2. Кфи са тия лицеви опори на стол

27.08.05
18:10

слагаш си краката на един стол и почваш...тва са лицеви опори на стол :wink: а за успоретка все някаде около блокати трябва да има :wink:

27.08.05
18:25

крос оувър на кабели и пуловър! Сега не ме питай и как се изпълняват де :)  :lol:

27.08.05
18:28

Кросовър и обратен лег като основно  упражнение

PR

28.08.05
00:06

[quote author=“bolkers”]слагаш си краката на един стол и почваш...тва са лицеви опори на стол :wink: а за успоретка все някаде около блокати трябва да има :wink:

Това което си написал е пълна глупост !!!
Това дето си го посъветвал да прави е ,за горна част на гърдите !
продължаваме с безсмислените постове !
Не ти ли стигат общи бе пи4 ,че трябва да ти чета поустовете навсякъде!
Спри се - така само се излагаш а и вече почваш да ме дразниш !
На колко години си 4-5 ?

22.25 мнения на ден-и 99% от тях спам - 1-2 нормални поуста!!

28.08.05
00:10

PROMPT извинявай ако те дразна но спорет мен това упражнение е за долни гърди и се испълнява точно по този начин :wink:

PR

28.08.05
00:16

Насякъде взимаш участие - излагаш се с това !
Не е нужно да ми се извиняваш - просто това дразни яко и не само мен.
За твое добро го казвам.

как, ще е за долни ,като краката са над хоризонталното равнище и тежеста пада върху предно рамо и горни гърди !

За долна са кофички и обратен наклон лег с главата на ниско - краката нависоко

28.08.05
00:23

ок ще спазвам това което казваш и пак извинявай много :wink:

28.08.05
19:49

Успоредка, бенчпреси под наклон - главата долу, кросоувър, флайс -главата пак долу, пулоувър.

29.08.05
12:00

кофички с ръцете на леглото и кратата на табуретка/стол....
може и ръцете на 2 стола е краката пак напред /ако можеш без опора още по-добре, ще тренираш и корема/
За долни също и пуловер-а ама той няма да ти даде обем.
Аз като тренирах вкъщи /беше преди повече от 10г/ ги правех тия глупости, естествено нищо не постигнах, но имах пружини /не съм ги виждал вече да се продават/. Та махах ръкохватката от едната страна и ги зачаках на една кука, която си бях забил в касата на вратата и опъвах яко надолу, има ефект - помпаш се, но растеж не очаквай. Малко дългичко се получи, но спомени....

12.09.05
11:14

Хм а лицеви на 3 стола няма ли да е добре  :?:

19.01.12
22:24

Кофи с облегалки на столове. Работи безотказно. Ако не те мързи пообиколи и виж да лостове и тн.

19.01.12
22:28

Не мислиш ли, че 7 години, след пускането на темата, вече е разбрал което му е нужно?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1