recоvery

Прескочи до:

10.11.12
19:18

Тренировка на стадиото + 15кг жилетка.

Кратка бегова - 400, 400 с 2мин. почивка, 100, 100 с 1мин. почивка - 1:33, 1:51, 19, 20 на вторите 400 се едно некой ме фана за краката :D

Кондиция - 3 прихващания с 15-20 сек. м/у упражненията
60 сек. почивка м/у станциите

Полу-Силови - 2, 1, 1, 1 (нещо като тръгване за силово :D)
Стойки на ръце - 1,1,1,1 (почти до отказ некви секунди там)
Набиране надхват стриктно - 8, 3, 2, 2
T2B - 10, 5, 5, 5
Кофички - 10, 5, 3, 3
Лицеви - 12, 4, 3, 2
Скока дължина - 12, 4, 3, 4
Ам. подскоци - 12, 10, 8, 6

Тука трябваше да правя бърпита и суингове, но Весо ми донесе двуподовката на стадиона и реших да поупражнявам изхвърляния, тласкания и тръстъри с нея. Не знам дали съм споменавал, но досега не я бях изкарвал над глава имах някаква психическа бариера и твае... еми днес напук ей така на Еси! :D Направих няколко пъти по 5 изхвърляния и по няколко тласкания и тръстъра, нещо ме режеше яко задното рамо, за да напъвам повече... НО! важното, че преодолях 32-ката! Оставих си я в залата, така че сега има 2х32 пудовки, Ивчо вече нямаш извинения ;) За финал направих и 15-20 крачки с ракетите + жилетката. После лафче с Весо и те така, доволен съм за днес :)

П.С. Забравих да спомена и една разгрявка сутринта с една кушетка 75кг до 8-ми етаж, леко така за сработване на машината :)

Мнението беше редактирано от gotcha на 10.11.12 20:39.

11.11.12
11:01

Тия дни, Скънк дни (инспирацията е от новата любов на Блажка - Илин)

11.11.12
11:17

Човече тва циклично хранене ми еба майката на имунната система само за 3 месеца / никакви добавки, яко работа и системно претрениране/ ха ха ха

11.11.12
11:20

Човеко, по-скоро последното ти е ебало майката на имунната :)

11.11.12
12:24

Да ти кажа мисля, че е комплекс от много неща вкл. и храненето.
Работата ми е свързана с физическо натоварване, тренировки  и тн. Например сутрин тичам 5-6 км на обед щанги, после някакви борби или бокс.
Или неспане, лягане в 6 сутринта, ставане в 7:30 ч. Крос, някое комплексче и малко ръкавици, и това в схема 3 дни тренировка 1 ден почивка или някой път и по 4 дни един след друг.
+ месеца хранене с по 20 часа фаст и никакви добавки и лятото се разболях 1000 пъти и са продължавам, не е за мен този режим. Ако само тренирах по един път и да се храня така ОК, но в комбинация със всичко останало ми е дошло в повече. Правил съм какви ли не извращения с тялото си и по 10-15 кг съм свалял и тн и по-тежък съм бил 109 кг /сега съм 89 кг./
Всеки си знае де.

11.11.12
12:52

Е ти се смазваш, кво да ти кажа, ясно, че трябва да възстановяваш, за да си окей.
Може и с по-малки фастове да го докарваш до прилични калории и да успяваш да си набавяш нуждната храна, така че и да се възползваш от положителните неща на гладуването, въпрос на приоритети и дали ти се занимава...
Аз лично не мога да си представя да правя тежък комплекс или бегова и да знам, че съм ял в близките 10 часа, сигурен съм, че ще си повърна червата... щом от БЦА-то се уригвам и ми се гади и го подарих на един приятел, щото не мога да го дишам вече :D

11.11.12
12:56

Дам. Гадното беше, че тренирам предимно сутрин,а ям късният следобяд. Постоянно в катаболната фаза

11.11.12
13:06

Ееее ти си издевателствал в/у себе си, после се чудиш що си болен...
След тренка мигновено минавам на яко поркане и яко манджене, че иначе съм не в катабола ами в некроза направо :D

11.11.12
13:10

казано от gotcha на 11.11.12, 12:52:

Аз лично не мога да си представя да правя тежък комплекс или бегова и да знам, че съм ял в близките 10 часа, сигурен съм, че ще си повърна червата...

Ба, това вече ми се струва, че е на психологическа основа...:)

11.11.12
13:21

Може и така да е, ама ко ме бърка, така си ми е окей :)

11.11.12
14:03

Всеки знае за себе си, кое е най-добле /или поне така си мисли/

11.11.12
18:07

казано от gotcha на 11.11.12, 12:52:

щом от БЦА-то се уригвам и ми се гади и го подарих на един приятел, щото не мога да го дишам вече :D

Другият път, като тръгнеш да подаряваш БЦАА или други добавки ми звънни! :D :D :D

11.11.12
19:09

Е, виждаше се дъното ест. (giggle)
Днес не се стърпях, мн ме сърбяха ръчичките, скокнах до залата зех гюленцето и на слънчице понаправих от загрявката на Вик с 32-ката. С няколко прекъсвания стигнах почти до края, абе още ми тежи деба и гюлето, ама още няколко пъти и ще му хвана цаката :)
Опитах се да обърна голямата гума дето е към 400кг щото едно билдърче друго пак я обърна два пъти, еми тамън си я докарах да я обърна и нещо ми се извъртя и я изпуснах (swear) ако съм по-нахъсан ще я обърна деба и гумището!
Попекохме се малко на стадиона кат за последно и те така :)

13.11.12
10:14

След 2 месеца с Енимъл програм мисля да си дам почивка.
Много доволен, но и много разглобен, физически, но май повече психически. Давах си яко зор и исках всяка тренировка да ми е по-добра, но след вчерашния фейл давам спирачка.
Тия дни ще го мъдря кви ще ги върша, но със сигурност ще е в същия стил :)

13.11.12
11:17

Суплементацията ти куца явно, за мотивация не искам да говоря. Там всеки си знае.
Такива програми трудно се изпълняват без най-базовото - магнезии, цинк, глутамин, БЦАА, фолиева киселина и т.н.
Ставно възстановяване при нужда, мачкане с фоумролер или кой-квото има, добър сън, сауна, за отпускане на мускулатурата..

13.11.12
11:22

Винаги почвам нещо с голямо желание и ако няма някаква промяна ми писва рано или късно. Твае отговора. Просто трябва периодично да си променям програмите и/или целите и така.
Мерси за съветите Еси, ако не си ти за къде сме :)

13.11.12
11:24

казано от gotcha на 13.11.12, 11:22:

Винаги почвам нещо с голямо желание и ако няма някаква промяна ми писва рано или късно. Твае отговора. Просто трябва периодично да си променям програмите и/или целите и така.

Ти си за The Praetorian ;)

13.11.12
11:28

Да го беше сложил в кавички :)

13.11.12
11:30

“The Praetorian”
Сега доволен ли си ?
:D

13.11.12
11:37

В днешни времена думата “преторианец” се използва в ироничен смисъл за обозначаване на много верен, фанатично предан сподвижник на даден общественик.

13.11.12
11:40

казано от gotcha на 13.11.12, 11:37:

В днешни времена думата “преторианец” се използва в ироничен смисъл за обозначаване на много верен, фанатично предан сподвижник на даден общественик.

В моя “речник” (макар и много беден) това е една страховита програма, която надали ще ти омръзне...

13.11.12
11:44

По-скоро ще ме изплаши хаха :)
Дай я насам да се доразглобя и финализирам :D

казано от Блага на 13.11.12, 11:17:

Суплементацията ти куца явно, за мотивация не искам да говоря. Там всеки си знае.
Такива програми трудно се изпълняват без най-базовото - магнезии, цинк, глутамин, БЦАА, фолиева киселина и т.н.
Ставно възстановяване при нужда, мачкане с фоумролер или кой-квото има, добър сън, сауна, за отпускане на мускулатурата..

Блажек, сега и специалист по добавки ли стана ве :D

13.11.12
12:06

Не, моята работа е да дигам, твоята и на Витан да ми казвате какво да пия :D
Просто споделям опита ви ;)

Добре, прощавам ти. Сега ти разрешавам да обърнеш 80 кг, че онези 70 ти бяха като перце :D

казано от James Hinks на 13.11.12, 11:40:

В моя “речник” (макар и много беден) това е една страховита програма, която надали ще ти омръзне...

Не знам защо ми светнаха очите като го прочетох това (wasntme)

П.П. Дескеееееее :*

13.11.12
12:17

казано от Десо на 13.11.12, 12:12:

Добре, прощавам ти. Сега ти разрешавам да обърнеш 80 кг, че онези 70 ти бяха като перце :D

Аз ще ги обърна ( криво-ляво..), ама д’л ше ги тласна...

13.11.12
12:17

казано от gotcha на 13.11.12, 11:44:

Дай я насам да се доразглобя и финализирам :D

казано от Херцог Трън на 13.11.12, 12:15:

Не знам защо ми светнаха очите като го прочетох това (wasntme)

Бе ровя тука из една кореспонденция, ма нещо нея намирам...

13.11.12
12:28

Ае аз храната си не пиша, па некви хапове. Пия си некви неща, като има пара си купувам други и така. Сега съм на АЛА + АЛКАР да бъда и аз модерен (giggle). Паматона, витамин ц-то, клея, мултивитамини, а у си пия редовно. Ся импровизирания ми пвцролер верно събира прах, даже не се бях мазал и мачкал с магнезий седмица, две и се одървих бая... За други екстри време и пара нема. Ма не е това проблема понякога ми стига да си почина един ден в повече, да изям или изпия света и съм кат нов :) Нещо не мога да деяна дълго време в рамки, отначало се натЕгам супер яко, после почва да ми тежи цялата монотонност.
Сашо, в теб ми е надеждата, само дето ако наистина е толкова брутална тая програма, може да поровиш още някой друг месец :)

13.11.12
12:38

Дай-Дай-Дай Я , Тя е само за нас Безценното ми , настоящата взе да става делнична......
Абе Сашо, ако някой набор пита за програмка да му давам ли твойте контакти

И да не забравиш този път дните предвидени за работа с противогаз

Мнението беше редактирано от ISB на 13.11.12 12:40.

13.11.12
12:42

Набор?!?!?
Ти чуваш ли са уе, лееееееек !!! :D :D
Колко твои набори могат да тренират по тоя начин? Ако пък има - дай им И моите координати 8-)

13.11.12
12:52

Натискай бе! На макс и 2 повторения след отказа!

13.11.12
13:02

казано от ISB на 13.11.12, 12:38:

Дай-Дай-Дай Я , Тя е само за нас Безценното ми , настоящата взе да става делнична...

Не е за тебе тя, ти си профи :)

Абе Сашо, ако някой набор пита за програмка да му давам ли твойте контакти

Давай.

И да не забравиш този път дните предвидени за работа с противогаз

Естествено, то това заедно с ходенето на ръце, задното салто и карането на колело са много важно неща...

13.11.12
13:37

Голем си сък Сашо, да знаиш...:)

13.11.12
13:38

казано от Блага на 13.11.12, 12:42:

Набор?!?!?
Колко твои набори могат да тренират по тоя начин? Ако пък има - дай им И моите координати 8-)

Абе има едни колеги искат да свалят на корема и тук,ама да не качат много мускули ,а пък на ръцете малко ..
Ето един човек, то на тия години 3-4 не се броят като разлика :)

13.11.12
13:40

Иво на работа съм... (headbang)
Да ми я беше пратил тая снимка на пощата, че да я видя чак довечера, ще послужи за важни дела :D

13.11.12
13:46

казано от ISB на 13.11.12, 13:38:

казано от Блага на 13.11.12, 12:42:

Набор?!?!?

Абе има едни колеги искат да свалят на корема и тук,ама да не качат много мускули ,а пък на ръцете малко ..
Ето един човек, то на тия години 3-4 не се броят като разлика :)

Това да не е от реклама на соматотропин:)))

Иначе поляка е ЛУД, скоро и в ММА го гледах как налага някаква беззащитна жертва:)))

Нещо като Брок Леснар е станал...ама интересното е че май още си ги мачка на стронгменството...

13.11.12
13:46

казано от slavko на 13.11.12, 13:37:

Голем си сък Сашо, да знаиш...:)

Сък ?
Нова дума...:D

казано от slavko на 13.11.12, 13:46:

Иначе поляка е ЛУД, скоро и в ММА го гледах как налага някаква беззащитна жертва:)))

Малко съм на друго мнение аз :) Не му е мястото в ММА, че да не стане наистина като с Леснар :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.11.12 13:47.

13.11.12
13:49

Сък-крив, наопаки...
Уфффф...след Марги, и на теб ще трябва да ти преподам бърз урок за словосъчетания северозападни:)))

А за Мариус се шегувах...кой знае колко пара са му наринали да се прави на шут...

13.11.12
13:53

казано от slavko на 13.11.12, 13:49:

Сък-крив, наопаки...

Бе нека аз да съм крив, па тия с противогазите да са прави :) Който не е слагал противогаз на тактика, той да слага в тренировките :D

Уфффф...след Марги, и на теб ще трябва да ти преподам бърз урок за словосъчетания северозападни:)))

Обичам диалектите :) Само хора нещо не мога да играя...

А за Мариус се шегувах...кой знае колко пара са му наринали да се прави на шут...

По-скоро си беше повярвал нещо. Те доста такива се появяват и гаснат бързо. Имам един ознат грък, много як(ама само толкова). Един кюфтак го би като прасе в чужд двор.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1